Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
No no następny co rogi doprawia

Gość gość
Wiesz jakość spermy samca po 35 roku życia też spada diametralnie, ryzyko chorób i wad płodu wzrasta, nie pomoże nawet duuuużo młodsza partnerka. Też przestajecie być użyteczni? To, że jesteś pustakiem i prymitywem, zadajesz się z kobietami tylko dla seksu, to już twój problem i kobiet, które spotkasz... Współczuję im pechowiec.gif

Gość gość
Ja pitole ale jazda bez trzymanki hihi

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
odsypiałem gości. Niby fszystko fajnie, ale to już nie na moje zdrowie. Starzeję się. Jak to fajnie że wszystko wraca do nolmalności. Co tam u ciebie słonko? Też miałaś ciężki wekend? Buziaczki gorące ślę

Gość gość
Kotek u mnie na luziku w sobotę byłam na targach warto było jechać a w niedziele miałam wieczorem szogunów ale o dziwo długo nie siedzieli a teraz oglądam ttv kanał 103 uwaga po uwadze buziaczki kotku

Gość gość
no to miałaś dość spokojnie. U mnie to pełno gości od piątku. Dobrze że nie często się to zdarza. Niech się już ciepło robi. Będę robił wekhendowe wypady na wędkę i niema mnie w domu. Jakieś wieści słonko?

Gość gość
No tego ciepełka to i ja wypatruje ty nad wodę a ja na działkę kotek nic jeszcze nie wiadomo nie dzwoni myślałam że dzisiaj dostanę jakiś telefon a tu nic cicho może jutro jeśli coś będę wiedziała to dam ci znać

Gość gość
daj słonko znać bo chodzi mi to po głowie cały czas. Ciebie boli to i mnie też

Gość gość
Kotuś dziękuję Ci że jesteś mam w tobie wsparcie mogę się ciebie doradzić i nigdy się ode mnie nie odwróciłeś zawsze masz dla mnie czas tyle się już znamy i jeszcze ci się nie znudziłam buziaczki ci za to

Gość gość
a jak ty mi się słonko możesz znudzić? Kiedy ja byłem w potrzebie to kto latał? Wdzięczny ci jestem za to i to jeszcze bardziej mnie do ciebie zbliżyło. To słonko nie ma tak łatwo. Tak szybko się odennie nie uwolnisz. Za dlógo się znamy.

Gość gość
I za to cię kocham kotku zmykamy spać pewnie rano wstajesz to musisz się wyspać ja jutro wstaje o 5ej wczoraj do pracy idziemy bo mamcia po pracy z rana wyjeżdża buziaczki namiętne kochanie na dobranoc do jutra

Gość gość
no miałem to samo napisać bo okomi leci. Rano to niebardzo mam do boju. Jak narazie to zapowiada się dzień dziecka. Jutro może się wszystko zmienić jak zawsze. Miłej i spokojnej nocki słonko ci życzę. Gorące buziaczki na dobranoc ślę.

Gość gość
Witaj kochanie dzisiaj jest dzień zakochanych więc ślę ci z tej okazji podwójne buziaczki takie długieeeeee i namiętne i życzę miłego dzionka

Gość gość
no dziś to i ja ślę ci słonko dwa razy więcej i dwa razy gorętszych buziaczków. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ?? Jaki prezencie dostałeś ? Buziaki na dobry wieczór

Gość gość
Witaj słonko g****o dałem to g****o dostałem.

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życze

Gość gość
Witaj kotku ja tobie także życzę miłego dzionka i ślę gorące buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Ja dzisiaj miałam gości z Belgii niedawno pojechali i mamcia pojechała do baru jestem sama a jak kobieta sama to i zabytki przychodzą do głowy buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Ooooo ooo o koty

Gość gość
słonko to dobrze że jesteś zdrowa. Ja dwa razy w ciągu dnia spałem i dalej dosłownie padam. Coś zaczynam myśleć że zasnę. Buziaczki słonko. Gorące buziaczki.

Gość gość
Kotuś jesteś zmęczony więc zmykaj spać miłych snów i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Gość gość
A co to nie poszło ,?? Zmykaj kotku spać miłych snów i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc śpij słodko

Gość gość
Zostalam okolo miesiac temu rzucona przez toksyczna osobe, ktora do teraz rani mnie swoim zachowaniem i jestem ciekawa czy wy byliście w takich zwiazkach i jak przebiegalo rozstanie i odciecie sie od takiej osoby smutas.gif

Gość gość
No i stronka się zmienia

Gość gość
miłego dzionka słonko. Gorące buziaczki ślę

Gość gość
Witaj kotku ja tobie także życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki no i będę opijać pępower poród w moim zakładzie się zaczął

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
sorki słonko że czekałaś, ale zrobiło się ciepło i rozpędziłem się trochę w warsztacie. Wymyśliłem nową zabawkę i chcę jak najszybciej sprawić żeby działała. Znasz to pewnie po mamci. A jak tam tobie słonko dzionek zleciał? Buziaczki gorące ślę.