Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co za czasy nastały ale teraz faceci nie starają się o kobiety

Polecane posty

Gość babska piana mózgowa
dla tych głupich szmat facet ma zarabiać miliony i najlepiej jeszcze jak nic nie robi i chodzi z nimi codziennie na zakupy i do kosmetyczki, kupuje bukiet róż codziennie, i jeździ z nimi nawet do ginekologa, facet ma mieć i czas i kase , słyszycie gamonie, bo ONE tak wyczytały w babskich gazetach i widziały w TV

Gość tumiwisizm
'Jeśli chcesz, żeby żona siedziała w domu i robiła obiadki to musisz zarabiać przyzwoite pieniądze. To chyba logiczne.' - wiesz , fantastycznie potrafię pichcić i lubię pichcenie a przy tym jestem szczupły i wysportowany oraz dobrze zorganizowany , czyli koszule i spodnie są na kant wyprasowane a w tym czasie piecze się w piekarniku schab ze śliwkami porządnie posmarowany czosnkiem i kminkiem oraz innymi przyprawami , - każda ryba smażona jest dobrze usmażona a zupy jarzynowe to są zrobione po mistrzowsku , kluski śląskie robię pyszne, sosy są doprawione fantastycznie , kucharz z restauracji Belweder nie zrobi lepszych , gdy guzik się urwie to przyszyję , we wszystkim sobie poradzę , nie jestem z zawodu budowlańcem ale znam ten fach i od początku do końca dom wybuduję ! - i po cholerę mnie jest potrzebna żona skrzypiąca z ciągłymi żalami i pretensjami oraz z roszczeniowa , jak mam ochotę i potrzebuję to zapłacę 200 PLN prostytutce , Ona zadowolona i ja również !

Gość gość
Może zarabiać 2 tys. Stać mnie na niezbyt zaradnego faceta, ale nie może być leniem czekającym na obiadek i ciepłe kapciuszki. Nie będę matkować dorosłemu facetowi. Nie toleruję męskich księżniczek.

Gość kuba od kuby
Po co przystojnemu facetowi z dobrym dochodem jakaś szmata która codziennie mu gdera że za mało kasy przynosi? i ma ciągle jakieś zachcianki? Taki facet je po restauracjach, bierze domową służbe i píerdoli. Na co mu stała baba z wymaganiami? Jak chce poroohać to idzie na miasto i każda jego. Na hooj takiemu facetowi jakiś pasożyt? Na hooj mu nawet karierowiczka która siedzi w pracy po 12 godzin i przychodzi tylko spać do domu? Trzeba być debilem.

Gość korpo king
tumiwisizm dziś ukłony Mistrzu, ja też pluje tym sukom w ich wykrzywione i nigdy niezadowolone mordy

Gość gość
kuba od kuby, racja. Małżeństwo to biznes i koniec kropka. Szopki o miłości można sobie wsadzić między bajki. Facet z dobrym dochodem powinien sobie zjadać na mieście, ewentualnie sobie p*****ać jakieś dziwy w burdelu, a na starość za kasę wynająć opiekunkę, jak starczy pieniędzy.

Gość Suzie Q
Kobiety, wy nie wiecie jak teraz mężczyźni robią się świadomi kobiecych wad. Same siebie nie doprowadzicie do porządku, muszą to zrobić mężczyźni - ale nie nasi, bo oni się na kobietach zawiedli i wisi im. Zrobią to muzułmanie, którzy od zawsze wiedzą jak traktować kobiety, by był porządek.

Gość gość
Wiecznie niezadowolona kobieta to mit. Jeśli facet jest nieogarnięty to kobieta jest sfrustrowana. Takich lepiej omijać i nie próbować naprawiać bo to niewykonalne. Idiota zawsze będzie idiotą i lepiej, żeby nie miał żony.

Gość gość
gość dziś Może zarabiać 2 tys. Stać mnie na niezbyt zaradnego faceta, ale nie może być leniem czekającym na obiadek i ciepłe kapciuszki. Nie będę matkować dorosłemu facetowi. Nie toleruję męskich księżniczek. >>> A faceci mają tolerować damskie księżniczki? a co z równouprawnieniem?

Gość gość
Przystojni mężczyźni nie są sfrustrowani. Od szmat wyzywają brzydale i nieudacznicy.

Gość tumiwisizm
'gość dziś Może zarabiać 2 tys. Stać mnie na niezbyt zaradnego faceta, ale nie może być leniem czekającym na obiadek i ciepłe kapciuszki. Nie będę matkować dorosłemu facetowi. Nie toleruję męskich księżniczek.' - czyli już wiadomo o co biega kobiecie ! miała do czynienia z gostkami typu filozof , historyk, nauczyciel , typowi lenie i dwie lewe łapska do roboty , sami humaniści - natomiast Damulka lekceważy zupełnie SPECJALISTÓW i facetów dobrze zorganizowanych z technicznym zacięciem i myślący przy pracy , czyli co przeszkadzało w związku z hydraulikiem albo z elektrykiem , śmierdziały jego skarpetki i to był powód do rozpierniczenia związku , tak to było Jaśnie Pani ?

