Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćNatka

Zrozpaczona

Polecane posty

Gość gośćNatka

Witam kobietki wierzę że któraś z was pomoże mi i odpowie na dosyć nurtujące mnie pytanie czy mogłam zajść w ciążę. Mam już nastoletnich synów ...także nie jestem młodziutka. Drogie Panie okres miałam od 13-19 września .zaraz po okresie współżylismy z mężem 27,28,29,30 dostałam krwawienia ( nie wielkiego ) Zaczęłam podejrzewam ze mogłam zajść w ciążę dlatego nie długo zrobiłam test później mniej więcej od podejrzewanego zapłodnienia zrobiłam kolejny oba wyszły negatywne. Teraz ciągle chodzę siku dodam tylko że planowany okres powinnam dostać 22 .października boje się ze jednak mogłam zajść w ciążę. Zapomniałam dodać że byłam nie cały tydzień temu u ginekologa zbadał mnie i powiedział ze raczej nie jestem chociaż ale....zostało. Może któraś z was kobietki była w takiej sytuacji. Będę bardzo wam wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Zawsze istnieje taką możliwość jak się nie zabezpieczaliście to kto wie? musisz poczekać i zrobić test bo tak to trudno powiedzieć.sama nie wiesz to skąd my mamy wiedzieć..