Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Może w twoim otoczeniu jest więcej takich "obrończyń życia", które tematu nie znają, ale się wypowiadają. Głupi do głupiego ciągnie. A że kafe to dno i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości to fakt, więc też nie ma się co dziwić x uuuups, zapomniałam, że te co są przeciw terminacji ciąży sa głupie, co skończyły ci sie argumenty, obrażane glupkami i idiotkami to twoja ostatnia deska ratunku, kończy ci sie argumentacja?czemu "pijesz" do osoby, a nie do tematyki, no słabe X Ale to nie jest słaby argument, ale poparty doświadczeniem. Jak do tej pory nie usłyszałam żadnego sensownego argumentu popierającego zaostrzenie obecnych przepisów to raz. Dwa: osoby nie popierające czarnych marszów nie wiedzą o co w nich chodzi i sprowadzają cały temat do tekstów typu "Aborcja jest zła" lub "chcecie się puszczać i usuwać ciąże". Niestety droga pani, same sobie zapracowałyście na taką opinię. Ale oświeć mnie proszę i bądź wyjątkiem, napisz mi jakikolwiek, jeden choć, sensowny argument, dlaczego ty nie popierasz czarnych marszów?

Gość gość
nie każdy ma takiego pustego mężą, tak pewnie zrobię skrobanke żeby mógł na mnie patrzeć, naprawde bardzo płytkie.i ty sie uważasz za wartościową kobiete, że myślisz że facet ma prawo do czegoś zmuszać, no widzę sama prezentujesz ciemnogród x Ja piszę o tych facetach, co się śmiali z marszu wtórna analfabetko. Zmusić cię do aborcji nie zmusi, ale zasugerować jak najbardziej może, rąbnąć w brzuch też (nie bój żaby, istnieją tacy), a zostawić cię samą również. Wiesz, niektórzy nawet zmuszają do zajścia w ciążę.

Gość gość
Nie głupia krowo. Nie mierzę swoją miarą. Na białym marszu były panie, które za swojej biologicznej zdolności do rozrodu, miały zagwarantowaną przez państwo legalną aborcję na życzenie. Nie było dobrej antykoncepcji, to się skrobały na potęgę niedouczony półgłówku. Pierwsze co lekarz pytał: To co? Będziemy rodzić, czy nie chcemy dzieciątka? To nie pierdziel o obronie życia nienarodzonych, kiedy tu chodzi tylko o utrzymanie obecnej ustawy. No, ale takie jak ty myślą, że dalej mamy legalną aborcję na życzenie. Tak ci zależy na dzieciątku w brzuszku? To ustąp krowo ciężarnej w autobusie, u lekarza, czy w kolejce do kasy! Chociaż tyle możesz zrobić. x rozbawiłas mnie, masz ciężkie dni czy na ogół taka jesteś, jałówko

Gość gość
uuuups, zapomniałam, że te co są przeciw terminacji ciąży sa głupie, co skończyły ci sie argumenty, obrażane glupkami i idiotkami bo idiotami sa ludzie, którzy nie wiedza ze zycie jest zbyt skomplikowane i złożone zeby pewne rzeczy uregulować tak radykalnie. I żę zakaz moze spowodować tragedie- a takie sa w krajach z całkowitym zakazem aborcji, zdarza sie ,z ę kobiety po naturalnym poronieniu dostaja wieloletnie wyroki więzienia. Były tez przypadki, ze kobiety - razem z płodem umierały, bo lekarz bał sie ratowac matkę. Jesli jesteście tacy moralni to czemu przed wprowadzeniem zakazu nie domagacie sie lepszej opieki medycznej, pomocy państwa dla kobiet w trudnej sytuacji, dlaczego nie adoptujecie dzieci i nie pomagacie w hospicjach. Jak będzie takie wsparcie plus edukacja seksualna i dobre srodki antykoncepcyjne to i problem aborcji bedzie mniejszy. Poza tym mimo mordy pełnej frazesów o zyciu poczętym to nie wiesz co zrobisz ty i twój mąż jak naprawdę będzie trzeba wybrać. Bo co ciekawe nawet i księża i posłowie będacy przeciw aborcji skrobia swoj***aby jak jest jakis problem mówią że, ze to wyjątkowa sytuacja. W razie zakazu oni sobie poradzą, wysla babę za granicę i tyle, ale takie jak ty bedą lać wrzatek na brzuch i wsadzać sobie drut w ...zeby usunąć bo tylko tyle ci zostanie.

