Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zycie pokarało mnie tym p*****m autystycznym???

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze ten temat powinna poznac opieka społeczna. Ta baba zniszczy to dziecko. Dostaje zasiłki a dziecko ma w d***e. Napewno pije za to i ćpa.

Gość gość
Wyzalic? W taki podly sposob? I w dodatku bije je patelnia glupi czub. Trzeba podac do opieki

Gość gość
Tak pisac o dziecku?

Gość gość
nie bije go, nigdzie nie napisała, że je bije. I wierz mi, że rodzicom dzieci z tego typu schorzeniami często puszczają nerwy z bezsilności - po prostu muszą sobie wtedy pogadać, wyrzucić z siebie całą złość.

Gość gość
Jakie dziecko ma objawy?

Gość gość
Nigdy bym w ten sposob nie napisala na forum o swoim dziecku.

Gość gość
Rozumiem autorke ja mialem miec dziecko z wada wzroku to usunelam kolejne z cukrzyca to usunelam a kolejne mialam tez dziecko ale nie chcialo mi sie wychowywac to tez usunelam. Aborcja jest niezbedna do zycia kazdej kobiecie.

Gość gość
nie wiesz co byś zrobiła, poza tym jak nie tutaj to gdzie ma napisać? Do znajomych? Powiedzieć o tym matce?

Gość gość
Pokaralo cie bo jestes zlym człowiekiem. Odrazu to wyczuć

Gość gość
wspolczuje, jesli to nie prowo do oddaj dziecko do opieki. Nie patrz na innych, nic dobrego ani ciebie ani dziecka nie spotka jak bedziesz sie nim zajmowac

Gość gość
Zobaczcie jak nazwała swoje dzuecko w tytule juz. Nazwała je p*****m. To chora baba, dziecko po niej jest chore, przez nia.

Gość gość
możliwe, że teraz faktycznie jest chora - depresja, załamanie nerwowe, ale dziecko nie jest chore przez nią.

Gość gość
toczy śline z tego głupiego ryja i chodzi na palcach p***b autystyczny. Spac przez niego nie moge, drze ryj od rana do nocy To sa jej slowa. Kretynka

Gość gość
Maz tez z nia nie mogl wytrzymac to odszedl do dobrej kobiety.

Gość gość
prędzej z dzieckiem nie mógł wytrzymać więc zrobił sobie nowe. Miałaś kiedyś kontakt z dziećmi głęboko upośledzonymi?

Gość gość
Chodzenie na palcach - autyzm. Pierwszy objaw. W mojej rodzinie bylo takie dzuecko. Rzucało sie na podloge, wylo, darlo, zamykali w innym pokoju na klucz jak sie darlo. Wyszlo samo z tego, dzuewczyna normalna juz jest. Traktuj go dobrze to wyrośnie z tego. To nie jego wina przeciez ze takie jest. Tez mu ciezko ze soba przeciez. Nie wyzywaj go przy ludziach tutaj bo ktos poda cie do opieki i sami ci je zabiorą i bedziesz zalowac.

Gość gość
Zabij kundla i wszystko upozoruj samobujstwo wes sznur do wieszania bielizny niby do zabawy i powies go bedzesz miala swiety spokuj jednego inwalidzkiego kundla mniej lepiej dla niego i dla Ciebie powodzenia

Gość gość
Moi znajomi mąka dziecko z padaczka i kochaja je. Padaczkę ma kilka razy dziennie , podobno nawet kilkanascie razy. Bardzo sie nia opiekują. Oboje

Gość gość
Musisz zasiegnac jakiejs pomocy. Nie ma u Was jakiegoś stowarzyszenia, grupy wsparcia dla rodzicow dzieci z autyzmem ? Tam bedziesz najlepiej zrozumiana. Wiem, ze ci ciezko, ale pomysl ze dziecko nie jest temu winne...to choroba, nad ktora ono nie panuje. Ja tez mam chore dziecko, to choroba genetyczna. Kocham ****ardzo i czesto obwiniam sie, ze to moja wina... ale mam to szczescie, ze rozwija sie prawidlowo i nikt nawet nie wie, ze jest chory, trafiła mu sie chyba najlzejsza z tych chorob genetycznych. Pomaga ci ktos przy dziecku ? Postaraj sie na maxa odpoczac gdy jest w przedszkolu.

Gość gość
Gleboko uposledzone to sa w szpitalach. Ona trzyma to dziecko dla kasy i wyzywa je tutaj. Oczywiscie, moze byc jej ciezko ale zeby tak ponizac i wyzywac? To przegiecie jest.

Gość gość
Epilepsja to nie to samo co autyzm i to w takim stopniu jak w przypadku dziecka autorki. Z tego się nie wyrasta jak ktoś tu sugerował - jej dziecko zawsze będzie wymagało opeki, nigdy nie będzie samodzielne. Do tego te dzieciaki często są agresywne. Nie rozumieją co się dzieje dookoła i boją się - więc biją, gryzą, kopią.

Gość gość
Idź do psychiatry a dziecko oddaj tatusiowi na wychowanie, jest tak samo odpowiedzialny. Dlaczego tylko Ty masz cierpieć?

Gość gość
Mojej przyjaciolki corka mdleje czesto, zycia dziecko nie ma i nikt jej nie wyzywa ze ma przesrane zycie. Ta matka tutaj to patologiczna jakas, jeszcze bardziej dobija to dziecko. Nie wierze ze jest opiekuńcza.

Gość gość
Zrobil ci takie dziecko to tez niech z nim siedzi. Niech jego kochanicom zobaczy jakie zycie jest okrutne. Daje ci alimenty chuj zbolaly ?

Gość gość
Jest jeszcze malutki. A moze akurat wyrośnie. Jak ona bedzie dobra dla niego to wyrośnie .

Gość gość
nie, nie wyrośnie. Dlatego powinna poszukać dodatkowej pomocy bo będzie tylko ciężej

Gość gość
Jak dzuecko 4 letnie moze samobojstwo popelnic? Pogielo cie calkiem

Gość gość
Przy takim schorzeniu pomaga oczyszczanie organizmu z metali ciezkich sproboj. Wyrosnac nie wyrosnie, ale moze być lepiej, rehabilitacja, zajecia praca z dzieckiem itd moga duzo pomoc.wiem bo pracuje z takimi dziećmi i mam kontakt z rodzicami. Ale to trzeba pracy, a do tego nikt matki nie zmusi.

Gość latte78
Naprawdę to co niektórzy tu piszą, świadczy tylko o tym że nie mają pojęcia jak wygląda rzeczywistość tej mamy. Ona jest zrozpaczona, bezsilna, ma po prostu dość. Ojciec odszedł od dziecka, przede wszystkim, wielu mężczyzn tak robi, odchodzą od chorego dziecka. Pracuję w miejscu gdzie są dzieci autystyczne, i widzę jak to wygląda, tych rodziców bezsilnych, w depresji, gdzie cały dzień jest pod chore, krzyczące całymi dniami, wpadające w szał dziecko. Nie wiecie co to świadomość , że nigdy dziecko zdrowe nie będzie, choć fizycznie tak wygląda. Które z was pomaga takiej mamie, no które? Łatwo ocenić tylko. Wielu z tych rodziców bierze leki psychotropowe żeby jakoś trwać. Dwoje z ojców popełniło samobójstwo. Więc co wy wiecie na temat jaką mamą jest autorka, co znosi na co dzień, ile łez wylewa.

Gość gość
4 letnie dziecko i metale ciezkie? Przeciez w nim metali ciężkich nie ma jeszcze