Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny a ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, przez ostatni miesiąc uprawiałam seks analny z moim mężem (nie często zaledwie kilka razy) z powodu tego, że moja spirala się wysuwa i nie chroni przed ciążą tak jak powinna. Mąż ani razu nie spuścił się w tych okolicach, wytrysk następował daleko od mojego ciała. Gdy byłam w okolicy dni płodnych to zakryłam ręką wejście do pochwy żeby nic się nie przedostało, a za drugim razem włożyłam tampon do pochwy. 2 dni temu znów uprawialiśmy taki seks, (zakrywałam ręką wejście do pochwy) i poczułam w okolicy o***tu zapach spermy choć wytrysk nastąpił poza nim. Tego samego dnia zażyłam tabletkę ellaone i po ok 4h oddałam luźny stolec (nie biegunkę), boję się, że tabletka mogła się nie wchłonąć. Przez ostatnie dni robiłam sobie testy owulacyjne i wychodziły niby negatywne (ciemna kreska kontrolna i jasna testowa, dzisiaj testowa trochę pociemniała), ale jednak ta testowa kreska się pojawiła choć nie powinna (jestem już po owulacji). Czytałam, że taki wynik testu owulacyjnego może wskazywać ciążę i bardzo się tego boję. Zaczęłam się już nakręcać :/ Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
ja prdl; nie wierzę w to co czytam :o i to pisze podobno dorosła, pełnoletnia i zamężna osoba :o zdebilenie społeczeństwa postępuje w zastraszającym tempie

Gość gość
Na 100% nie jesteś w ciąży. Dotychczas nie zanotowano przypadku ciąży w wyniku uprawiania seksu analnego. Wszystko jest zupełnie w porządku, i od początku niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
No dobra, wiem, że to głupio brzmi, ale myślicie, że mogłam zajść w ciążę? Co do tego ostatniego razu to jeszcze mam szansę wziąć kolejną tabletkę, ale wiem, że to niebezpieczne. Boję się, że ona się nie wchłonęła.

Gość gość
Na 100% nie jesteś w ciąży. Nawet jeżeli twój mąż spuszczałby się do wnętrza pupy, to żadnego ryzyka nie ma.

Gość gość
Wiem, że z seksu analnego się nie zachodzi, ale mąż "popuścił" trochę spermy wiem bo wyczułam jej zapach. Podczas ostatnich razów też wąchałam, ale nie czułam zapachu spermy. Wiem, że moje pytanie jest DEBILNE i OBLEŚNE ale naprawdę się martwię...

Gość gość
A my jesteśmy zawodowymi jasnowidzami i wróżąc ze szklanej kuli przepowiemy lub wykluczymy ci ciążę. :o KURWA NO NIE WIERZĘ.

Gość gość
To bez znaczenia że twój mąż popuszcza w pupie. Gdyby nawet spuszczał się normalnie, albo gdyby nawet kilku facetów pod rząd spuściło się we wnętrzu twojej pupy, to i tak na 100% nie zaszła byś w ciążę. Wszystko jest całkowicie w porządku i niepotrzebnie się martwisz.

Gość gość
No tak, ale sperma może wtedy z pupy wypłynąć i dostać się do pochwy.

Gość gość
Dotychczas abolutnie nigdy się nie zdażyło, aby jakaś kobieta zaszła w ciążę w wyniku seksu analnego (nawet z normalnym wytryskiem w środku).

Gość gość
To że sperma potencjalnie wypłynie z pupy i spłynie na płatki szparki, nie ma znaczenia. Bo żeby dostać się do wnętrza pochwy, musiała by dalej spływać pod górę. A to niemożliwe. Możesz zrobić prosty eksperyment: Przyjmij nago pozycję "na pieska" i wylej na wejście do pupy trochę wody. Woda spłynie w dół po szparce, ale nie wpłynie do środka. Bo woda zawsze spływa w dół (przyciągana przez grawitację Ziemi).

Gość gość
jak wyplynie z pupy i dostanie sie do pochwy to bedziesz miec z****** dziecko i tyle :-P

Gość gość
Sperma wypływająca z pupy, i spływająca w dół po szparce, nigdy nie dostaje się do wnętrza pochwy. Na 100% nie jesteś w ciąży.