Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa przesadziła. Wywaliłam ją z domu !!

Polecane posty

Gość gość

Teściowej nigdy nie lubiłam. Wiecznie miała jakiś problem z zaakceptowaniem mnie i dogryzała mi na każdym kroku. Tydzień temu sie do nas wprowadziła bo niby jest obłożnie chora. Znosiłam wszystko i milczałam. Olewałam jej uwagi na temat mojego wykształcenia,twierdzenie że farmacje to każdy głupi skończy z palcem w tyłku,że co to za praca w aptece,że prawdziwa kobieta to powinna pracować za biurkiem,uwagi na temat mojego wyglądu,że kobieta to powinna mieć długie włosy,to że jestem za chuda,że źle gotuje(u niej wszystko smażone na smalcu a zupa na golonce. U mnie tak nie będzie!)że jej synek schudł przeze mnie ,że źle zajmuje się dzieckiem.że za rzadko go karmie,że za mało śpi,że powinnam to a tamto. Miałam to gdzieś. Tą swoją chorobę symuluje,wszystkie objawy ma tylko gdy mąż jest w domu a jak go nie ma to lata jak mały samochodzik. Wyrzuciła mi tabletki antykoncepcyjne do śmietnika,grzebała w mojej bieliźnie,zaglądała wszędzie gdzie sie dało itpm Dziś znowu uwaga na temat wychowywania dziecka. Powiedziałam jej że mojego syna wychowywać nie będzie bo swojego wychowała i zostało dużo do poprawki. Wygarnęła mi że wychowałam się w domu dziecka bo moja matka to narkomanka i chciała mnie sprzedać za działkę. Od największego wroga nie usłyszałam podobnych słów. Nie wytrzymałam. Spakowałam jej rzeczy i wystawiłam za drzwi po czym wywaliłam ją z domu. Dobija się od pół godziny. Jak mąż wróci za godzinę z pracy to może ją wpuści. Nie,nie obchodzi mnie że jest zimno. Niech ma nauczkę !!

Gość gość
Mam nadzieję, że to prawda :D

Gość gość
Kiepski początek sagi o złej teściowej

Gość gość
i bardzo do dobrze zrobiłaś ale musisz być teraz konsekwentna i nie wpuszczaj jej absolutnie podjęłaś taką a nie inną decyzję i musisz się jej trzymać jesli teraz się złamiesz to zostanie odczytane jako przyznanie się do błędu i przyznanie racji teściowej, również nie przepraszaj bo to również oddanie hołdu z siebie a zarazem przyzwolenie na takie traktowanie, szkoda że wcześniej nic jej nie mówiłaś, siedzenie cicho i olewanie nie jest sposobem na rozwiązanie konfliktu bo jak widzisz brak twojej reakcji spowodował że pozwalała sobie na coraz więcej a konflikt eskalował a ukrywane emocje w końcu dały sobie znać, takie rzeczy ucina się na samym początku

Gość gość
milczałaś i dawałaś wejść sobie na głowę, w połowie ponosisz odpowiedzialnośc za konfikt bo siedziałaś cicho kiedy trzeba było porozmawać, zwrócić uwagę poprostu reagować, trzeba bronić swoich granic ty tego nie zrobiłaś trzeba w zarodku rozwiązywać takie problemy, rozmawiać jeśli nie dociera to się żegnacie i tyle

Gość gość
ale to już było........

Gość gość
To chyba prowo ale nawet jesli by ktos tak mial to nie zgodzilabym sie na wprowadzenie sie tesciowej. To najgorsze co mozna zrobic =/ podziwiam ludzi ktorzy w ogole na taki uklad ida. Ja wolalabym atracic nawet te pieniadze i wynajmowac niz tulaczyc sie u tesciowej jak łazasz. W zyciu nie wybralabym zaoszczedzenia kasy.

Gość gość
Tabletki anty ci bidulko wyrzuciła,bożżżżżżesz ty ,musisz byc niezle jebn.....ta

Gość gość
Nie wierzę, że teściowe mogą być tak wredne. To oznacza tylko jedno: babsztyl nie spełnił się w życiu i teraz strzela jadem dookoła. Tutaj dopuszczam eutanazję.

Gość gość
14:31 Bedziesz placila na autorki dziecko z wpadki? :D nie? tak myslalam. to zamknij ryj.