Gość gość
Nie głupia krowo. Nie mierzę swoją miarą. Na białym marszu były panie, które za swojej biologicznej zdolności do rozrodu, miały zagwarantowaną przez państwo legalną aborcję na życzenie. Nie było dobrej antykoncepcji, to się skrobały na potęgę niedouczony półgłówku. Pierwsze co lekarz pytał: To co? Będziemy rodzić, czy nie chcemy dzieciątka? To nie pierdziel o obronie życia nienarodzonych, kiedy tu chodzi tylko o utrzymanie obecnej ustawy. No, ale takie jak ty myślą, że dalej mamy legalną aborcję na życzenie. Tak ci zależy na dzieciątku w brzuszku? To ustąp krowo ciężarnej w autobusie, u lekarza, czy w kolejce do kasy! Chociaż tyle możesz zrobić. X Otóż to. A czemu te panie nie protestowały w swoim okresie rozrodczym, kiedy to decyzja wpływałaby na nie i na koleżanki. A no wtedy warto było mieć "furteczkę" w razie gdyby się trafiła niechciana ciąża. A te co miały ultra katolickie poglądy to wolały się nie wychylać z nimi, bo zdecydowana większość popierała aborcję, albo ją po prostu dopuszczała. A teraz te święte krowy, co już seksu raczej nie zaznają, a macierzyństwa to na pewno, chcę decydować o tym co młodym ludziom wolno a czego nie. Aborcji to żadnej, antykoncepcję też ograniczmy (bo te projekty zakładały pośrednio również zmiany w dostępie do antykoncepcji), in vitro to dzieło szatana. Znalazły się moralistki z bajki./

Gość gość
uuuups, zapomniałam, że te co są przeciw terminacji ciąży sa głupie, co skończyły ci sie argumenty, obrażane glupkami i idiotkami to twoja ostatnia deska ratunku, kończy ci sie argumentacja?czemu "pijesz" do osoby, a nie do tematyki, no słabe x Tak. Każda, która jest za zaostrzeniem obecnej ustawy jest głupia. To żaden argument, tylko suchy fakt. Myśl trochę! Chciałabyś takiej ciąży? Na pewno nie. To lepiej spożytkuj swoją energię na modlitwy, aby nie było gwałtów, aby ciąże uszkodzone za każdym razem się roniły, a najlepiej aby ich nie było wcale i żeby żadna ciąża nie zagrażała życiu matki.

Gość gość
Ale oświeć mnie proszę i bądź wyjątkiem, napisz mi jakikolwiek, jeden choć, sensowny argument, dlaczego ty nie popierasz czarnych marszów? wez poczytaj opinie tych co napisały dlaczego sa przeciw i nie pisz że nie ma żadnych argumentów przytoczonych na tym forum, dlaczego im nie pasuje czarny protest.

Gość gość
wez poczytaj opinie tych co napisały dlaczego sa przeciw i nie pisz że nie ma żadnych argumentów przytoczonych na tym forum, dlaczego im nie pasuje czarny protest. ale ona pytała o SENSOWNY powód, anie jakieś piertolenie głupot

Gość gość
gość dziś Ale oświeć mnie proszę i bądź wyjątkiem, napisz mi jakikolwiek, jeden choć, sensowny argument, dlaczego ty nie popierasz czarnych marszów? wez poczytaj opinie tych co napisały dlaczego sa przeciw i nie pisz że nie ma żadnych argumentów przytoczonych na tym forum, dlaczego im nie pasuje czarny protest. X Do tej pory nie znalazłam żadnego. Skoro uważasz się za taką mądrą i oświeconą to proszę tylko o jeden sensowny argument przeciwko czarnym marszom. To za trudne?

