Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlode laski i stary facet

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i jak widze kiedy dziewczyny z mojego wieku chca sexu ze starym prykiem to robi mi sie niedobrze. Nasuwa sie jedna mysl , zaden mlody jej nie chce bo jest taka brzydkaa stary ramol ucieszy sie z mlodego ciala. Jak widze na plazy tatuskow moich kolezanek to pierwszy widok sflaczaly brzuchal , obwisy na calym ciele i pewnie smierdzacy staroscia pot. Pewnie im nawet nie staje , ogolnie bleeee

Gość gość
staje dziwciaku, ja mam 52 lata i wczoraj spotkałem się z 22 latką, wystarczyła podwójna dawka viagry i seks bł nieziemnki a laska dochodziła kilak razy

Gość gość
Az dwie tabletki no no, serducho w tym wieku nie wytrzyma dziadziu, lepiej pobaw wnuki i przestan fantazjowac

Gość gość
Mam tez te lata ,starszy owszem ale tu miałam na mysli do 35 max. Pozniejszy wiek to juz raczej niesmak,obrzydzenie ,panowie przepoceni z duzym obwislym brzuchem , no i mysle ze szybko łapią zadyszkę. Nie nie nie bez obrazy dla starszych ,lubię kwiatki ale w maju :)

Gość gość
jesli facet ma dużego to wystarczy że sie położy na plecacha kobieta sama na niego wskoczy i się w*****a

Gość gość
Ja też wolę starsze dziewczyny, kobiety niż młode, glupiutkie małolaty.

Gość gość
Różnica wieku jest wprostpro porcjionalna do grubości portfela

Gość gość
22:17 ales sobie pomarzył d***** udająca orgazmy dobre kity dla starych przepoconych gachów .

Gość gość
Co wy gadacie z tym smrodem i przepoceniem :D jak ktoś o siebie dba i normalnie sie myje to chyba nie przestaje tego robić jak skończy 50 lat :D wy macie zamiar przestać? :D

Gość gość
No na kasę mogą polecieć ,ale to już tylko sz....ty . Nie wierzę ze normalna ,młoda i zadbana dziewczyna chciałaby faceta w wieku swojego ojca. W prawdzie widuje się na dworcach mlode pijane kobiety włoczące się ze starymi panami ,ale to juz patologia,margines społeczny.

Gość gość
ten autor i ty powyżej to jacys flustrac***ewnie naga kobiete widzieli w necie nie potrafią wyrwac kobiety i zazdroszczą starszym zresztą oni tez się zestarzeja i będą się tylko slinic na widok fajnej laski

Gość gość
No tak,dzisiejsze młode pokolenie będzie uprawiać ses tylko do 35 lat,bo potem to już stare dziady:):) Coś w tym jest,już teraz nie dają rady. Ja mam 48 lat i nie czuję się stary,nie mam brzucha ani nie śmierdzę,z seksem też jest okej.