Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
A widzisz jakoś dzionek minął dzisiaj dostałam list urzędowy z twojej miejscowości ten list otworzył mi furtkę na świat buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
A no witaj kotku dzisiaj dostałam list urzędowy z twojej miejscowości i on otworzył mi furtkę na świat pamiętasz jak ci mówiłam że jak mi pewna rzecz nie wypali to jadę z mamcią za granicę ????dzisiaj dostałam odpowiedz

Gość gość
witaj kotku wczoraj nie chodził mi net kotek pamiętasz jak ci mówiłam że chyba sprzfam stoją firmę i wyjadę z mamcią za granicę wczoraj dostałam pisemko które mi otworzyło furtkę na świat buziaczki na dzień dobry i miłego dnia życze

Gość gość
wczoraj jak weszłam w temat i chciałam wysłać posta wyskakiwał mi błąd a dzisiaj jestem zaskoczona bo wczoraj pomimo napisu błąd wpis poszedł

Gość gość
wczoraj to słonko i ja niemogłem na kafe wejść. Dlatego wieczorem mnie tu niebyło. A co do tego pisma to sama wiesz najlepiej co z tą firmą zrobić. Miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ? ? ? U nas cały dzień pada deszcz mamcia zła buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
nie tylko mamcia, ale i ja jestem zły na pogodę. Zima idzie. Warsztat przygotować trzeba, a tu nie tylko człowiekowi wiatr w oczy ale jeszcze i deszcz. Tak szczerze to trochę latem to zaniedbałem i teraz mam. A co tam u ciebie słonko? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Co u mnie ???? A nic ciekawego siedzę z mamcią przy kawce mamcia na laptopie ogląda olx a ja oglądam tv buziaczki kotku

Gość gość
kawa? Dobry pomysł. Już robię. Wieczory coraz dłuższe to i posiedzieć trochę można. Rano do boju ale o tej porze męczyć poduszkę to trochę za wcześnie.

Gość gość
haha ja też nie idę jeszcze spać jak wcześniej pójdę to potem w nocy sie budzę i dyżur pewny mamci zachciało się placków ziemniaczanych no i trzeba zrobić może mnie bardziej doceni

Gość gość
e tam. Mamcia to i tak cię docenia. I bez tych placków. Często masz takie dyżury?

Gość gość
ostatnio tak może dla tego że miałam za dużo na głowie kotek mecz leci oglądasz ?

Gość gość
i znowu mi słabo to chodzi. Teraz przełączyłem bo poprostu zagadali mnie i zapomniałem

Gość gość
och ten mecz bďzie przerąbany tak jak myśleliśmy zanim się zaczoł jak ja nie lubię tego niuniusia Ronalda gra mi na nerwach

Gość gość
ja to spadam słonko bo zaczyna mnie łamać. Miłej i spokojnej nocki życzę. Do jutra słonko. Buziaczki slę.

Gość gość
dobranoc kotku śpij dobrze niech ci się przyśni to co najlepsze buziaczki gorące i namiętne do jutra kochanie

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle buziaczki gorące

Gość gość
buziaczki gorące słonko ślę. Jak tam po meczu? No i jak tam dzionek? Ja do końca meczu nieoglądałem, a i dzień jak co dzień. Jak narazie bo zima idzie, a wtedy częściej pewnie będzie dzień dziecka.

Gość gość
Witaj kotku sorki że dopiero teraz odpisuje ale miałam gość dopiero odjechali mi dzionek minął tak jak każdego dnia na działce nie ma pracy wiec siedzę w domku a co do meczu to był to chyba najgorszy mecz jaki oglądałam w swoim życiu buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
No i kotek zasnął śpij słodko kotku i nich ci się przyśni to co najlepsze ja też zmykam bo mamcia miałczy buziaczki kotku na dobranoc do jutra

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
buziaczki gorące słonko na dzieńdobry i miłego dzionka życzę. No i sorki za wczoraj ale od rana na obrotach a wieczorem wracałem do domu w trybie awaryjnym zmejany jak mops. No i dziś usuwanie usterki ciąg dalszy. Pogoda fajna, można się pod autem wylegiwać.

Gość gość
haha pogoda fajna brrr zimno lecę z mamcią tam gdzie mieliśmy przystanek a potem do twojej miejscowości buziaczki kotku

Gość gość
buziaczki kotku na dobry wieczór skarbie dzisiejsza noc była dla mnie koszmarem pół nocy nie przespałam myśle o jednej rzeczy jak wypali to będę nie zależna z mamcią od nikogo kotku spadam spać bo padam nie dawno miałam debatę w domu buziaczki kochanie na dobranoc

Gość gość
puk puk wstajemy kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
no nieźle. Ale pospałem. Widać wczorajsze leżenie pod warsztatem dało mi w kość. A dżiś ciąg dalszy. Miłego dzionka słonko. Buziaczki na dzieńdobry. Ty już pewnie po kawie?

Gość gość
Tak kotku ja już po kawce pogoda do bani więc cały dzień w domku dzisiaj mamcię rozpieszczam zasłużyła na to ale ty to się masz z tym warsztatem buziaczki kotku

Gość gość
Witaj kochanie miłej niedzieli ci życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę. Z tą wyprowadzką to ty i mamcia wiecie najlepiej co zrobić. Jeśli uznacie że będzie lepiej to tylko przyklasnąć. Macie już jakieś plany?