Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

otulona_snem dziś a co ja moge powiedziec,na temat zycia w Niemczech w latach 30? x x Pewnie nie widziałaś żadnego filmu na ten temat..:D

Gość kumie kum
Dla rodziny może. Ale na pewno nie dla prokuratury która ma podobno zbadac przyczyny wypadku... > Shatyn przyczyny wypadku SA ZBADANE i nie ma juz co badać. Z FAKTAMI SIĘ NIE DYSKUTUJE!!!

kumie kum dziś Dla rodziny może. Ale na pewno nie dla prokuratury która ma podobno zbadac przyczyny wypadku... > Shatyn przyczyny wypadku SA ZBADANE i nie ma juz co badać. Z FAKTAMI SIĘ NIE DYSKUTUJE!!! x x x To to ja wiem... Ale oni nie wiedzą..:D

Gość gość
trzeba koniecznie zarzucic jakis film o niemach z lat 30 tych !! od razu wiedza ma bedzie szeroka !!

otulona_snem dziś no jak ja mam sie opierac na filmach ,to ty tez bedziesz ekspertem od Niemiec w latach 30 x x To że ktoś czegoś nie wie oznacza, ze nie widział na ten temat filmu. To twoja (jedna z wielu) złota myśl...

Gość gość
chyba znasz historie ale pod siebie pisana :D

Trzy głowne watki śledztwa prokuratorskiego... 1. „Doprowadzenie do katastrofy w następstwie błędu, niedopełnienia obowiązków albo przekroczenia uprawnień”. W tym punkcie prokuratorzy wskazują aż 10 różnych możliwych przyczyn wydarzeń z 10 kwietnia 2010 r., m.in.: błąd w technice pilotowania, podjęcie przez załogę nieodpowiedniej decyzji o lądowaniu, nieprawidłową eksploatację samolotu, świadome naruszenie przez załogę przepisów, zły stan psychofizyczny załogi, niewłaściwą obsługę techniczną samolotu, niewłaściwą organizację lotu, niewystarczające przeszkolenie załogi, niewłaściwe zabezpieczenie lotu przed względem meteorologicznym, niewłaściwy remont samolotu, niewłaściwe działanie kontroli lotów. 2. „Zaistnienie katastrofy w następstwie okoliczności niezależnych”. Tu śledczy mają 5 założeń, m.in. że do tragedii doszło ze względu na wady produkcyjne, konstrukcyjne, technologiczne i materiałowe, techniczne zużycie elementów samolotu, niespodziewane wejście samolotu w „strefę niebezpiecznych zjawisk atmosferycznych” lub „zderzenie z ptakami i innymi ciałami obcymi”. 3. „Doprowadzenie do katastrofy przez celowe działanie innych osób”. Ta hipoteza dotyczy „zamachu lub zamachu terrorystycznego”. Zespół zakłada 7 hipotez. „Zamach lub zamach terrorystyczny” mógł być dokonany przez Polaków albo Rosjan: przy użyciu środków konwencjonalnych, niekonwencjonalnych, spowodowany presją na członków załogi, świadomym działaniem załogi, zamierzonym działaniem rosyjskich kontrolerów lotu, zamierzonym działaniem personelu naziemnego i sabotażem podczas remontu tupolewa (samolot przeszedł go rosyjskiej Samarze w 2009 r.).

otulona_snem dziś patrz zebym ja twoich nie poprzypominala x x A bardzo prosze.. Nie ma sprawy. I w zamian ja przypomnę parę twoich... No to START !

Gość gość
Jak mowa o filmie to mnie trochę zastanawia dlaczego nie mowi się o filmie Smarzowskiego "Wołyń" ? Przeciez rzeź wołyńska to ludobójstwo dokonane przez nacjonalistów ukraińskich wobec mniejszości polskiej. Mowi się o Katyniu, a o ofiarach rzezi wołyńskiej cicho sza :((((

