Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona pancia

Związek bez planów

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 6 lat,i do tej pory widujemy się tylko w weekendy,i tylko to. Oboje pracujemy. Mój facet nie porusza tematu typu zaręczyny , ślub , dzieci wspólne zamieszanie itp..Mam młodsza siostrę która już mieszka z facetem oświadczył się jej, i maja 2 dzieci. Mam też brata i on tez oświadczył się swojej dziewczynie juz i planują ślub za dwa lata .Nasz związek jest jak on stwierdził zaje** ,bo musiałam go zapytać co sądzi o naszym związku. Rozmawiać rozmawiamy ale...nie o przyszłości. Ostatnio z jego matka zaczęłam rozmawiać coś o ślubach i mówię,że ja to bym cywilny ,potem wracałam z chłopakiem z zakupów i pytam go jak byś miał się żenić, to jaki ślub wolisz on powiedział kościelny ...U nas jest w związku tak ..jak nie jestesmy w tygodnou razem ,to zawsze piszemy dajemy sobie znać jestem w pracy w domu na zakupach itp.Nie ma dnia żeby nie napisał mi SMS .Ja zawsze mówię kocham okazuje mu uczucia przytulam.Nie żebym chciała, ale czyżby nie dojrzał ? .Nie rozumiem go być 6 lat w związku i nic? Dostałam kiedyś od niego łańcuszek srebrny jakąś poduszkę, kwiaty. Przyjeżdżał zabiegał o mnie, i był wpatrzony we mnie jak w obrazek .Ja jak widziałam, że zabiega to chce być ze mną i sama poprosiłam go o bycie razem .On może i zabiegał, ale nie potrafił wyznać ze chce być ze mną .Między nami jest 4 lata różnicy Ja z miasta on ze wsi. Czy to jest tak ze to może być od tego ze jego rodzice nie potrafią ze sobą rozmawiać i on tez. Jak idziemy gdzieś nie odzywamy się ,choć nigdy się nie klocimy ale drobne sprzeczki są które nie trwają długo .Nie potrafię go zrozumieć dlaczego nie myśli, nie planuje i nie rozmawia ze mną. Dzisiaj napisałam mu ze nie lubię dziecinnego związku gdzie tylko sex I sex. To on napisał to znajdź sobie innego a za chwilę ze ja nie kocham go i wielce emota :( iż jest smutny. !

Gość gość
To nie zwiazek moja droga to egzystencja. To co najlepsze minelo i skoro on nic nie planuje a mial na to 6lat to i przez nastepne 6 nic nie zaplanuje. Jemu jest tak dobrze jak jest. A ty go tak naprawde nie znasz bo zeby sie poznac trzeba byc ze soba 24h na dobe i wspolne zamieszkanie temu sprzyja. A u was to jest takie letnie jak pogoda w kwietniu, niby cieplo ale moze i snieg spasc.

Gość gość
On ci sie nie oswiadczy, jestes to jestes taka prawda, rzuc go szukaj szczescia z kims innym

do Gość . Tylko ,ze ja jestem jego pierwszą dziewczyną .On w tych spr nie ma doświadczenia , co jedynie ze mną :). Nie narzekam jest spoko zna mnie od poczatku wie jaka jestem naprawdę . Jego rodzeństwo tez nie jest w zwiazkach partnerskich tylko mój partner najmlodszy z nich ma dziewczyne . Czy poprostu postawić sprawę jasno pogadać z nim na poważnie , czy olać to i szukać sobie nowego .?

Gość gość
Kolejna piertolniena paniusia co tylko ma parcie na slub. I co ci slub da pusta debilko? Gwarancje ze maz cie nie zdradzi lub nie pusci z inna? Haha! Co za debilki dzisiaj chodza po swiecie:D liczy sie charakter a nie papierek pusta wiesniaro.

Gość gość
Znajdzie sobie odpowiednią pannę ze wsi, i szybko weźmie ślub (koscielny). Póki co, ma kobietę i regularny seks. Na razie wystarczy mu do szczęścia.

Gość gość
19.38 jak żyjesz z kimś na kartę rowerową, to nie obrzydzaj innym normalnej ścieżki i etapów związku, uwieńczonego ślubem. To jest ten Twó prawdziwyj "charakter"?