Gość glizda w sushi
gość dziś Wiecznie niezadowolona kobieta to mit. Jeśli facet jest nieogarnięty to kobieta jest sfrustrowana. Takich lepiej omijać i nie próbować naprawiać bo to niewykonalne. Idiota zawsze będzie idiotą i lepiej, żeby nie miał żony. SSS czyli jaki minimum dochód zadowoli wać księżniczke aby facet zaliczał się do "ogarniętych"?

Gość Suzie Q
"Kobiety, kupcie sobie kota i psa, a dzieci sobie rodźcie metodą in vitro. Mężczyźni sami o siebie zadbaną, ugotują sobie, posprzątają. Wy sobie żyjcie jak chcecie. Rznijcie się z kim chcecie. Bądźcie sobie wolne. " x No może jest to metoda na przyszłość. Najpierw pobranie plemników / komórek jajowych, a potem sterylizacja i rżnięcie się bez granic, bez małżeństw, bez kłótni.

Gość gość
gość dziś Przystojni mężczyźni nie są sfrustrowani. Od szmat wyzywają brzydale i nieudacznicy. PPP przystojni są gejami i mają was suki w doopie, wolą walić innego faceta w kakao niż się z wami użerać

Gość gość
Mężczyźni powinni mieć tylko jedna kobietę w swoim życiu, matkę. Kobieta najbardziej kocha tylko swoje dziecko, i jest mu najbardziej oddana i opiekuńcza.

Gość gość
Jakie księżniczki? To wy się tak zachowujecie. Może wyciąć wam koronę z papieru i udekorować brokatem? :D Zarabiacie mało, jesteście słabi w łóżku, chodzicie zapuszczeni, a macie wymagania z kosmosu. Jeśli macie ok. 2 tys. to kobieta musi pracować. No chyba, że wierzycie w magię i liczycie na to, że skróci miesiąc, albo rozmnoży grosze.

Gość gość
Przeciętny facet w dużym mieście zarabia 3-5 tys, biorąc pod uwagę koszty życia nie może sobie pozwolić na niepracującą żone. Przeciętny Polak wygląda przeciętnie jest troche ładniejszy od diabła, koło 30 zaczyna sie ubierać elegancko, ma jakieś zainteresowania i jakąś wiedze ogólną nie powalającą, lecz pozwalającą na zrozumienie świata, troche obycia i kultury, wiadomo mogło by być lepiej, ale generalnie jest w porządku. Pielęgnuje relacje w kilkoma osobami i ma jakieś relacje rodzinne (pamięta, zeby zadzwonić na urodziny do bliskich, czy czasem pokazać w domu rodzinnym). Przeciętny Polak też włącza się w obowiązki domowe, nie jest to może 50/50, ale idzie to w dobrym kierunku, zostawiony sam na pare dni nie umarłby z głodu i brudu. Przeciętny Polak ma stała partnerkę przeważnie żonę lub chociaż "narzeczoną" dość ładną i miłą dziewczynę (kobietę) i żyją sobie w miarę przyjemnie. Co sprawia, że krzykacze z forum nie potrafią w przeciwieństwie do przeciętnego Polaka znaleźć sobie fajnej, miłej partnerki i rzucają oskarżeniami w stronę tych "złych kobiet" które nie chcą tego "orła, sokoła, ciacha"??

Gość to one potrzebują nas
co jak co, ale to BABY potrzebują bardziej facetów, bo 80% bab to ofermy które bez faceta nigdy się od rodziców nie wyprowadzą, bo nie potrafią zarobić na samodzielne życie, i taka szuka księcia aby ją utrzymywał, albo rozchyla nogi aby zarobić bo to nie takie trudne. Facet da sobie rade sam, a większość bab nie ma szansy. To są realia.

