Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra męża prosi mnie abym 31 października zajeła się jej dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

A juz 2 razy wystawiała mie i zostawiała to dziecko po pare dni u mnie. Maz mówi ze jego nie interesuje co zrobie. Czy dla dobra odziny powinnam to zrobić? Ona chce iść na impreze Hallowen, obiecałą że przed 22 odbierze dziecko.

Gość gość
to ta co podrzucała dzieciaka niby na pare godzin i wracała po paru dniach?

Gość gość
A ty głupia wierzysz w imprezę, co sie o 22.00 kończy? :-D

Gość gość
Niewazne czy ten temat to provo. Kazdy kto tu wejdzie niech zapamieta, ludziom pomaga sie w potrzebie, pierwszej potrzebie, a takim co sa nieslowni i juz raz lub dwa was oszukali/wystawili sprawa jest prosta - nie pomagamy.

Gość gość
ja też nie...zwłaszcza,że już cię wystawiła. Naprawdę wierzysz,że ona o 22:00 urwie się z takiej imprezy,kiedy zabawa rozkręca się w najlepsze? jak znam życie to już po cichu założyła ,że zostanie dłużej i ''nagle'' rozładuje jej się tel. i wymyśli jakąś ściemę ;-) Zadaj sobie pytanie czy ona zrobiłaby to samo dla ciebie i już masz odpowiedź. Ja taką ''taktowną'' propozycję bez skrupułów odrzuciłam.. została złożona mi przez szwagra, dwa dni po moim ślubie i pierwszy weekend planowałam spędzić w towarzystwie męża a nie na opiekować dziećmi jego brata,który już na naszym weselu biadolił,że nie ma ich z kim zostawić. Tobie tez radze troche zdrowego egoizmu.

Gość gość
Ten temat pewnie wydumany? Zrobisz jak zechcesz.

Gość gość
O 22 to imprezy się zaczynają a nie kończą :)

Gość gość
Impreza Halloween :D

Gość gość
naiwna jesteś. Chcesz to się zajmuj ale potem nie płacz na forum jak to znów cię wystawiła i musisz się dzieckiem zająć bo to już jest nudne.

Gość gość
No wlasnie. Rodzina rodziną, ale jesli siotra meza cie wystwia do wiatru to daj sobie spokoj. Z moja siostra bylo podobnie. Jak ona chciala abym zajela sie jej dzieckiem to nie ma problemu. To nic ze bylam na macierzynskim a pozniej mialam noworodka w domu. Pomoglam jak moglam. Ale kiedy poprosilam ja zeby zajela sie moim dzieckiem dwie godzinki bo chcialam isc do kina to nie bo ona nie ma czasu a poza tym ona sobie nie da rady z dwojka. No i sie skonczylo. Przyszla zapytala znowu czy zostanie. Sorry nie. Nie dam sobie rady z dzieckiem szukaj kogos innego. I tutaj wielka obraza majestatu. Ale ja mam to w d***e. Pomoc dziaala w dwie strony a nie jedna.