Gość gość
Myśl trochę! Chciałabyś takiej ciąży? Na pewno nie. To lepiej spożytkuj swoją energię na modlitwy, aby nie było gwałtów, aby ciąże uszkodzone za każdym razem się roniły, a najlepiej aby ich nie było wcale i żeby żadna ciąża nie zagrażała życiu matki. lece się modlic, my ciemne istoty, tylko to nam pozostało, tylko spytam męża czy mi pozwoli. zastanawiam sie skad biorę takie kobiety?

Gość gość
a dlaczego nie mozna dokonywac eutanazji na dorosłych kobietach, które mózg gdzieś straciły?

Gość gość
a dlaczego nie mozna dokonywac eutanazji na dorosłych kobietach, które mózg gdzieś straciły? a czemu nie na mężczyznach skoro i tak myslą ujem?

Gość gość
gość dziś a dlaczego nie mozna dokonywac eutanazji na dorosłych kobietach, które mózg gdzieś straciły? xxxxxxxx szkoda, na tym forum jest takich pełno, wszystkie tępiutkie zwolenniczki aborcji, puściutkie cipki

Gość gość
szkoda, na tym forum jest takich pełno, wszystkie tępiutkie zwolenniczki aborcji, puściutkie c*pki odezwała sie pełna ci*ka :)

Gość gość
hej wy od skrobanek, powtarzacie się, chyba główki szwankują

Gość gość
no moje madre, wierzace, moralne panie i szlachetni panowi, kto chce urodzić , wychować, zaadoptowac takie dziecko jak któres z pierwszych zdjęć https://www.google.pl/search?q=zniekształcone+niemowlęta&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&sour no prosze, łapka w górę

Gość gość
To ustąp krowo ciężarnej w autobusie, u lekarza, czy w kolejce do kasy! Chociaż tyle możesz zrobić. a co to ma do rzeczy? no tak twój poziom myślenia to: usunę bo mi nie ustapią miejsca w kolejce, ale prostaczka

Gość gość
nie tłoczcie sie tak w kolejce do tych slicznych bobasków

Gość gość
weżcie lepiej seksu nie uprawiajcie bo zawsze jest znikoma możliwość ciąży, i co wtedy?w stanach klonują zwierzęta, to zgłoście sie do nich, niech stworzą takie idealne na wzór was: piekne, mądre i tepe, no ale zdrowe, no nie całkiem, bo mózg wam dawno gdzieś wyparował

Gość gość
a co to ma do rzeczy? no tak twój poziom myślenia to: usunę bo mi nie ustapią miejsca w kolejce, ale prostaczka tłumaczę na łatwiejszy słowa autorki tej wypowiedzi chodzi o to tępoto durna, że gadać o płodach to potraficie, ale w zyciu nie ulitujecie się nad ciężarną, która stoi koło was. Będziesz płakać nad kroplą spermy, komóreczką, a w kolejce zadepczesz ciężarną, bo musisz być szybciej przy kasie, będziesz siedzieć w autobusie na d... i patrzeć jak nad tobą stoi z brzuchem, a jak powie ze prosi o ustapienie miejsca, to ja wyzwiesz, ze ty jej bachora nie robiłas i że jest roszczeniowa. Tacy sa ci nasi katolicy w Polsce. a potem do kosciółka oczy w słup na obrazek maryi dziewicy i ulga, oj jakim jestem miłym , dobrym, człowiekiem

Gość gość
heheh, już widzę te super argumenty przeciwko czarnemu protestowi, proszę cytuję:) X Baby ktore braly udzial w czarnym protescie to zwykle puszczalskie chcace bzykania bez konsekwencji. A do tego potrzebna im aborcja. X Tirówki przed zimą uciekają do miast i jeszcze chca się skrobać.Tworzą nowe miejszca pracy dla skrawaczy. X A ja byłam na marszu w moim miasteczku we wrześniu, marsz był w obronie życia, dla mnie życie zaczyna się gdy powstaje zarodek, koniec kropka X kolejny cytat z sarkazmem: Proponuję pójść dalej. Aborcja do 3 roku życia! Przecież mogą pojawić się inne, ukryte wady np. autyzm. X O takich mądrych argumentach autorko pisałaś? Żaden z nich do mnie nie przemawia:) Więc ja czekam na coś sensowego, co ty uważasz za argument przeciwko czarnemu marszowi. Mądry argument, bo przecież zarzekasz się, że głupia nie jesteś i wiesz o co w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
Hej, hej. Pani mądra. Obrażasz się jak nazywamy cie głupią, jak ten ogół przeciwników czarnego marszu, ale podać żadnego argumentu nie potrafisz? Proszę tylko o jeden sensowny argument przeciwko. Znasz ponoć temat. Wiesz o co chodzi. Skoro tak, to chyba nie jest problemem dla ciebie merytoryczny argument. To potrafisz chyba prowadzić wymianę zdań opartą na sensownych argumentach? Czy jednak oczekuję za dużo?

