Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ?? Buziaczki na dobry wieczór widzę kotku że mieliśmy gości zobacz jak i żal

Gość gość
Kotuś zmykam spać jestem padnieta miłego wieczoru życzę i ślę gorące buziczki do jutra

Gość gość
a ja dopiero teraz mogę zajrzeć tu bo obowiązki na jutro czekać nie mogły. Miałem trochę przerwy w terenie i dlatego dopiero jestem w domku. Miłej nocki słonko życzę. Buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki ty już pewnie na obrotach ja też dopiero przyszłym z pracy teraz śniadanko i kawa a potem chce mamcie zarejestrować do lekarza musi porobić badania bo nie najlepiej się czuje

Gość gość
wzajemnie słonko gorące buziaczki ślę i miłego dzionka życzę. U siebie do doktorka idziesz?

Gość gość
Tak kotuś u siebie ale to dopiero na 18stą mamcia chyba się starzeje a co tam u ciebie kotku ???

Gość gość
a ja jutro do doktorka muszę z szefową i dla siebie po receptę. Jak tam słonko, załatwiłaś wszystko? Buziaczki.

Gość gość
Kurcze jeszcze szoguny wpadli na kawkę dopiero odjechali mamcia była u lekarza ma zaduże ciśnienie dostała taką książeczkę i musi rano i wieczorem mierzyć i zapisywać w tej książeczce dodatkowo musi porobić szereg wyników i z tymi wynikami spowrotem do niej i ma na rehabilitację też a co szefowej ? Buziaczki kotku

Gość gość
Kotuś zmykam spać miłego wieczorku buziaczki na dobranoc śpij słodko i do jutra

Gość gość
Witam kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
Hej słonko ogarnij się kot ma na ciebie w/y/j/b/a/n/e/ zagląda tu ot tak z niechcenia a więc czasu spędza z szefową może szefowa lepsza w te klocki ?,tobie każe czekać do lata a z szefową spotyka się nawet dzisiaj oboje będą u lekarza a może , a może szefowa w ciąży jest ?? Hiiiiiiiiiiiii a kopnij tego zapchlonego kocura w dupsko , jest marzec zaraz koty będą się marcowć zawsze coś tam zapoznasz , moja taka rada . A ty zrobisz jak zechcesz . Nawet dzisiaj tu nie zajrzał a to już o czymś świadczy.

Gość gość
No jak tam kotku u lekarza ? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
masz gosciu rację z tą ciążą. Szefowa szykuje gniazdko dla sześcioraczków, chowa wszystko na klucz bo jak to na nogi po trzech dniach pójdzizie, to wszystko by wywalało. Kuwety już w pogotowiu czekają w piwnicy,problem pozostał tylko z nazwaniem gadów. Gościu. Jak masz na imie?

Gość gość
co tam słonko u ciebie słychać? U mnie jak co dzień. Dwa razy dziś byłem przy naszym parkingu. Ot wspomienia dały znać. Buziaczki słonko.

Gość gość
Haha kotuś ja jutro tam jadę kiedy bym tam nie była zawsze patrzę w tamtą stronę i wspominam ach to były czasy jest co wspominać chociaż nam tego nikt nie zabierze . Pytasz się co u mnie no dzisiaj to5 się szczeże napracowałam ale zato w nocy będzie się dobrze spało buziaczki kotku

Gość gość
no tobie słonko to się wcale nie dziwię że się napracowałaś. Znając ciebie to się wcale niedziwię. Sama szukasz roboty. Ak jaka mamcia. Ja też tak mam, tylko mnie to już powietrze uszło. Jeśli nie wezmę się za robotę rano, tak koniec. Jak zacznę rano, to i jeść nie muszę. Tylko to co robię się liczy. Ale jak niech wejdę do domu na parę minut, np. coś na ruszt, tak koniec. Chęci wracają dopiero wieczorem.

Gość gość
stronka rdzie? Kopa jej, to się pośpieszy.

Gość gość
Ale pogoda do bani nie to że pada to jeszcze wiatr że mało głowy nie urwie a jeszcze mamcia pojechała do baru

Gość gość
Chyba strona się zmienia bo coś nie idzie

Gość gość
nie poszło? No to jeszcze raz kopa.

Gość gość
no i poszło. Myślę słonko że mamcia wie jak jechać w cząsie wiatru

Gość gość
Jutro kotku mam mieć swojego kochanego gościa i jak5 zwykle jak mam tego gościa to i szoguny zawsze wpadają byłby cud żeby nie przyjechali tylko że to piątek boję się żeby nie nocowali bo u nich nie trza mówić dwa razy dwa

Gość gość
coś mi nie chciało wejść. Dopiero przez gogle. Wyświetlało stronę,ale tematu naszego brak. Masz i ty tak?. Co do szgunów. Masz się z nimi.

Gość gość
Nie kotku u mnie tak nie ma ją wchodzę w historię i temat mi wyskakuje sam no mam się z tymi6 szogunami wczoraj też byli kotku mamcia dzwoniła już wraca i pytała się czy śnieg pada ja mówiłam że nie a u niego taki śnieg sypie że światu nie widać

Gość gość
spadam słonko spać, bo muli mnie, a rano do boju. Dobrej i spokojnej nocki ci życzę. Gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Ja jeszcze posiedzę zaczekam na mamcie śpij kotku spokojnie kolorowych snów życzę buziaczki kotku ślę na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki dzisiaj będę w twojej miejscowości może wpadniemy na siebie

Gość gość
całkiem możliwe że wpadniemy na siebie. Moja wiocha jest dość mała, muszę wpaść to tego urzędu gdzie i ty sprawy załatwiasz. Miłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
No kotku nie wpadliśmy na siebie a szkoda piszę teraz bo wieczorem tu nie zajrzę bo jak wspominałam wczoraj mam już dzisiaj swojego gościa a jeszcze wieczorem szoguny wpadną bo już się zapowiedzieli więc nie wypada tu zaglądać będę myślami przy tobie buziaczki kochanie miłego wieczorku i spokojnej nocki

Gość gość
a ja po kolacji jak dałem po oku, to dopiero teraz się obudziłem. Ogarnę się trochę i dalej w kimkę. Dobrej nocki słonko życzę i gorące buziaczki ślę.