Gość gość
ooo pare by sie znalazlo jakby czlowiek pamietal wszystko to ooooo te latanie do teatru zeby iodebrac telefon to byl nr 1 :D albo ze wchodzili z nim tutaj jego przyjaciele i sie smiali ze wszystkich ahahaha plus te slynne znajomosci juz nawet nie opamietam z kim :D ale beka:D

gość dziś Jak mowa o filmie to mnie trochę zastanawia dlaczego nie mowi się o filmie Smarzowskiego "Wołyń" ? Przeciez rzeź wołyńska to ludobójstwo dokonane przez nacjonalistów ukraińskich wobec mniejszości polskiej. Mowi się o Katyniu, a o ofiarach rzezi wołyńskiej cicho sza x x No jak mozna skoro Antoni M. z nimi do spółki będzie budował helikoptery???

otulona_snem dziś srart smiech.gif ,ale tak dla przypomnienia pamierasz swoje debilstwo o umlautach? x x Nie pamiętam. Moze przypomnisz razem z innym moimi złotymi myślami na poziomie twoich, np o tym, że nikt nie przezywa zawału serca?

gość dziś ooo pare by sie znalazlo jakby czlowiek pamietal wszystko to ooooo te latanie do teatru zeby iodebrac telefon to byl nr 1 x x O ile dobrze pamiętam jechałem poi zonę po jej próbie. x x x x plus te slynne znajomosci juz nawet nie opamietam z kim smiech.gif ale beka x x A z czego ta beka?

otulona_snem dziś no to latanie do teatru i Brunon to wymiatal smiech.gif ,aha i taniec przy wiolonczei oraz wycieczki z sbekiem samlotem,i ladowanie na zamknietym Berlinskim lotnisku x x Do teatru pojechałem po żonę, tańczyłem w paru spektaklach a w jednym grałem na wiolonczeli i ladowałem na otwartym lotnisku z powodu remontu głównego.

Gość gość
otulona_snem dziś a co ja moge powiedziec,na temat zycia w Niemczech w latach 30? x nie wiem. pisze tak bo kiedyś mowiłaś, że mieszkalas dłuuuugo w Niemczek, więc przypuszczam, że znasz jezyk niemiecki dobrze i rozmawialas z ludźmi ktorzy pamietają tamte lata ? ;) ale moze się mylę, to nie ma sprawy :P

otulona_snem dziś i znajoma psycholozka badajaca nas prze nasze posty smiech.gif dawales Shatyn do pieca rowno x x A co w tym niezwykłego? To bardzo dobry materiał dla psychologa...

otulona_snem dziś zle pamietaszsmiech.gif poleciales tam bo musztarda miala dzwonic i prosic Edka smiech.gif czyli ciebie x x Nie. Powiedziałem musztardzie, że może zadzwonić do teatru bo ja tam będę i odbiorę telefon. Co się stało..

otulona_snem dziś a ten dalej pajacuje smiech.gif spadam x x Spadasz? A miałaś podac moje "złote myśli" na poziomie tych bzdurnych twoich...

Gość gość
No jak mozna skoro Antoni M. z nimi do spółki będzie budował helikoptery??? > co ma film do polityki i głupich wypowiedzi Antosia M.?

otulona_snem dziś ale na koniec i tak nic i nikt,nigdy i przenigdy nie przebije NOTARIUSZA x x Którego wszyscy się wystraszyli bo trzeba by było postawić na własne słowa pieniadze...

Gość gość
shatyn czy ty ciągle musisz siedzieć w przeszlości i opowiadac o dyrdymałach. tak niszczysz dyskusje i swój top. zycie idzie do przodu więc ... ;)

otulona_snem dziś ale na koniec i tak nic i nikt,nigdy i przenigdy nie przebije NOTARIUSZA x x Którego wszyscy się wystraszyli bo trzeba by było postawić na własne słowa pieniadze... Wszyscy oprócz mnie. Ja stawiałem na własne słowa 10 czy 20 tysięcy. Nikt nie był taki odwazny....

gość dziś shatyn czy ty ciągle musisz siedzieć w przeszlości i opowiadac o dyrdymałach. tak niszczysz dyskusje i swój top. zycie idzie do przodu więc ... x x A gdzie ja siedze w przeszłości? Przeciez pisze na temat spraw aktualnych

Gość gość
Do teatru pojechałem po żonę, tańczyłem w paru spektaklach a w jednym grałem na wiolonczeli i ladowałem na otwartym lotnisku z powodu remontu głównego. x tanczy spiewa zna historie zdolna ta bestia z kafe :D:D:D