Gość gość
tłumaczę na łatwiejszy słowa autorki tej wypowiedzi chodzi o to tępoto durna, że gadać o płodach to potraficie, ale w zyciu nie ulitujecie się nad ciężarną, która stoi koło was. Będziesz płakać nad kroplą spermy, komóreczką, a w kolejce zadepczesz ciężarną, bo musisz być szybciej przy kasie, będziesz siedzieć w autobusie na d... i patrzeć jak nad tobą stoi z brzuchem, a jak powie ze prosi o ustapienie miejsca, to ja wyzwiesz, ze ty jej bachora nie robiłas i że jest roszczeniowa. Tacy sa ci nasi katolicy w Polsce. a potem do kosciółka oczy w słup na obrazek maryi dziewicy i ulga, oj jakim jestem miłym , dobrym, człowiekiem ile masz dzieciątko lat, 10? nie, bo 10 letnie dzieci są empatyczne, 15?głupiutka nastolatka?no tak hormony bzuja, ale nie w tym wieku dziewczynki jeszcze czasami myślą, boże to nie wiem, naprawdę,poziom szczekającegj suczki? nie , nie będę obrażała zwierząt p.s. nie jestem wierzaca,nie musisz uderzać akurat w ta sferę bo mi to zwisa, ale chyba obrazilac maryję dziewice, a to twoja matka, katoliczko, coż za brak konsekwencji

Gość gość
le masz dzieciątko lat, 10? nie, bo 10 letnie dzieci są empatyczne, 15?głupiutka nastolatka?no tak hormony bzuja, ale nie w tym wieku dziewczynki jeszcze czasami myślą, boże to nie wiem, naprawdę,poziom szczekającegj suczki? nie , nie będę obrażała zwierząt p.s. nie jestem wierzaca,nie musisz uderzać akurat w ta sferę bo mi to zwisa, ale chyba obrazilac maryję dziewice, a to twoja matka, katoliczko, coż za brak konsekwencji a kto tu jest katoliczka wariatko?

Gość gość
tłumaczę na łatwiejszy słowa autorki tej wypowiedzi chodzi o to tępoto durna, że gadać o płodach to potraficie, ale w zyciu nie ulitujecie się nad ciężarną, która stoi koło was. Będziesz płakać nad kroplą spermy, komóreczką, a w kolejce zadepczesz ciężarną, bo musisz być szybciej przy kasie, będziesz siedzieć w autobusie na d... i patrzeć jak nad tobą stoi z brzuchem, a jak powie ze prosi o ustapienie miejsca, to ja wyzwiesz, ze ty jej bachora nie robiłas i że jest roszczeniowa. Tacy sa ci nasi katolicy w Polsce. a potem do kosciółka oczy w słup na obrazek maryi dziewicy i ulga, oj jakim jestem miłym , dobrym, człowiekiem X Dokładnie. Ciekawa jestem ile z tych pań obrończyń życia faktycznie w obronie życia działa. Czy są wśród nich osoby życzliwe, co przepuszczą ciężarną w kolejce, albo matkę z małym dzieckiem. Takie co ustąpią miejsca w autobusie, takie co nie patrzą krzywo jak dziecko płacze. Już nie wspomnę o tym, że ciekawi mnie czy którakolwiek z tych obrończyń życia w jakikolwiek sposób pomaga dzieciom chorym lub upośledzonym. W gadce każda mądra...

