Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwiaaaa6666

egoista w łóżku

Polecane posty

Gość oliwiaaaa6666

Witam mam problem. Jeestem z moim chłopakiem od dwóch miesięcy a znamy się od pół roku. Zanim zaczęliśmy uprawiać seks on dotykal mnie i ciągle namawiał żebyśmy to zrobili. Raz było tak że robił mi ręką i dostałam kilka orgazmow. Zapewniał mnie ze robilibysmy to całą noc i było by mi dobrze. Jak już przyszło co do czego to nie minęły dwie minuty i to by było na tyle. Byłam w szoku. Nie miałam pretensji że za szybko doszedł ale mną się nawet nie zainteresował. I tak jest za każdym razem. Widzimy się dwa razy w tygodniu z czego przez te dwa dni uprawiany seks z 10 razy i oczywiście za każdym razem on dochodzi a ja nie. Nawet przed tym nie podotyka mnie ani nie rozgrzeje. Może się coś calujemy ale dla mnie to jest za mało. Ja go zaspokajam oralnie robie masaże pleców robie ręką. A on kompletnie o mnie nie myśli. Jedynie to cyckami się bawi bo jak mówi cycki to jego obsesja niczym innym się nie zajmie. Wie ze jestem podirytowana i mowilam mu ze też chcialam dojsc ten powiedzial tylko ojejku i tyle. Ja juz wogole trace ochote na seks. nie chce z nim o tym rozmawiac nawet nie wiem od czego zaczac. Zresza wolalabym zeby sam od siebie sie mna zainteresowal bo dobrze wie że chce dojść. Nie chce Ci do niczego zmuszać bo na przymus to rzadna przyjemnosc. Czuję się dla niego nieatrakcyjna i ze go nie podniecam chociaż on mówi że Ci podniecam i ma na mnie ochotę. Czuję się jak jakaś maszynka do zaspokajania. Dodam że z moim poprzednim chłopakiem było inaczej. Dla niego wazniejsze było zebym ja doszła. Zmiana chłopaka nie wchodzi w grę bo jest cudowny i kocham go i wiem ze on kocha mnie a seks to nie wszystko ale ale niepokoi mnie ta sytuacja. Czemu on tak się zachowuje.

Gość gość
poprostu niema doswiadczenia,niewstydz sie i wyoslij mu co ma robic zeby bylo ci dobrze ,duzy dzieciak :-D :-P

Gość oliwiaaa666
Ma doświadczenie bo miał 4 lata temu dziewczyny i co chwila z nią to robił i opowiada ze robili to po parę godzin.lizal ja i wogole Masakra to że mną jest coś nie tak? Przecież z hhigiena u mnie w porzadku sam mi mowi czesto ze ładnie pachne. Gruba też nie jestem

Gość gość
to zamien go namnie :-D :-P

Gość gość
Bądz bierna w stosunku do niego,,,