Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

Gość gość
Bohatier we formie:-)

Gość gość
Ale argumenty. "Pani Wasserman jest ladna", "poinformowales nas ze znasz Stuhra, nie wiem co to ma do rzeczy ale sie tlumacz". Kacyk meczy? :D

Gość gość
ahahhaha przed godziną powiedzialem,ze otulona tak napisze :D ,jaka ta psycholka jest przewidywalna

50 000 zł na bibkę TK dały anonimowe osoby... no.. jeżeli to jest normalne że nie wiemy kto sponsoruje państwową instytucję..

Gość gość
Przynajmniej nie jezdzili po Gansku kareta :D Pan Szyszko tez pewnie jest mlody i bardzo przystojny? :D:D

Gość gość
odpuść sobie myrevin. już raz się dzisiaj skompromitowałeś.

Myrevin dziś Po prostu oglądam online Woronicza 17 i tam to poruszono. x x No dobra. Już się nie chwal, że oglądasz telewizje i że znasz znaczenie słowa "online"...

Gość gość
A Odurzona dalej swoje. Mirek od rana pasie sie propaganda a ta juz spozywa przy sniadaniu :D

Teraz czekajmy jak drogą sądu konstytucyjnego pójdą inne sądy. Ktoś nie wiadomo kto będzie sponsorował imprezki sędziom, którzy być może będą ich sądzić. :classic_cool:

Myrevin... Pomyśl chwilę, chociaż domyślam się, ze dla ciebie ta czynność jest bardzo trudna... Wszystkie sądy w Polsce są utrzymywane/sponsorowane przez obywateli Polski. Czyli sądzą obywateli Polski ludzie których ci obywatele sponsorują. To normalne.

Gość gość
Chodzilo o to ze loisz wodke od rana, co normalne nie jest, ale znowu zapomnialem ze lotna to ty nie jestes :D

Bruno Shatyn dziś I struga debila, czym innym jest płacenie podatków, w ten sposób każdy obywatel sponsoruje sądy, a kompletnie skandalicznym i niedopuszczalnym jest bezpośrednie finansowanie imprezek dla TK np przez fundacje finansowaną przez rząd niemiecki. Na czele tej fundacji stoi polityk CDU.

Myrevin dziś Teraz czekajmy jak drogą sądu konstytucyjnego pójdą inne sądy. Ktoś nie wiadomo kto będzie sponsorował imprezki sędziom, którzy być może będą ich sądzić. x x No właśnie. Sam napisałeś, że to są ludzie anonimowi. A więc nie może istnieć żadne powiązanie, typu :" ja ci postawiłem wódkę a ty daj mi mały wyrok".

Gość gość
Jesli ktos od rana oglada badziew z ktorego sam Kurski sie smieje, a partnerka widzi kto co pisze z pomaranczy, to chyba wszystko jasne. Dodajmy do tego kobiete uzywajaca na serio argumentu "ta pani jest ladna i mloda", i cyrk na kolkach mamy w komplecie :)

otulona_snem dziś zebys ty wiedzial jaka mamy wspolna ceche to bys sie tu zaplakal z zazdrosci x x Własnie wiem i o tym napisałem. Nie zauwazyłaś? Ale mimo mojej wielkiej sympatii dla was, nie będę z tego powodu płakał...

a kompletnie skandalicznym i niedopuszczalnym jest bezpośrednie finansowanie imprezek dla TK np przez fundacje finansowaną przez rząd niemiecki. x x Sam sobie zaprzeczasz. Myśl człowieku chociaż trochę. Skoro ktoś finansuje przez fundację to nie robi tego bezpośrednio. Naprawde tak prostych rzeczy nie jesteś w stanie ogarnąć?

Gość gość
otulona_snem dziś zebys ty wiedzial jaka mamy wspolna ceche to bys sie tu zaplakal z zazdrosci Obstawiam wspolne IQ.

Nie wiesz... Ale nie martw sie bo przy twoim IQ to normalne, że piszesz coś, na temat czego nic nie wiesz. A teraz... Znikam na czas jakiś...

Gość gość
KOD składa ustawe w sprawie TK PIS głosuje za ta ustawa co złozył KOD a PO i Nowoczesna sa przeciw ,ustawa antyaborcyjna podobna sytuacja, TK sponsorowany przez nie wiadomo kogo ,pancerna brzoza itd ale dla takich pokroju Shatyna jest wszystko ok ,pluja swini w ryj a ona sie cieszy ze deszcz pada

Gość gość
KOD nie jest w sejmie i nie mógł złożyc żadnej ustawy

Gość gość
nie wniesli bo pewnie jaro stanął w drzwiach i zrobił blokade nie dobry ten jaro

Gość gość
Fuj, niedobry Shatyn

Gość gość
13;27 ludziom sie oko otworzyło to i o wsparcie muszą prosic i akcje biedakom nie wychodzą ,straszne:)