Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaBardzo

Odmowa seksu

Polecane posty

Gość ZasmuconaBardzo

Ostatnio przytrafiła mi się niemiła sytuacja. Spotkałam wydawałoby się fajnego, wartościowego chłopaka. Po kilku tygodniach znajomości (częstego pisania, czasem dzwonienia) on przyjechał do mnie na weekend i doszło między nami do intymnej sytuacji. Dodam, że było to nasze 3 spotkanie. Gdy zaczęło robić się coraz bardziej gorąco ja powiedziałam mu, że dla mnie to jest troche za wcześnie na seks i chciałabym z tym jeszcze poczekać. On powiedział, że ok, rozumie, przytulił mnie i poszliśmy spać. Następnego dnia wszystko było w porządku, normalnie rozmawialiśmy, wieczorem on pojechał do domu. Wymieniliśmy jeszcze kilka wiadomości i on zerwał kontakt. I teraz co?? Czy on był zwykłym roochaczem i chciał mnie tylko przelecieć? Czy może uznał, że i tak za długo musiał czekać, a ja jestem dziwna, jeśli nie zgodziłam się na seks na trzecim spotkaniu?? :o Dodam tylko, że dla mnie byłby to pierwszy raz o czym mu wtedy powiedziałam. On niby był zachwycony, że taka porządna dziewczyna ze mnie (mam 24 lata) i sądził, że takich wartościowych kobiet teraz już nie ma. Myślałam, że w końcu sobie życie ułożę, a tu znowu dooopa z tego 😭

Gość gość
Trudno powiedzieć, czy typ roochacza, bo nie wiesz, co by się stało, gdyby do tego seksu jednak doszło. Ja jestem facetem i facetom nie wierzę, mimo to nie będę z góry zakładał, że by Cię zostawił. Widocznie się zniechęcił myśląc, że nie chcesz. O ile to w ogóle nie prowo, bo nie spotkałem zdiewczyny, która by mówiła dooopa i roochacz. :P

Gość gość
autorko,mogłaś zgodzić sie na sex,wolisz sie masturbować? bez sensu.

Gość ZasmuconaBardzo
To nie prowo, jestem kobieta. Przepraszam za słownictwo, nie wyrazam sie tak na codzien, ale wkurzyl mnie ten palant. Wytlumaczylam mu o co chodzi, dlaczego narazie nie chce. Nie powiedzialam "nie bo nie" i koniec. On zapewnial, ze rozumie i wszystko w porzadku. Nawet wygladal na zadowolonego z faktu, ze w przyszłości będzie pierwszy

Gość gość
Jak dla mnie, a jestem kobieta, za duzo pozwolilas. No na trzeciej randce juz taka intymnosc, a i zostanie na noc? No szanujmy sie troche kobietki.

Gość gość
Jak dla mnie, a jestem kobieta, za duzo pozwolilas. No na trzeciej randce juz taka intymnosc, a i zostanie na noc? No szanujmy sie troche kobietki. Buziak i do domu mily pan idzie :-).

Gość ZasmuconaBardzo
10:26 Właśnie nie było żadnej intymności, bo nie pozwolilam na to. Calowalismy sie tylko. Jeśli chodzi o nocowanie to musiał spać u mnie, bo specjalnie przyjechał 200 km ze swojego miasta do mnie na weekend. Miałam mu kazać hotel wynająć?

Gość gość
To widocznie chlopak nie jest tak wartosciowy jak myslalas? Mogl sobie pomyslec, ze nie po to tyle jechal, zeby nic z tego nie miec? Palant nie facet, a wlasciwie tchorz, bo w ten sposob tzn bez slowa sie fajnej relacji nie konczy.

Gość gość
Normalnie przestraszył się dziewicy, tego, że będzie sztywno w łóżku, problemy jak z szesnastolatką, gdy się ją rozdziewicza itd. Mógł tego nie chcieć, miał prawo.

Gość ZasmuconaBardzo
Czyli ocenił mnie po pozorach, krótko mowiac, ze jak dziewica w tym wieku to na pewno kloda. Ehhh... Mitem więc jest, ze dla stałej partnerki faceci chcą być pierwsi. Fajnie wiedzieć, ze jestem przegrywem, bo nie chodziłam do łóżka jako 18. Dokąd ten świat zmierza? :o

Gość gość
ZasmuconaBardzo dziś Czyli ocenił mnie po pozorach, krótko mowiac, ze jak dziewica w tym wieku to na pewno kloda. Ehhh... Mitem więc jest, ze dla stałej partnerki faceci chcą być pierwsi. Fajnie wiedzieć, ze jestem przegrywem, bo nie chodziłam do łóżka jako 18. Dokąd ten świat zmierza? Są plemiona w Afryce w których szaman pozbawia dziewictwa można znaleźć wycieczki w atrakcyjnych cenach last minute

