Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
chyba strona się zmienia bo posty nie idą

Gość gość
a co to nie weszedł ranny buziaczek ? No to jeszcze raz wysyłam gorące buziaczki i życze miłego dnia

Gość gość
Miałeś rację kotku strona się zmieniała jak tam mija dzionek ? ? ? Bo nam ta pogoda popsuła plany związane z naszym kochanym gościem buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki gorące na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę. Będziesz mogła zagadać gdzieś o 9ej?

Gość gość
Witaj kotku pytasz się czy będę mogła zagadać myślę że tak tylko napisz mi eska buziaczki na dzień dobry

Gość gość
Hej kotku jak tam minął dzionek ? ? ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
w sobotę nagle szefowa plany zmieniła i tyle się nagadaliśmy. W czoraj od rana pełen dom gości i taka spokojna niedziela. Dobrze że to już mineło to można spokojnie do swoich zajęć wrócić. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Witaj kotku wczoraj to i ja miałam gości nawet mój pracownik mnie odwiedził myślałam że już sobie dał zemną spokój bo tyle czasu się nie odzywał a on wczoraj mi powiedział jak odchodził że on mnie sobie nie odpuścił i że wcześniej czy później to i tak będę jego kurcze jaki upierdliwy typ a co do soboty to tak myślałam że masz jakieś plany tylko myślałam że dostałeś jakiś telefon bo przecież masz taki zawód buziaczki kotku na dzień dobry miłego dzionka życzę

Gość gość
w sobotę to słonko nie robota tylko szefowa zmieniła plany. Ona miała załatwiać swoje, a ja swoje. Doszła do wniosku że jednak razem te sprawy załatwimy. Dziś normalnie cały dzień przeleżałem. Pogoda taka czy co? Poza tym dziś widocznie nikomu nie byłem potrzebny. A z tym twoim upierdliwym pracownikiem to musisz coś zrobić bo jeszcze narobi ci problemów. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Witaj kotku właśnie wracam z tej miejscowości co spędziliśmy razem Andrzejki a co do mojego pracownika to wczym on może mi narobić problemów bo nie kumam ja mam wywalone na niego gdybym nie miała ciebie to kto wie może a tak nie interesują mnie inni faceci ty byłeś pierwszy co zadałeś moje serce więc sam rozumiesz buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle buziaczki gorące jak tam minęła nocka.?????? Pewnie już z rana zarabiasz na chlebek ???????? Pozdrawiam

Gość gość
co do mnie to ja wiem na czym stoimy. Tu chodzi o mamcię. Tacy upierdliwi ludzie potrafią wiele. Miłego dzionka słonko i gorące buziaczki ślę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? ? ? ? ? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
A co to nie poszło ???? Albo znowu się strona zmienia

Gość gość
Buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
buziaczki słonko na dobry wieczór. Jak tam dzionek mija?

Gość gość
Witaj kotku a jakoś tam przeleciał byłam w twojej miejscowość myślałam że wpadniemy na siebie ale nie było nam pisane mamcia zaleciała na zabawki bo jak to być w Rzymie a papierza nie widzidzieć buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotek czy mogę ci napisać esa jak tak to puść mi sygnałka

Gość gość
słonko niebardzo s tymi sygnałami bo sam niejestem, aleska możesz mi napisać. moja końcówka to 63. Buziaczki.

Gość gość
Kochanie gdybym nie weszła w niedziele w temat do wiesz co będzie powodem

Gość gość
wiem słonko i rób tak aby dla ciebie było jak najlepiej. Z całego serca życzę ci tego bo na to zasługujesz.

Gość gość
Zasługuję ??? Czy ja wiem tu mamci oklaski się należą bo to dzięki niej osiągnęła to co mam pamiętasz na czym się poznaliśmy ??? Byłeś w szoku co ja tu robię a latałam tam bo chciałam się zemścić a wyszło tak jak wyszło tak było nam pisane kotku

Gość gość
ja odbieram to tak. Nieważne gdzie wchodziłaś i nieważne jak się poznaliśmy. Mamcia robiła swoje i ty mu w tym pomagałaś. Pomagałaś bo sam by wszystkiego nieogarnął. Duża zasługa jest w tym wszystkim i twoja.

Gość gość
No niech Ci będzie chociaż ja jestem innego zdania ale jest tak jak jest a co tam u ciebie kotku ??????

Gość gość
ja to słonko w firmie mam już coraz miej roboty jak to w tym sezonie co roku bywa, za to sporo roboty mam w koło siebie. Gdyby to tak od rana gdyby to tylko się tylko tym zajmował to miał bym już i załatwiony temat. Ale jak jakiś tel mi to przerywa to i tak jest. No i czasem tak bywa że mam niby czas a poprostu mam lenia.

Gość gość
A powiedz mi szefowa na urlop się nie wybiera a jeszcze lepiej do jakiegoś sanatorium na wypoczynek ????

Gość gość
Kotek zmykam spać muli mnie już miłego wieczoru buziaczki na dobranoc i do jutra

Gość gość
ja też już zmykam spać bo pora na mnie. Szefowa narazie nic w planach niema. Dobrej i spokojnej nocki życzę słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki ja już lecę na miasto mam parę spraw do załatwienia a i mamcia do lekarza na 12 a co tam u ciebie ? ? ? ? ?

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry ślę i miłego dzionka słonko życzę