Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem strasznie sztywna, jak sie wyluzowac

Polecane posty

Gość gość

ludzie narzekaja, ze jestem przesadnie grzeczna, oficjalna, zdystansowana, chlodna, ze w ogole jakbym miala kija w d***e i tak dalej. Nie piszcie rzeczy w stylu daj sobie w zyle albo napij piwa, bo biore leki na depresje. Ciagle jestem spieta wsrod ludzi i im to przeszkadza:/

Gość gość
mam tez wrazenie, ze nigdy nie znajde faceta przez to, bo wola otwarte, wyluzowane, pewne siebie, zeby sie z nimi dalo zalapac kontakt itp no a ze mna ciezko.

Gość prawictwo      pospolite 152
ale ja i tak jestem pedałem i lubie ssać k***sy

Gość gość
sory prawictwo, nie chcialabym sie czuc jak d***** jesli o to chodzi, pewnosci siebie to mi nie doda...

Gość prawictwo        pospolite 152
lubię czuć wielką pałę między pośladkami :)

Gość gość
Procesowi selekcji naturalnej nie podlegaja tylko geny jednostki, ale rowniez jej psychika. :) niektorzy sa kalekami fizycznymi, co uniemozliwia im reprodukcje. Inni sa kalekami psychicznimi, co tez uniemozliwia im reprodukcje. Pogodz sie z tym - nie ty jedna masz zryte pod kopula. :)

Gość gość
inni sa kalekami intelektualnymi - umożliwia im to niezwykle efektywna reprodukcje

Gość gość
Wychodzi na to, że to nie oni są kalekami.

Gość gość
zapalić jointa i przestać być materialistką

Gość gość
materialistka buahaha biedaku :D

Gość gość
daleko mi do bycia materialistka, jest wrecz przeciwnie, czesto nie rozumiem materialistycznych osob, lansu, pogoni za kasa.

Gość gość
Kalekami dla mnie i matki natury sa ci co umieraja bezpotomnie. Nie wazne czy to z powodu kalectwa fizycznego, czy umyslowego. Zasada jest prosta: masz dzieci - wygrywasz, nie masz dzieci - przegrywasz. :)

Gość gość
a jak dzieci popelnio samobujstwo to sie wygrywa czy przegrywa

Gość gość
A z reguly ludzie nie maja dzieci bo: sa uposledzeni fizycznie w sposob uniemozliwiajacy reprodukcje, i maja zryty beret (niesmialosc, mizogynizm/mizoandria, fobia spoleczna, depresja, glupie lewackie poglady, aspolecznosc, homoseksualizm itd.)

Gość gość
17:18 oczywiscie, ze przegrywa.

Gość gość
mi szkoda byloby cierpiec podczas porodu, szkoda czasu i kasy na dziecko, ktore co chwila przynosiloby mi przeziebienia z przedszkola. zwierzeta sa bardziej pocieszne.

Gość gość
Autorko chcialam Ci pomoc,ale czytając imbecyli pokroju prawictwo odechciał o mi się. Wiesz dlaczego jesteś sama? Bo obrotne przebojowe laski zabraly najlepszy towar. A ten spaczony fizycznie lub umysłowo jest cały czas do wzięcia. Czego przykłady masz na kafe. Masz wybór albo być sama albo być z jakims kretynem

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie jestem do wzięcia To że nie mam dziewczyny , nie znaczy ze szukam kogos,,

Gość gość
a pies to jest towar spaczony fizycznie czy umyslowo? czy moze wydojony finansowo i wycyckany na szaro buro przez wszelkiej masci bułeczki? czy on jest moze deficytowym towarem jak Kaskada pomaranczowa 1,5l w 2016 roku spod lady? na miejscu..

Gość gość
Tu autorka, dopiero teraz moglam to wszystko przeczytac... Nie pisalam za duzo na forach tego typu, wiec to dosc ciekawe ;) troche okrutne co piszecie o ludziach, te teorie z Darwina wziete. Ja np. nie szukam materialu genetycznego, tylko mezczyzne z wadami, zaletami, uczuciami, ludzkiego ;).... no moze wielu jest dzisiaj osob takich "do przodu" ze "nic nie czuja" ale nie chcialabym takiego typu malo wrazliwego, nie dogadalabym sie, zreszta nie wierze, wy tez macie uczucia i nie udawajcie ze tak nie jest....

Gość gość
Prawda jest taka, ze malo wiesz kogo bys chciala. Ile to juz bylo takich, co opisywalo swoj ideal, a potem pozakochiwaly sie w kims zupelnie innym. :)

Gość gość
Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.

Gość gość
Moze nie wiem, ale nie dogadalabym sie z ludzmi bez empatii, sa jedna z przyczyn przez ktora zapadlam na depresje. Nie pisze tu o jakichs idealach.

Gość gość
autorko wsadzićse butelkędo cippy

Gość gość
Jakie negatywne emocje w niektorych wywoluje ten moj glupi temat, to az dziwne. Mi osobiscie by sie tak nie chcialo tracic czasu na robienie z ludzi glupkow.