Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy z moim dzieckiem jest coś nie tak

Polecane posty

Gość gość

Ma 2,5 roku jeszcze do spania i czasami w dzień dla uspokojenia używa smoczka, śpi jeszcze w dzień koło 2 h, nie jest jeszcze całkowicie odpieluchowana - w dom bez pieluchy jak gdzieś wychodzimy to zakład bo ma wpadki dopiero niedawno zaczęła składać zdania i mówić więcej wyrazów

Gość gość
nie układa puzzli, nie potrafi sie skupić na czymś dłużej niż 5 minut za to bardzo lgnie do dzieci i jest towarzyska ładnie sama je sztućcami , pije z normalnego kubka piszę ten topik bo bratowa robi mi pewne przykre uwagi

Gość gość
za duża już jest na smoczek co do pozostałych rzeczy myślę że jest OK

Gość gość
Jak dla mnie normalne dziecko. Smoczek speobuj jej odstawic. Moj syn w tym wieku nie byl wcale zainteresowany ukladaniem puzzli, tylko je rozwalal. Teraz ma niecale 4 i uklada ladnie 60 el

Gość gość
Normalne objawy i zachowanie. Moja mala ma tak samo. Nie martw sie nic.

Gość gość
Moja córeczka 3 letnia chodzi od września do przedszkola i wyobraźcie sobie że jest ich w grupie 22 dzieci i 3 z nich ma smoczek w przedszkolu!!!! byłam w szoku jak to pierwszym razem zobaczyłam! Więc z Twoją córeczką nie jest źle autork :)

Gość gość
Za duża jest na smoczek, ale to kwestia nawyku, a nie zaburzen rozwojowych.Z opisu nie wydaje się, aby z dzieckiem było coś nie tak.Niech bratowa pilnuje swojego nosa.