Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
buziaczki gorące na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
swędzi mi przy wydalaniu co robić kotek buziaczki

Gość gość
witaj kochanie sorry że dopiero teraz ale nie chodził mi net zadymę z mamcią ? Wiesz że ja tak nie potrafię nie należę do grna tych osób i to może źle bo mam to co mam buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? ? ? ? ? Nie zapomnij że dzisiaj zegarki cofamy buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Wieczór spoko. Dobrze, że cofamy, bo mam biegunkę to se dłużej polatam. Buziaczki, kochanie!

Gość gość
buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kochanie sorry że rano nie zajrzałam ale nie miałam jak jeszcze moi goście są chociaż jak się dowiedziałam że jutro wolne od szkoły to mi ciarki przeszły po plecach bo to może oznaczać jedno moi goście mogą jeszcze u mnie posiedzieć jak jutro tu nie zajrzę to znaczy że się wykończyłam a co tam u ciebie ? ? ? ? ? ? Myślę że ty pewnie wypoczywasz w ciszy i spokoju tylko pozazdrościć buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle buziaczki gorące

Gość gość
nie ności to i ja miałem. I to pięcioro. Tylko to niebyli namolni goście bo posiedzieli tylko ze dwie godziny. Tylko niewiem czemu ale okienko przestało mi działać. Myślałem że termin się skończył ale dziś działa normalnie. Miłego dzionka życzę i buziaczki gorące ślę.

Gość gość
buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Te korki i pogoda zwaliły mi całe plany. Jutro mam parę lilosów do zrobienia a na rano muszę być gotowy na miejscu. A co tam w planach na jutro słonko?

Gość gość
Witaj kotku no wiesz jutro jest taki dzień że każdy jedzie na groby więc i my z rana wyruszamy boje się tylko tych korków na ulicy a co najważniejsze to goście odjechali jaka cisza buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotku zmykamy spać muli mnie już buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko jutro rano tu zajrze

Gość gość
Witaj kochanie miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
słonko ja również miłego i spokojnego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Kotek ja wiem że jeszcze wczesna pora ale ja jestem już taka padnięta dosłownie zasypiam przy kawie ta podróż mnie dobiła zmykam spać a tobie kotku życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy oby była bez dyżuru buziaczki kotku na dobranoc i do jutra

Gość gość
niewiem czy wejdzie bo coś mi zamula,ale napiszę. Mam do załatwienia jeden z grobów bo czas go zniszczył i taki widok trzeba poprawić. Tym bardziej że jest to bliska osoba, mam z czego poprawić i mam czym. Za tydzień ten babcia będzie spała pod nowym domkiem. To taki dzień słonko kiedy bardziej się myśli o tych których już niema. Ty słonko wiesz to tak samo jak ja. Buziaczki słonko. Na sercu lżej jak się tą świeczkę zapaliło. Prawda?

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry ślę i miłego dzionka słonko

Gość gość
Witaj kotku ja tobie także życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki

Gość gość
Hej kotku jak tam minął dzionek ?,??? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
Kotek właśnie mecz się zaczyna a mnie tak muli że nie wiem czy obejrzę kotek daje ci buziaczki na dobranoc bo nie wiem czy mi oko nie poleci

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. A mecza oglądałem ostatnie 15 minut

Gość gość
Haha to tak jak ja bo jak strzelili nasi 3 gola to mamcia tak się rozdarła że ja się zerwałam na równe nogi nie wiedziałam co się dzieje spojrzałam na mamcię a ona no co gola mamy

Gość gość
wieczorem net mi tak zamulał że wejść tu nie mołem. Poza tym oglądałem samą końcówkę bo miałem trochę zajęcia. Ja to się uśmiałem jak trzeciego strzelili. Mało brakowało a by wygrali. Ot zaskoczenie dla ronalda

Gość gość
Też myślałam że wygramy ale remis też dobry a co do Ronalda to nie cierpię go byłam na mieście miałam parę spraw do załatwienia związane z kupnem mojego apartamentu kotek to nie jest takie proste jak nam się wydawało takie mamy w Polsce procedury i tego się nie da przeskoczyć papiery złożone teraz tylko czekać trzeba na odpowiedz myślę że dostaniemy pozytywną

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ? ? ? ? Kurcze ale sypie śnieg w tym roku szybko bo w tamtym roku spadła 23 listopada mamcia zła bo plany jej pokrzyżowało buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotek oglądaj sprawę na reportera

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle buziaczki gorące.

Gość gość
buziaczki gorące na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę.