Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 168 cm wzrostu u dziewczyny to tak mało?

Polecane posty

Gość gość

Uważałam, że mam super wzrost i było mi z nim naprawdę dobrze dopóki ludzie nie zaczęli mi mówić że jestem karakanem, mam wzrost karlicy. Nawet ostatnio moja mama, która jest 2 cm ode mnie wyższa powiedziała, że idealny wzrost to ma moja ciocia która jest ode mnie 14 cm wyższa i że jestem niska bo gdybym przy niej stoję to jestem kurduplem. Uważa że jest to taka duża różnica, że to jest tak gdybym ja stanęła koło dziewczyny (według niej bardzoo niskiej) 154 cm jakich podobno "jest bardzo mało".

Gość gość
Jesteś ode mnie wyższa o 10 cm. Zawsze mi się wydawało, że taki 165-170 to idealny wzrost, bo można chodzić i w butach płaskich, i na obcasie. Ja w płaskich wyglądam jak gimnazjalistka. Trochę to wkurzające, jak się ma 27 lat :P

Gość gość
prawdziwa Kobieta zaczyna się od 175 cm ;)

Gość gość
jak ktoś tak mówi to znaczy, że: zazdrosci, jest złośliwy i chce dopiec. Sama mam prawie 180, ma to swoje wady i zalety, ale na Boga nikt sobie wzrostu nie wybiera;/ Ciesz się, ze masz taki wzrost:-) mniejszy problem z ubraniami, butami:) nizsza od większosci facetów. Myślę, ze Twojego wzrostu jest zdecydowanie najwięcej kobiet:) 90% moich kolezanek ma od 165 do 169, więc jak dla mnie nie jesteś niska, tylko tak pomiedzy. Nie przejmuj się ludzmi, ktorzy krytykuja coś, na co sami nie mamy wpływu.