Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvngaxx

co o tym myśleć?

Polecane posty

Witam, pół roku temu mój chłopak bez wytłumaczenia zerwał ze mną przez smsa, nie odbierał, nie chciał rozmawiać (ja juz później też odpuściłam i nie próbowałam go 'zmuszać' do mówienia), potem rozpoczęły sie wakacje i długi czas się nie widzieliśmy, jednak po powrocie do szkoły znów codziennie go spotykałam, no i zaczęło się. Od niedawna zauważyłam, że bardzo często zerka, ale kiedy spotkamy się wzrokiem speszony odwraca głowę. Wiem też, że gdy nie patrzyłam wpatrywał sie we mnie i to tak naprawdę WPATRYWAŁ. Mimo wszystko do zeszłego tygodnia wcale nie rozmawialiśmy, a on zachowywał się jakby był zły na mnie (od zerwania) i kiedy rozmawiałam z dobrym kolegą podchodził i odciągał go ode mnie (dodam, że był często o niego zazdrosny, kiedy jeszcze byliśmy razem). Ostatnio nagle zaczęliśmy rozmawiać, śmiać się, wyglądał na troche zawstydzonego i jakby nie wiedział, co ma robić. Zaczął często tez komentować to, co robię. Do tego kiedy znalazłam się w dość 'niebezpiecznej' sytuacji, miałam wrażenie, że faktycznie był o mnie wystraszony (to akurat łatwo można poznać po twarzy). Był ktoś w podobnej sytuacji? Co o tym myślicie? :)

Gość gość
Tak. I nie wiem o co chodzi.

Gość gość
Może spanikował i zerwał kontakt, gdyż był zazdrosny i stwierdził, że nie ma sensu, ale czuje coś. Lub może chodzi mu o jedno i po prostu pociągasz go, ale nie chce sie wiązać i prowadzi rózne zagrywki, że to niby kocha, ale w rzeczywistości mu nie zależy? Co ty myślisz?

Gość gość
znalazl inna ale mu nie wyszlo. tyle

Ja zastanawiałam się nad zakładem z jakimś kolegą i żeby potem wyjść z dumą-zerwał. Ale potem to odpadło. Albo podejrzewałam, że ktoś mu coś nagadał, bo jeszcze dzień przed zerwaniem twierdził, ze mnie kocha, dlatego tak bardzo mnie to wszystko zdziwiło. Co do odpowiedzi, ze znalazł sobie inna i mu nie wyszło- raczej mało prawdopodobne, bo był raczej stały w uczuciach i to kompletnie do niego nie pasowało. Dodam jeszcze, że nie afiszowaliśmy sie tym związkiem i w szkole mało kiedy tak naprawdę zachowywaliśmy sie jak para. Macie jeszcze jakieś inne pomysły? Normalnie nie opieram sie na domysłach, ale może mi to troszkę pomoże rozwiązać tą 'zagadke'.

Co do tego, że chciał tylko jednego, to nie wiem, byliśmy ze sobą trochę i w sumie wątpię, ze chciałby tyle czasu czekać. Poza tym nigdy tak na poważnie niczego nie proponował.