Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkatt

2 miesiące do Swiąt! ostatni gwizdek by schudnąc 6 kilo

Polecane posty

Gość mirkatt

Czesc kto ma chec sie ze mna poodchudzac? Zostaly rowno 2 miesiace do Swiat.zrobmy sobie niespodzianke

Gość mirkatt
2 mce to juz ostatni moment ale jednak jest czas by cos ze soba zrobic do Swiat,sylwestra.ja mam plan jesc racjonalnie,ok 1000 kcal i 3 razy w tyg cwiczyc. nigdy nie wazylam tyle ile teraz-85 kg:( ale wiem ze chciec, to moc:ha i odstawiam slodycze i alkohol,ewentualnie tylko nieduzo w weekandy.przylacza sie ktos?

Gość otyłość2stopnia
Ja mam 103 kg wzrost 172 i nie moge na siebie patrzec . Chcialabym miec kogos kto sie niecheci i bedzie kontynuować odchudzanie

Gość mirkatt
Hej to juz jestesmy we dwie.najwazniejsze to zobaczyc pierwsze efekty i przetrwac1 tydzien. Damy rade,musimy...jaka masz motywacje?ja spotkanie wigilijne w pracy,na ktore chcialabym zeszczuplec pare kilo. Moze to i glupie ale chce wkoncu zeby na mnie patrzyli nie tylko jak na fajna kolezanke ale jak na kobiete..ima i moze z mezem sie cos ozywi:)

Gość gość
Dorzuć trochę kalorii, bo 1000 to nie jest racjonalnie, to głodówka. Schudniesz, ale twój wygłodniały organizm szybko nadrobi z nawiązką zgubione kilogramy, szczególnie w święta. I nie pisz, że nie będziesz się obżerała, bo i tak nie będziesz miała nad tym kontroli, Po nowy roku będzie 12 plus

Gość mirkatt
Gosc moze i masz racje ze 1000 to za malo,ale poki co,przynajmniej przez 1 miesiac chcialabym to stosowac. Dzis zjadlam bulke grahamke,2 kromki normalnego pszennego chleba z serkiem bialym,2 udka 2 ziemniaki i buraki i jablko.i cwiczylam 40 minut.jak myslicie prawidlowo?wiem ze jasnego chleba nie powinnam,ale na kolejne dni zrobilam juz zapas ciemnego.

Gość gość
Witajcie dziewczyny! Chciałabym podzielić się z Wami moim doświadczeniem. Jako szczęśliwa mamusia, która miała dość spory brzuszek, (jeszcze cały czas nad nim pracuję), jednak widzę już spore efekty i chciałabym polecić suplement diety, który bardzo mi pomógł :D Oczywiście nie ma cudów, ćwiczyłam, ale czułam się o wiele lepiej, ponieważ tabletki są bogate w różne witaminy i dodatkowo zmniejszały cholesterol, jestem zachwycona haha;p przyjaciółka przywiozła mi je z Włoch, podaję link: http://nplink.net/lzzhDPUf jestem bardzo ciekawa czy któraś z Was próbowała i mogłaby się podzielić swoją opinią! W razie pytań chętnie opowiem o moich zmaganiach z tłuszczykiem ;) nie poddawać się dziewczyny, sama w pewnym momencie przestałam w siebie wierzyć, jednak teraz wyglądam o wiele lepiej i czuję się niesamowicie!

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość barcelona1234
ja jestem na erasmusie w hiszpanii, wszystko jest drogie, a jedzenie to już w ogole to chętnie się przyłączę do diety. bo te kilka kg by się przydalo stracic, jak najbardziej! chociaz czy jest sens odchudzać się na polskie święta, gdzie stół się ugina od pyszcznego jedzonka? :D mam tez koleżankę ktora chętnie się przyłączy. A jakas konkretna dieta? I potem porównanie efektów, kto miał bardziej stalowe zasady i żelazną psychikę, żeby sie nie skusić na małe conieco? Mnie tutaj laski namawiaja na oszustwo za pomoca jagód acai, ale nie wiem dokladnie co to takiego, może któraś z was sie spotkała?

Gość gość
nie lubię chudych bab

Gość mirkatt
Dziewczymy Dajcie sobie spokoj z jakimis suplementami! Zdrowa dieta,warzywa,owoce,zielona herbata to nasze wspomagacze.ja nie wierze w diete cud.kiedys schudlam,bo sie zawzielam-zdrowa dieta,i cwiczenia.jakies suplementy to szajs.fakt ze przytylam byl spowodowanyzajadaniem i zlym samopoczuciem.. teraz mam nadzieje ze mi sie uda schudnac,ale wiem ze skoro tylam latami to tez szybko nie schudne.ale trzeba probowac!

Gość mirabelka29
hmm dieta to nie taki głupi pomysł :) zwłaszcza przed świętami :D ale trzeba to robić w odpowiedni sposób. Bardzo ważna jest suplementacja. Ja używam suplementów ze sklepu hepatica.pl i jestem bardzo z nich zadowolona ;)

Gość gość  eska
Hej. Ja mam wszystkie zbędne kg w brzuchu i w walkach . Wiec Tex sie dolaczam do was od jutra

Gość gośćBarbara
Hej i ja chcę się dołączyć. Mirkatt ja waze 83.5 kg i chcialabym zgubić jeszcze z 8 kg.25 kg już za mną. Nie mam złudzeń ze schludne 8 kg do świat ale dobrze by było choć 5 kg.Wiec do dzieła laski.