Gość gość
kloda ktora nie potrzebuje sexu , facet zwial

Gość gość
a czym ty sie szczycisz ze masz 24 lata i jestes dziewica , mozesz miec i 30lat i co z tego jak jestes sama

Gość gość
Ok jestes fajna wartosciowa dziewczyna I to sie ceni mozna poczekac na seks ale zebys chociaz nie opie£×÷¥ la peta na 3 randce?!!! Bez przesady masz 24lata pewnie cie wzial za psychiczna I sie wystraszyl... a moglas pociagnac johna I pewnie bylibyscie para teraz ewentualnie loda dupa

Gość ZasmuconaBardzo
14:18 Po czym wnioskujesz, ze jestem kłoda niepotrzebujaca seksu? Jesli Po tym, ze mam 24 lat i jeszcze tego nie robilam, to bardzo bledny i powierzchowny wniosek

Gość ZasmuconaBardzo
14:21 W którym miejscu mojej wypowiedzi napisane jest, ze szczyce się swoim dziewictwem??

Gość gość
Czekaj aż cnota przyklei sie do macicy

Gość gość
Dobra teraz ja, otóż moim zdaniem, facet mógł miec taki zamiar ze bedzie miał u ciebie jakaś metę, 200 km nic dobrego nie wróży, kiedy okazało sie ze nic z tego to po prostu sie wycofał. Mysle ze nie taki z niego gnój skoro cię " oszczedzil" mogło byc inaczej. Wie ze nic z tego nie bedzie wiec nie chciał ciebie zaczynać -:) a moze tez byc tak ze przestał sie odzywać bo cos tam sie innego zdarzyło, moze jeszcze napisze. A to ze jesteś dziewica nie jest niczym nadzwyczajnym tak samo jakbyś nią nie była. Czekaj aby ten pierwszy raz był fajny z kimś komu ufasz , jak by ci było gdyby przyjechał czwarty raz, bzyknął i zniknął ?

Gość gość
Nie przejmuj się autorko. Ci co napisali te komentarze o kłodach i błonach to tacy sami mądrzy są co ten twój. Seks na 3 spotkaniu po krótkiej znajomości to jest BARDZO SZYBKO i nie daj sobie wmówić, że wyszłaś na kłode za przeproszeniem. Gdyby to był porządny facet, któremu zależy na związku to nie zerwałby kontaktu z takiego powodu. Sama mam 22 lata i ten pierwszy raz przed sobą i nie wstydze się tego, więc i Ty się nie wstydź :)

Gość gość
stał mu wtedy jak się dobierał do Ciebie? zwróciłaś uwagę? kręciło to Ciebie fizycznie czy nie?

Gość ZasmuconaBardzo
15:51 Masz rację, z dwojga złego to zdecydowanie lepiej, że do niczego nie doszło, bo dopiero miałabym teraz wyrzuty sumienia. Muszę przyznać, że naprawdę nie napierał w żaden sposób. Gdy mu powiedziałam, że nie jestem gotowa pocałował mnie w czoło, przytulił i powiedział, że bardzo szanuje mnie jak i moją decyzję, że to bardzo dobrze o mnie świadczy, że poczeka. Po jego reakcji naprawdę myślałam, że to właściwy dla mnie facet, ale jak się okazało niekoniecznie :o 16:01 Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć, to tak, miał wzwód i był wyraźnie podniecony, ale też trochę speszony powiedziałabym. Ja też byłam nakręcona, podobało mi się to, bo i on mi się bardzo podobał i fizycznie i z charakteru. Piszę to żeby odeprzeć ataki, że niby jestem oziębła. No kurde, nie jestem, pragnełam tego z jednej strony, ale z drugiej chciałam też trochę poczekać, nabrać pewności co do niego. Czy to jest takie dziwne??

Gość gość
Autorko,nie przejmuj się,miałam podobne sytuacje i to niestety nie raz.Natomiast raz nawet bardzo podobną do twojej.Jestem od ciebie o 2 lata młodsza i też jestem dziewicą,jak któryś chce ze mną iść do łóżka to też mówię jak jest,dlaczego nie chcę i też mówią,że w porządku,że to nawet lepiej itd.,a potem tak urywają kontakt po spotkaniu,zazwyczaj od razu,chociaż jeden jeszcze ze mną pisał przez cały dzień po tym jak się o tym dowiedział i chciał,żebym napisała do niego następnego dnia,napisałam,ale on już się nie odezwał.Może kwestia tego,że szukają dziewczyny,która będzie dla nich od samego początku dz*wką w łóżku i od razu im da.Tylko też nie wiem po co mówią nam,że to tak super,że jesteśmy dziewicami w tym wieku.Ja miałam tylko jednego chłopaka,któremu to naprawdę nie przeszkadzało.. właściwie to o to nie pytał nawet,ale chyba się domyślał i nie namawiał mnie.

