Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat jestem prawiczkiem... tylko czy do konca?

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich mam 20 lat doswiadczylem juz 3 lodów od pań, zrobiłem 1 minetke.. i raz bzykalem panienke w prezerwatywie, ale nawet dobrze nie wsadzilem bo gumka pekla no i potem nie wkladalem bo miala akurat okres to nie bardzo.. no i ogolnie mam takie pytanie czy to ze nie dotykalem penisem na czysto waginy czyni ze mnie prawiczka? 2 z 3 lodzików były z połykiem ale to informacja dla tych bardziej zagłebiajacych sie w tematy i tresci z tej strony heheh :p pozdrawiam i licze na racjonalne wypowiedzi z waszych stron.

Gość gość
zaraz eksperci cie uświadomią :)

Gość Goscpoprzejsciu
Nie zaznales najlepszego, zaglebienia sie w goraca szpareczke bez kondonka i do konca. Lody to imitacja seksu, prawik jestes. A jak lody podobaly sie? Minetka?

Gość gość
lody ogolnie sie podobaly. znaczy 1 z nich. bo byl jakby owdzieczeniem sie za swietną minetke. ta minetka była pierwszą którą mialem mozliwosc zrobic i na którą czekałem. pierw wylizałem jej cycki potem zszedłem od razu do majteczek i pamiętam do dziś ten wspaniały zapach. lizałem i ssałem aż zaczęła się wyginać. mmhmm :D potem tego samego wieczora zaproponowała prysznic, weszliśmy pod prysznic a ja ciąg dalszy, mineta normalnie grubo szło :p wsadziłem jej też palec w tyłek ale jej się chyba nie spodobało, bo jakoś się odsunęła, to go out i lizanko dalej. na drugi dzień się spotkaliśmy, to mi takiego loda zrobiła.... nie mówiła żebym powiedział czy coś jak dojdę.. normalnie go wzięła i cały zrzut do buźki :p połknęła i chyba podziękowała o ile się nie myle :p bylo swietnie, az sobie o niej przypomnialem i moze do niej jeszcze pojade w tym roku.. tak uogólniając mineta była świetnia, uwielbiam podniecać i rozpieszczać kobiety. miała akurat okres, no ale taki napalony nie zrezygnowałem, po tym prysznicu juz była czyszciejsza i lepiej się lizało. ciekawe też czy ma teraz dobrą opinię o mnie, że nawet gdy miała okres to potrafiłem ją wylizać do orgazmu. hehe pozdrowionka

Gość gość
to jeszcze nic ja mam 25 lat 0 minetek i 2 lody które robili mi faceci wiec na pewno jestem prawiczkiem