Gość tumiwisizm
podsumujmy ten temat , kobiety się obecnie uważają za 'ooch' i 'aach' , za miód tego Świata, za cuda na kiju, przed wyjściem z domu nawet nie popatrzy do lustra ale jej się wydaje, że jest piękność nad pięknościami , usłyszała wczoraj od Dziadka w domu , że jesteś coraz piękniejsza a Babcia dodała w domu , pamiętaj wnuczko aby nie zadawać się z żadnymi dziadami i uciekaj od szczerbatych śmierdzieli , więc wnuczka wychodzi na miasto w podartych dżinsach i trampkach oraz w kurtce z kapturem, że teraz i za moment wszyscy się rzucą na jej wygląd , jaka to jest piękna i mądra a facet chwilę z taką Damulką porozmawia i błyskawicznie wyrabia sobie własne zdanie o kobiecie - i rozmawia z kumplami na temat Beaty , powiada wprost : - chłopaki , jeżeli chcecie sobie pobrykać z Beatą to pamiętajcie , tylko z gumką , Ona się tylko do bzykania nadaje i nawet nie porozmawiasz , nie ma tematu , głupia totalnie i nie wszystko ZŁOTO co się świeci !

Gość Andrzej kucharz
46] Jakie księżniczki? To wy się tak zachowujecie. Może wyciąć wam koronę z papieru i udekorować brokatem? smiech.gif Zarabiacie mało, jesteście słabi w łóżku, chodzicie zapuszczeni, a macie wymagania z kosmosu. Jeśli macie ok. 2 tys. to kobieta musi pracować. No chyba, że wierzycie w magię i liczycie na to, że skróci miesiąc, albo rozmnoży grosze. >>> to prosze idź i zarób a facet zajmie się domem, bardzo chętnie na to pójde, chętna? moge gotować, sprzątać, przewijać pieluchy, robić zakupy itp. i codziennie po pracy przyniose ci kapcie, zrobie masaż i dam pod nos obiad. Daj telefon to zadzwonie bardzo chętnie.

Gość Kristoff Z
Andrzej kucharz dziś żadna suka na to nie pójdzie bo one nie potrafią zarobić, a same dziamdziają że faceci to pierdoły, że małe zarobki itp itd, a same gòwno sobą reprezentują w większości i szukają tylko aby iść na gotowe. Każda mocna w gębie tylko, tępe suki

Gość gość
no i pięknie mordy szmaty zamkneły bo wiedzą że to prawda, niestety fantazja je ponosi i babskie programy w TV

Gość gość
Z prawikiem z kafe nigdy się nie umówię:D Nie jestem desperatką. Pokazaliście klasę w tym temacie. Poszukaj kobiety, która lubi muslimów i uważa, że "suka" to komplement. Ja jestem chrześcijanką i nie pozwolę sobą pomiatać. W przeciwieństwie do was nie uważam, że można traktować partnera jak śmiecia. Wy uważacie, że skoro pracujecie to żona powinna przynosić wam kapcie w zębach.

Gość gość
Aha i zarabiam ok. 6 tys miesięcznie. Mam zamiar rozszerzyć działalność więc stać mnie na utrzymanie rodziny. Nie pomiatam ludźmi tak jak wy. Kobiety to suki? Forum dla gejów czeka.

Gość gość
gość dziś macie wymagania z komosu oczekujecie fotomodela z magazyny, zarabiającego minimum 50 000zł mało tego obrażająć mężczyzn którzy nie sypiali z kobietą? a ty co zdziro puściłaś d**e i nie potrafiłaś zachować dziewictwa? puszczalsko zdziro? co

Gość gość
i co jeszcze mamy mieć jacht i odrzutowiec żeby kobieta była wreszcie zadowolona?

Gość tumiwisizm
temat jest zablokowany i nie można tu dopisywać , prośba o weryfikację !

Gość napisz do mnie czekam
dziś Z prawikiem z kafe nigdy się nie umówięsmiech.gif Nie jestem desperatką. Pokazaliście klasę w tym temacie. Poszukaj kobiety, która lubi muslimów i uważa, że "suka" to komplement. Ja jestem chrześcijanką i nie pozwolę sobą pomiatać. W przeciwieństwie do was nie uważam, że można traktować partnera jak śmiecia. Wy uważacie, że skoro pracujecie to żona powinna przynosić wam kapcie w zębach. >>>> jak pracujesz to chętnie ci przyniose kapcie w zębach, zgoda?

Gość Antek czeka na ciebie
gość dziś Aha i zarabiam ok. 6 tys miesięcznie. Mam zamiar rozszerzyć działalność więc stać mnie na utrzymanie rodziny. Nie pomiatam ludźmi tak jak wy. Kobiety to suki? Forum dla gejów czeka. DDD moja królewna, gdzie byłaś całe moje życie, napisz, będe dobrym mężem, mam tylko jeden problem, wykształcenie podstawowe, ale jestem porządny i będe cię kochał i szanował

Gość gość
dziś i co jeszcze mamy mieć jacht i odrzutowiec żeby kobieta była wreszcie zadowolona? >>> to stanowczo za mało dla nich, bo z po osiągnięciu celu poprzeczke ci podniesie i znowu masz yyeebać 12 na dobe na ich następne zachcianki, nie wygrasz NIGDY, zawsze będzie za mało