Gość gość
ale teraz nie wiesz jaki on jest z tej nawet fizycznej strony ? pewnie by i tak wystrzelił z miejsca za pierwszym razem i WTEDY mogłaś powiedzieć w stylu "może nastpnym razem" ? :-) nie pomyśłałaś chyba?? plus sama być się lepiej czuła, bardziej seksowna a gość byłby Twój kiedy chcesz? Inna opcja mogłaś się nim pobawić nawet w bieliźnie itd i teź by pewnie wystrzelił jak się tak chłopak na Ciebie nakręcił.. dziewczyny mają tę przewagę że mogą ją spokojnie wykorzystać gorzej jakby chciał koniecznie drugi raz..

Gość ZasmuconaBardzo
Wiem jaki jest fizycznie, jeśli chodzi Ci o jego rozmiar. Dotykałam go, ale on był naprawdę zestresowany i powiedział, że chyba nie da rady, chociaż miał mocny wzwód. Powiedział, że bardzo mu na mnie zależy i chce dobrze wypaść, bo wiedział, że to mój pierwszy raz z mężczyzną i chce żebym miała jak najlepsze doświadczenia od samego początku. Był czuły i delikatny jak mówiłam, nie napierał. Chyba jestem jakąś naiwniarą, ale patrząc w jego oczy wydawało mi się, że naprawdę mu się podobam. Nigdy nie czułam, żeby facet tak na mnie patrzył. Widziałam, że się peszył nieco w mojej obecności, szczególnie przy bliskim kontakcie, chociaż ogólnie zaliczyłabym go do grona odważnych chłopaków. W życiu bym nie pomyślała w tamtym momencie, że tak po prostu zerwie kontakt z dnia na dzień. Mam nauczkę na przyszłość i wy też wyciągnijcie z tego wnioski dla siebie.

Gość gość
no dobra, a byłaś wtedy gotowa chociąz na ręczną robotę? żeby coś miał chociaż tyle? już nawet bez ust? Po drugie nie mogłaś pokazać albo jakoś zaprezentować np. piersi? żeby sobie popatrzał? X Facet musi Ciebie pragnąć, wtedy odlatuje i masz go w garści, bo nie wiadomo co tak naprawdę WTEDY BYLO Nie rozumiem czemu nie poszłaś ciutkę dalej, mówię Ci że na bank by sam wystrzelił w majtochach i byłaby Twoja wygrana na 100 procent ONI tak mają, dlaczego tego nie wykorzystać Pokazałaś mu chociaż siebie w bieliźnie na dole, to czemu się tak podniecił na widok ubranej dzieczyny? bez sensu

Gość gość
Niezależnie od tego czy jest roochaczem czy nie, to zaproszenie na randkę z noclegiem mogło mu się skojarzyć jednoznacznie. Jako roochacz mógł sobie po prostu odpuścić (za daleko jechać na nie-seks), a jako zwykły chłopak mógł trochę się zawstydzić i podupaść na własnej wartości. Aaa tak poza tym mój niedawny znajomy z internetu też niedawno zerwał kontakt, a nasza relacja rozwijała się zupełnie inaczej ;) Po prostu ludzi poznanych w necie nie uznaje się za ważnych. Można zerwać kontakt z jedną i za minutę rozpocząć z następną :/

Gość gość
niekoniecznie czasami znajdziesz w necie kogoś kogo nie ma po prostu offline... chyba ze liczy na pare cycków i pipke żeby tylko dojsc?

Gość ZasmuconaBardzo
17:55 A gdzie ja napisałam, że byłam całkiem ubrana, albo że nie widział moich piersi? Napisałam tylko, że nie chciałam seksu jako takiego (penetracji czy orala), ale to nie oznacza, że leżałam tam w golfie :P Jakieś tam pieszczoty były i widział co nieco. 18:01 Masz sporo racji. Sam mi się przyznał do tego, że nie do końca wiedział jak miał interpretować te moje zaproszenie na weekend. Czy chciałabym czegoś więcej czy nie. Patrząc na jego zachowanie tak ogólnie to do roochaczy na pewno bym go nie zaliczyła, ale teraz to już sama nie wiem. Po tym jak ostatecznie się zachował.. Poza tym to nie była znajomość z internetu, spotkaliśmy się na imprezie studenckiej, a tak naprawdę to znaliśmy się już od daaawna tylko, że wyłącznie z widzenia i przez wspólnych znajomych. Do kogoś poznanego przez internet nie miałabym takiego zaufania, żeby po kilku tygodniach znajomości zaprosić do siebie do domu.

Gość gość
to byłaś gotową na tę ręczną robótką dla niego lub on dla Ciebie, nie poszłabyś nawet na to? :-(