Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realnie patrzac tak jest

Wygodnickie single nie chca miec rodzin i dzieci ale emerytury beda chcieli miec

Polecane posty

Gość realnie patrzac tak jest

Wiadomo ze na emerytury tak naprawde pracuja dzieci. Jak jakas wygodnicka singielka albo singiel nie chca miec dzieci to nie powinni w przyszlosci wyciagac lap po emerytury wypracowane kosztem CUDZYCH dzieci.

Gość gość
Pracujesz ty na swoja emeryture tepaku a nie ktos inny. Co za przyglup. Mysli ze ktos inny mu pieniadze zarabia :D ludzie to qrwy, dobrze ze wszyscy zdechna!

Gość gość
Oni teraz pracują na emerytury twoich starych np. więc to oczywiste, że twój gówniak kiedyś im to odpracuje. Gdzie masz problem łajzo zasrana.

Gość gość
Bachorki to przeciez wielkie szczescie wiec o co chodzi, kazdy chce je miec i to w jak najwiekszej ilosci. Dodatkowo za kazdego rozdartego ryja dostaniesz 500zl. Zyc nie umierac.

Gość gość
Idź pałacu lekcje odrabiać. Ja na swoją emeryturę pracuję

Gość gość
Taaa....potem takie przychlasty jak autor/ka latają po tym padole łez.

Gość gość papaczyzm
pacze i stwierdzam ze autor/ka tematu ma niezlego plerdolca

Gość gość
Czytam i czytam i nie moge sie juz doczekac, jak tacy debile, co tu sie wypowiadaja wygina. :)

Gość gość
Autorka zapomniala ze za brak dzieci winne sa przede wszystkim kobiety walczace o aborcje plus nienadajace sie na zony i matki oraz wygorowane wymagania kobiet. Co ma zrobic mezczyzna, ktory chce rodziny bez kobiety albo z taka co jest za aborcja?

Gość gość
Przecież ja sam pracuję na swoją emeryturę, składki idą z mojej pensji.

Gość gość
18:45 chyba cie p****alo januszu ekonomi. :D

Gość gość
Gdyby autor miał rację to emeryturę dostawali by nie ci co mają przepracowany odpowiedni staż pracy a ci co nie pracowali tylko urodzili gromadę dzieciaków

Gość gość
19:01 zobaczymy co powiesz jak bedziesz mial/a 70. :)

Gość gość
Powiem ze mam długi staż pracy i należy i się emerytura.

Gość gość
18:45 chyba cie p****alo januszu ekonomi. xxxx ale moje składki zabierają, więc mam prawo wyciągnąć po swoje ręce. A dzieci nie mam.

Gość gość
19:04 hahahahahaha nic nie powiesz, bo nie bedziesz miala komu! ZUS juz teraz jest bankrutem i ma problemy z wyplatami emerytur i rent (stad podniesiony wiek emerytalny), ale oszukuj sie dalej naiwniaro. :D

Gość gość
Do 19:07 póki co to PiS obniża wiek emerytalny comoim zdaniem jest błedną decyzją.

Gość gość
zus to nie bank oni wydaja aktualnie zarabiane pieniadze zabieraja z wyplaty jednemu teraz by dac pieniadze emerytowi. Nalezy odkladac pieniadze do banku a nie liczyc na zus.

Gość gość
ZUS juz teraz jest bankrutem i ma problemy z wyplatami emerytur xxxx a co mnie to gooowno obchodzi ?

Gość janusz ekonomii
gość dziś Autorka zapomniala ze za brak dzieci winne sa przede wszystkim kobiety walczace o aborcje plus nienadajace sie na zony i matki oraz wygorowane wymagania kobiet. Co ma zrobic mezczyzna, ktory chce rodziny bez kobiety albo z taka co jest za aborcja? xxxxxx A ty skąd sie urwałes z KULu? Idz pan w chvj..

Gość gość
ZUS to największy złodziej.

19:11 a ich to gowno bedzie obchodzilo, ze ciebie to gowno obchodzi. :D kolejny kretyn co mysli, ze panstwo drukuje pieniazki i je rozdaje... :P

Gość gość
plus nienadajace sie na zony i matki xxxx to nie ich wina ze sie nie nadają, takie sie urodziły, tak jak inni sie tez rodzą z wadami, z zespołami, z chorobami. I co jak sie niby nie nadaje to lepiej zeby patologie robiła takiego hipotetycznemu dziecku tak? To wlasnie dobre podejscie ze jak kobieta czy męzczyzna wiedzą ze sie nie nie nadaja na rodziców to sie nie podejmują tego. No niezły ZACOF.. HAHA :D

Gość gość
19.19 a co ty bucu uważasz że na KUL _una świeckich kierunkach sie modlą zamiast uczyć? Co za ignorancja.

Gość gość
Ktos stwierdzil fakt a ty mu zyczysz smierci. Karma powroci ;p

Gość gość
Kazda mloda polka urodzila 1,26 dziecka. Kazda mloda muzulmanka urodzila 5,6 dziecka. smiech.gif Islam nadchodzi. xxxx powtarzasz się.

Gość gość
Michał121212 dziś Kazda mloda polka urodzila 1,26 dziecka. Kazda mloda muzulmanka urodzila 5,6 dziecka. smiech.gif Islam nadchodzi. X A ty ile dzieci urodziłes? Masz pisde? Jak nie masz to morda w kubeł. To prywatna sprawa kazdej kobiety ile dzieci urodzila i czy je w ogole zamierza rodzic, smarkaty przychlascie - od rana do nocy na kafe siedzisz bezproduktywnie a innym mowisz co maja robic? Chyba kpiny jakies :D

Gość gość
Z tego co czytam na kafe to te single placza w co drugim temacie ze sa singlami. Chcieliby zrobic sobie na zlosc i zalozyc rodzine :D czyli przyspozyc sobie samych problemow. A ja mieszkam w UK i przez ostatnie kilka lat tutaj zarobilem na okolo 20 lat zycia tutaj bez pracy wiec bardzo mnie obchodzi jakas emerytura :D popracuje jeszcze z 10 lat i bede mogl sie pozniej opier?dalac do smierci, moze tutaj a moze w Polsce. Moze jakis interes sie ogarnie zeby pomnozyc ta kaske nic nie robiac :D