Gość gość
gość dziś Hej, hej. Pani mądra. Obrażasz się jak nazywamy cie głupią, jak ten ogół przeciwników czarnego marszu, ale podać żadnego argumentu nie potrafisz? Proszę tylko o jeden sensowny argument przeciwko. Znasz ponoć temat. Wiesz o co chodzi. Skoro tak, to chyba nie jest problemem dla ciebie merytoryczny argument. To potrafisz chyba prowadzić wymianę zdań opartą na sensownych argumentach? Czy jednak oczekuję za dużo? oczekujesz za dużo, nie mam takiej potrzeby aby cie przekonywac, trzeba chciec kogoś wysłuchac, wzięłas pasujace dla siebie wpisy, takie co najbardziej do ciebie przemawiają, no nie dziwie się. zżera mnie myśl, że masz mnie za głupia, naprawde ja sie juz z tego nie podniose, buuuuhahahaha

Gość gość
gość dziś gość dziś Hej, hej. Pani mądra. Obrażasz się jak nazywamy cie głupią, jak ten ogół przeciwników czarnego marszu, ale podać żadnego argumentu nie potrafisz? Proszę tylko o jeden sensowny argument przeciwko. Znasz ponoć temat. Wiesz o co chodzi. Skoro tak, to chyba nie jest problemem dla ciebie merytoryczny argument. To potrafisz chyba prowadzić wymianę zdań opartą na sensownych argumentach? Czy jednak oczekuję za dużo? X oczekujesz za dużo, nie mam takiej potrzeby aby cie przekonywac, trzeba chciec kogoś wysłuchac, wzięłas pasujace dla siebie wpisy, takie co najbardziej do ciebie przemawiają, no nie dziwie się. zżera mnie myśl, że masz mnie za głupia, naprawde ja sie juz z tego nie podniose, buuuuhahahaha X Tak myślałam:) Po prostu żadnych logicznych argumentów przeciwko czarnym marszom nie ma:) Tak więc wybacz, ale skoro nie masz sensownych argumentów na poparcie twojej tezy to po prostu jesteś głupia i stwierdzenie tego to żadna obelga, ale fakt. Mądry człowiek ma argumenty na poparcie swoich poglądów, a głupi podąża za stadem jak owca...

Gość gość
psuje sie to forum, dziewczyny odejdzcie od garów i przylączcie się, kilka atakuje jedną, nie ma jak solidarność jajników

Gość gość
gość dziś Hej, hej. Pani mądra. Obrażasz się jak nazywamy cie głupią, jak ten ogół przeciwników czarnego marszu, ale podać żadnego argumentu nie potrafisz? Proszę tylko o jeden sensowny argument przeciwko. Znasz ponoć temat. Wiesz o co chodzi. Skoro tak, to chyba nie jest problemem dla ciebie merytoryczny argument. To potrafisz chyba prowadzić wymianę zdań opartą na sensownych argumentach? Czy jednak oczekuję za dużo? X oczekujesz za dużo, nie mam takiej potrzeby aby cie przekonywac, trzeba chciec kogoś wysłuchac, wzięłas pasujace dla siebie wpisy, takie co najbardziej do ciebie przemawiają, no nie dziwie się. zżera mnie myśl, że masz mnie za głupia, naprawde ja sie juz z tego nie podniose, buuuuhahahaha X Tak myślałam Po prostu żadnych logicznych argumentów przeciwko czarnym marszom nie ma Tak więc wybacz, ale skoro nie masz sensownych argumentów na poparcie twojej tezy to po prostu jesteś głupia i stwierdzenie tego to żadna obelga, ale fakt. Mądry człowiek ma argumenty na poparcie swoich poglądów, a głupi podąża za stadem jak owca... no wygrałaś, naprawdę, już sie nie pozbieram tak mi dosralaś, ty moralistko i nowoczena i nteligentna femino wspierającą cywilizacje smierci. mysle że w akcie desperacji , gdy bede kiedyś w jakiejś ciąży to zrobię sobie skrobankę, tak special for you.możesz być dumna, dziękuję ze mnie nawrocilaś na wlaściwy tor myslenia trzymaj sie tępa dzido