Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
a co to się dzieje że zanikają wpisy? Ta kafeteria zeszła na psy.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku pytałeś się czy mamy jakieś plany ????? Tak mamy i to duże teraz jak to kupię to jak byś jechał w tamtą stronę to byś przejeżdżał koło mojego domku pamiętasz skąd pochodzi mamcia ???? Tam woziłeś silnik dla Andrzeja to jedną miejscowości dalej byłby mój domek ale dopóki nie podpisze notariusza to wszystko może się wydarzyć ale bądźmy dobrej myśli buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
buziaczki gorące na dzieńdobry ślę i miłego dzionka życzę. Wczoraj tak tu zamulało że wejść nieszło

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaki na dobry wieczór

Gość gość
Zmykam spać kotku bo mnie muli buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i pozdrawiam serdecznie a także śle gorące buziaczki

Gość gość
a mnie coś tak zamula że cały dzień niechciało mi odpalić tej kafeterii. Wczoraj to wogóle wieczorem tu nie wchodziłem bo skończyłem z warsztatem dość póżno i rano do boju. Buziaczki słonko gorące ślę.

Gość gość
Ale skończyłeś już z tym warsztatem ?????mamcia w domu deszcz pada więc nie ma roboty zła jak nic buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
to słonko niejest tak że ten warsztat tylko nawala. Poprostu w tamtym roku jak trochę było zemną niezadobrze to nic nierobiłem. Teraz zima idzie jeśli jest jeszcze w miarę ciepło to nadrabiam i wolę teraz przygodtować do zimy niż potem w śniegu i mrozie leżeć. A że czasem robię do nocy to tylko po to że na rano ma to być sprawne

Gość gość
No kotku w twoim zawodzie to musi to być sprawie na dotyk powiec mi kiedy my sobie porozmawiamy tak od serca każdy z nas powie co mu na wątrobie leży ????? Brak mi tego tęsknię już za tobą

Gość gość
a myślisz że mnie tego nie brak? Czasem mam tego wszystkiego dość. Jak przywiązany pies na smycz. Tylko i tu też trochę niemam racji. Bo poprostu jak narazie to mi ta smycz potrzebna. Bez tej smyczy to byłbym jak zagubione dziecko we mgle. Od tamtego czasu jak mnie złamało to nawet t większym sklepie wyjścia bym szukał

Gość gość
Kotuś wiem co jest grane i przykro mi z tego powodu o spotkaniu już nawet nie myślę pogodziłam się już z tym ciężko było ale uporałam się ale powiem ci mam co wspominać tego nikt nie jest wstanie mi odebrać

Gość gość
a ja jednak nadziei nie tracę. To że jest co wspominać to fak. Ale miło by było się spotkać niejeden raz. I mam nadzieję że tak się stanie.

Gość gość
Jezuuuu kotku brat mój przyjechał na kawę też wybrali porę a miałam iść zaraz spać kochanie odezwę się jutro buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
też porę wybrał. Ale spadam i ja bo oko mi zaczyna lecieć. Miłej i spokojnej nocki życzę słonko.

Gość gość
no i oczywiście gorące buziaczki ślę.

Gość gość
hej kotku wstajemy szkoda dnia buziaczki na dzień dobry i oby te twoje słowa wczorajsze z tym spotkaniem się spełniły

Gość gość
nie śpimy, nie śpimy tylko zarabiamy na chlebek. Wzajemnie miłego dzionka życzę i buziaczki gorące ślę.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ????????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry ślę i miłego dzionka życzę.

Gość gość
Witaj kotku ja także życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki no narazie nie pada mamcia szczęśliwa bo wkońcu może skończyć to co zaczeła robić buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
Kochanie mam gości z Holandii niedługo jadą to tu zajrzę o 21 na TVN 4 będzie film oglądaj oglądałam używek buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Kotuś goście zostają na noc więc zmykam bo nie wypada pisać dobranoc kotku do jutra buziaczki

Gość gość
ja to słonko jakoś, raz, że niemam czasu oglądać filmów. Dwa, coś mi się zrobiło że ani filmy, ani telewizja mnie nie kręci. Ten czas wolę spędzić przy warsztacie. A mam co do roboty bo maje lenistwo dało o sobie znać. Ostatnio nawet niemam czasu na wypady na rybki bo zawsze są inne plany. Im więcej siedzę przy tym warsztacie, tym mam więcej roboty. Poza tym pozdrawiam twoich gości, a tobie gorące buziaczki ślę. No i dawno nic nie pisałaś o tym najnowszym gościu. Buźka słonko.

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień dobry kotek a co chodzi o mojego kochanego gościa to jadę do niego

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ???? Ja cały dzień w domku przez tą butelką pogodę dobrze że wczoraj nie padało więc mogłam iść na działkę i porobić pożądek z kwiatami jeszcze na dzisiaj zapowiedzieli się goście kurcze wczoraj goście dzisiaj goście czy to nie zadużo jak na jeden tydzień dzisiaj to mają szoguny przyjechać urwanie głowy buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotku właśnie przyjechali moi goście więc już dziś tu nie zajrzę miłego wieczoru kochanie i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc śpij słodko do jutra i uśmiechnij się

Gość gość
a ja w tą pogodę zwiedziłem parę miejscowości i jakoś udało mi się dotrzeć do domku. Przyznam. Jak niemusiał ktoś się gdzieś wybierać to dobrze że się nie wybrał. Zobaczymy co jutro będzie bo mam trochę roboty. Buziaczki gorące słonko. A co do tych gości to proponował bym zadymę z mamcią i masz załatwiony temat na jakiś czas.