Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie mega paki ubran dla dzieci z allegro? ???

Polecane posty

Gość gość

Czy kupujecie mega paki ubran dla dzieci z allegro? ???

Gość gość
Nie kupuję, ale to dlatego, że wolę pójść do szmateksu i powybierać to co akurat mi się spodoba, bo z takimi pakami jest tak, że nie wszystko mi się podoba. Nieraz oglądałam takie paki i stwierdzałam, że te trzy rzeczy chętnie bym kupiła, ale te pozostałe dwadzieścia to niekoniecznie.Poza tym w tych pakach za bardzo nie widać w jakim stanie są ciuszki, a wiem jak mogą wyglądać ciuszki po noszeniu przez dziecko, bo mam takiego rocznego maluszka i widzę jak te ciuszki wyglądają po ciągłym odplamianiu, praniu, eksploatowaniu przez dziecko. Mam tu na myśli te codzienne ciuszki, tj. bodziachy, śpiochy, pajace, bluzki, koszulki.Wiadomo, że kurtki, grube spodnie(tj. dżinsy, dresy)itp ciuszki zużywają się dużo wolniej i mogą być w bardzo dobrym stanie.

Gość gość
Zdarzylo mi sie raz czy 2,niezle byly ale nie warto. Jak jakies.super ubranka.to strasznie drogo wychodza,wole nowe. Teraz skusilam sie na kilka rzeczy od jednego sprzedawcy i zaluje. Ostatni raz kupilam.

Gość gość
Nie kilka rzeczy fajnych reszta jakies znoszone. Wszystko kupuje nowe

Gość gość
----- mylumylu.pl ----- Używane i nowe ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży RABAT 20 % W KAŻDY WTOREK