Gość gość
Barbaro a jak udalo Ci sie tyle schudnac?podziel sie swoimi sposobami,ja teraz waze 84 kg,i naprawde mam juz dosc tego ze wygladam na 10 lat starsza niz jestem i tego ze przytylam 20 kg wciagu 3 lat:(a i nienawidze kiedy ktos mnie spotyka ze syaruch znajomych i sie pyta kiedy w ktorym miesiacu jestem...:(

Gość karolka813
Wiem coś o tym ,że wygląda się na starszą jak ma się kilka naście kilogramów za dużo ważyłam 100kg 168cm wiem dużo ale jakoś się tak zaniedbałam i gdyby nie fakt że wielu znajomych, rodzina ciągle mówili Karolina weź się za siebie jak ty wyglądasz nie wzięłabym się za te odchudzanie.... Bo ja uważałam,że wyglądam ok! ale gdy zrzuciłam pierwsze 5kg wiecie jaka byłam uradowana;) i chciałam więcej i więcej ;) ja jadłam regularnie;) korzystałam z wielu przepisów z internetu;) z chęcią się z wami nimi podzielę ;) do tego 1,5l wody dziennie plus spacery na początek później bieganie zamiast spacerów;) ale to późniejszy etap;) do tego suplementacja bo przy dużej wadzę warto się wspomagać takie jest moje zdanie.African Mango http://szczupla-kobieta.pl rewelacyjnie zmniejszył mój apetyt co było dla mnie bardzo istotne bym nie podjadała między posiłkami bo od tego właśnie waga wzrasta. Jak macie pytanie: ile mi zajęło odchudzanie? co jadłam? jak ćwiczyła? zapraszam na e-maila:kar.drak23@gmail.com Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki! buziaki

Gość gośćBarbara
Jem 5 posiłków, dużo warzyw,zmniejszylam ilość węglowodanów, rezygnacja ze słodyczy na rzecz owoców, zdarzyło mi się wypić wodki na imprezie i zjeść kawałeczek tortu , tak to było 2 razy na 7 miesiecy,dużo pije , nie slodze

Gość Asia gość
Hej hej, jestem Asia, ja chcę stracić niby tylko 3 kg, ale przy mojej budowie i obecnej wadze nie jest to łatwe, bo nie mam w zasadzie nadwagi... jednak mam spory brzuch - talia 72 cm :( :( jestem 7 miesiecy po porodzie. ważę teraz 61-61.5 kg, tuż po porodzie było 66 kg. mam 167 cm wzrostu, przed ciążą ważyłam ok 58 kg. i do tej wagi zmierzam :) ograniczylam chleb ryże makarony na rzecz kasz, jem dużo warzyw surowych (ostatnio wkręciła mi się czerwona kapusta, marchew, awokado), owoce też jem głównie banany i jabłka oraz kiwi. co rano owsianka na wodzie z cynamonem i rodzynkami i mielonym siemieniem lnianym, piję minimum 1,5 l wody dziennie, 1-2 kawy z mlekiem bez cukru (nie słodzę od 4 lat), 1 herbata pu erh i 1 mieta lub pokrzywa. czasem zjem cos słodkiego nie powiem - jak mialam okres tydzien temu, to pierwszego okropnego dnia pochłonęłam tabliczke czekolady w 20 minut !! ale 70% kakao tonie aż tak źle :P ale potem jeszcze mialam drożdżówkę z dżemem i lukrem :P cwiczę co nieco ... te krótkie sesje z Ewą Ch po 2-3 z rzdu jak dam radę, jakos 20 minut łącznie, co drugi weczor (czasem co trzeci...0 , tak to skakanka prawie co dziennie 20 minut. i wczesneij bywał rower raz w tygodniu półtorej godizny szybkiej jazdy... zamierzam isć teraz na jakies pilates czy coś, jakie fitness jak będzie coraz zimniej bo wtedy to rower mi sie nie uśmiecha... pozdrawiam :)

Gość gość
ja w maj/czerwiec i kawałek lipca zrzuciłam pełną dychę idealnie na sezon wakacyjny, iq green wystarczyło no i odstawienie jasnego pieczywa i podjadania słodyczy i innych tego typu rzeczy więc wam do świąt też się uda bez problemów! trzymam kciuki dziewczyny i chłopaki!

Gość mirkatt
Jak Wam idzie?ja dzis 4 kromki chleba,serek wiejski,pomidorowa z makarpnem i na kolacje 2 jajka z salata i papryka.nie wiem czy to duzo czy nie...co jecie na sniadania?kolacje?

Przyłączam się :) Mam do zrzucenia 19 pociążowych kg, urodziłam 10 m-cy temu. Zrzuciłam już 20 kg :) Tak, wiem, spasłam się :P Wzrost 158 cm Waga obecna 69 kg Waga docelowa 52-50 kg Dieta 1500 kcal - wyliczyłam sobie dzienne zapotrzebowanie wg tej strony http://www.wiem-co-jem.pl/jak-obliczyc-zapotrzebowanie-na-kalorie-i-makroskladniki/ Motywujmy się :D