Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kolezanki tylko jak mi zle...

Polecane posty

Gość gość

Kiedy mam gorsze okresy w zyciu typu mam mniej kasy, kloce sie z rodziną, narzekam ze mam dużo pracy to koleżanek mam sporo jak tylko zaczyna mi sie układać tracą mną zainteresowanie. A podkreślam ze staram się zawsze pomagać, znajdować dla nich czas, nie gadam o tym że świetnie mi sie układa ale tez nie sciemniam ze mi zle, no bo jak ja się cieszę z ich sukcesów to one z moich tez powinny. Chyba? Kiedys życie bylo takie latwe...kazdy mieszkal z rodzicami. Duzy problem to bylo to co jest zadane z polaka. Po szkole chodzilo sie na miasto w mojej klasie wszyscy byli życzliwi. Wszyscy byli z tego samego miasta. Nikt nie miał dzieci. Męża. Żony. Bylo tak prosto.. To były czasy....

Gość gość
to chyba dobrze, ze masz koleżanki jak jesteś w potrzebie, nie zostajesz ze wszystkim sama... może gdy nie masz problemów to nie jesteś już taka rozmowna, może to w tobie jest problem, może biegniesz do nich jak ich potrzebujesz, a jak wszytsko ukalada się dobrze to nawet się nie odezwiesz.

Gość gość
Chyba zawsze jestem podobnie gadatliwa :). Nie jestem z tych co lecą jak cos potrzebuja. Staram się utrzymywać kontakt. Dzwonić zapraszać ale często jest to jednostronne. Chyba mam widocznie taki charakter ze nie jestem jakas wybitnie lubiana. I trzeba się cieszyć ze przynajmniej mąż oprócz tego ze mnie kocha to mnie chyba lubi :)

Gość gość
A moze ci zazdroszczą?