Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerowy za granicą

Jestem ZEREM za granicą kúrwy, rozumiecie, ZEREM

Polecane posty

Gość zerowy za granicą

i co wy kundle na to? jèbie codziennie po 8 godzin i hooj, wielkie zero, zadowoleni?

Gość gość
Wracaj do nas, utulimy Cię ;)

Gość zerowy za granicą
gòwno mnie utulicie, tylko naplujecie mi w morde i nazwiecie nieudacznikiem

Gość gość
Tak zyje 99% polaczkow w uk. Napeerdalają owertajmy jak białe murzyny i gnija na pokoiku aby oszczedzic cos. I zero rozrywek. Haha! Co za tepe pały po wsbzdecie. Hooy im w doope.

Gość gość
przemo nas zaszczycil swoja nedzna egzystencja :D ten dzień przeszedł już do historii

Gość gość
ty jesteś zerem pedale tez w polaczkowie i nie, nie rozumiem bo nie jestem cwelem tak jak ty :D nikt mnie w d***la nie nakur/wia tak jak ciebie codziennie bingolu je/bany :D

Gość gość
zero rozrywek to masz ty w tym polaczkowie cwelowatym gdzie pedaly sraja po parkach i nie tylko. to nie psie gowna się odkrywają po zimie BUEHEHEHEHEHEHEH a w kochanym UK nawet wyjście na miasto jest cudowna rozrywka, ile pięknych Azjatek chodzi a w smierdzacym plu tylko brzydcy i smierdzacy emeryci na miescie :D

Gość gość
W PL jest miodzio i zarobki lepsze niz w uka dla specjalistów jak ja a zycie taniutkie. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem na wynajmie i chlastaja sie wsrod ciapatych. Haha! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie z tymi obes/ranymi tłumokami po wsbzdetach.

Gość gość
My Brytyjczycy też się cieszymy że już nie mieszkasz w naszej pięknej i bogatej GBn. Nikt ciebie tutaj nie potrzebuje polski cwelu. Won stąd!

Gość gość
W Polsce pracujesz tyle samo , mas z krótką przerwę i wogole ledwo wiazesz koniec z końcem to ma sens

Gość gość
Tak, jestem zerem... faktycznie ... zarabiam 21-22 tysiące funtów rocznie za ok 80 godzin pracy MIESIĘCZNIE. i to pracując W DOMU na komputerze, komfortowo, kiedy chcę.

Gość gość
Komfortowo z ciapatymi i muzułmanami powiadasz przygłupie:D haha. Twoja jedyna rozrywka to angielskie paby i tłuste angielki na ulicach a polowe pensji wydajesz na wynajem buheheeeehee:D Coz za kariera wsbzdeta. Gnij w ue osrusie.

Gość gość
Na wynajem z mojej pensji idzie akurat jakos 1/3 , drugie tyle z pensji partnerki bo jestem w zwiazku i moja narzeczona zarabia dosc podobnie do mnie, pozdrawiam nieudaczniku :O

Gość gość
Piosenki o mnie pisza, wielcy tego swiata czuwaja nademna a nie smiecie ktorze liza d**e zydom. Zyje jak zyje. Na bezludnej wyspie byloby inaczej hahaha

Gość idol kamery
gość dziś Tak, jestem zerem... faktycznie ... zarabiam 21-22 tysiące funtów rocznie za ok 80 godzin pracy MIESIĘCZNIE. i to pracując W DOMU na komputerze, komfortowo, kiedy chcę. >>> machasz doopą na seks kamerkach dla gejów, no fajnie

Gość gość
Buheheheee przygłup jest w zwiazku, chyba z pasztetem:DTak zyje 99% polaczkow w uk. Napeerdalają owertajmy jak białe murzyny i gnija na pokoiku aby oszczedzic cos. I zero rozrywek. Haha! Co za tepe pały po wsbzdecie. Hooy im w doope. Szlaban macie do PL smiecie

Gość gość
Szlaban to masz ty Bingolu do naszej pięknej i bogatej GB. Tutaj nie masz czego szukać, bo nikomu nie jesteś tu potrzebny. Won stąd! GB jest dla nas Brytyjczyków!

Gość gość
Bueeehhheeeehhheee "overtajmy" :D i "zero rozrywek" to masz w plu. W UK co tydzien jakies fajne imprezy muzyczne albo sportowe a w plu raz na kilka lat. Euro zrobili i wielka podnieta, jedna impreza na 100 lat :D a tu mielismy olimpiade niedawno i lige mistrzow mamy co tydzien i to w kilku miastach. Aaaaa zapomnialem polaczki teraz jaraja sie bo legia w lm baty zbiera, ile z realem? 10 do 0? :D wstyd isc na taki mecz ale polaczki juz rece zacieraja, chca zrobic focie crystiankowi :D pompe mamy tu z was nieprzecietna, bingolskie nedzne smieci :D

Gość gość
Poza tym na ulicach pelno przepieknych Azjatek a i znam duzo pieknych Angielek. Ale bingol chyba sie w necie naczytal o grubych i mysli ze wszystkie takie sa, bo w UK przeciez nie byl oprocz google maps :D a co masz w plu? Same emerytki plotkujace. Ostatnio bylem w plu no i to co zobaczylem w poludnie na miescie troche mnie zszokowalo. Pelno emerytow... Pl sie wyludni jak oni pozdychaja

Gość gość
Haha, emerytow w uk nie widzi pajac:D sprawa prosta w uk goowniane i szprycowane zarcie 90% uków żre hamburgery pizze i inne takeawaye inie dozywa 50 a pajac sie dziwi ze w PL emetytow duzo:D my w PL mamy pyszne i zdrowe zarcie i dozywamy 90lat smieciu. debilowi azjatki ze skosnymi oczami sie podobaja:D buheheheeeeeeee, jedz ryż to tez bedziesz miec skośne oczy jak oni cwelu

Gość gość
My brytyjczycy kochamy nasza piekna i przebogata GB. Tutaj mamy wszystko!

Gość gość
Starosc nie radosc cwelu, choroby, bol itd. Wole zdechnac kolo 50 niz sie tak meczyc i 3/4 emerytury wydawac na leki przyglupie, gnij w plu pedale :D

Gość gość
To zdychaj smierdzielu ukowski hehe, idz skocz z bigbena palancie hehehe. Mi dobrze w PL placa specjalistow sie ceni i stac mnie na wszystko. Bylo sie uczyc ofiaro obesrana :D:D:D posranych starych masz widocznie haha

Gość gość
Tak zyje 99% polaczkow w uk. Napeerdalają owertajmy jak białe murzyny i gnija na pokoiku aby oszczedzic cos. I zero rozrywek. Haha! Co za tepe pały po wsbzdecie. Hooy im w doope:D

Gość gość
Specjalista to jestes od fikania lodzikow kumplom tepaku z podstawowym niepelnym :D po pijaku kiedys sie chwaliles tutaj ze podstawowki nie skonczyles, byles z tego dumny przyglupie :D

Gość gość
W PL miodzio. Dzisiaj wieczorem ognisko robumy i pyszne kiełbaski. A co wy smiecie macie, siedzenie z laptopem na pokoiku w uka buhahahahahaaaaaa!!! Gnijcie w uk menele intelektualne:D

Gość gość
W tä pogodę grilla rozpalać?trzeba być zdrowo po/ye/banym desperatem.

Gość gość
Przeciez to bingol bajkopisarz :D mysli ze zaimponuje tymi swoimi chu!jowymi "rozrywkami" czyli grill i KUPA znajomych to jego max rozrywka :D