Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mieszkajacych w bloku z tesciami .. jak wyglada wasz seks ? Bo ja

Polecane posty

Gość gość

bede mieszkala z tesciami po nowym roku, w Boze Narodzenie bierzemy slub. Mieszkanie w bloku, 2 pok. Troszke obawiam sie o nasze zycie intymne... jak to wyglada w praktyce, nie krepujecie sie tesciow w domu, gdy uprawiacie seks ?

Gość gość
Nie. Normalna sprawa. Najwyżej nie będziesz krzyczeć.

Gość gość
My mamy stare lozko ktore skrzypi i nie mamy drzwi tylko taka harmonijke w drzwiach i czekamy az rodzice wyjda z domu do lekarza i na zakupy i wychodza czesto :) da sie wszystko spokojnie

Gość gość
Zycie intymne prawie nie istnieje,albo jest b ubogie. Kazde lozko troche skrzypi. My to robilismy po prostu na podlodze. Tylko ze taka sytuacja trwała 2 m-ce,bo byly opóźnienia z oddaniem naszego mieszkania. Nie wyobrazam sobie na dluzej mieszkac z rodzicami.

Gość gość
A takie coś -on ona dziecko teściowie córka teściów na 55m2 haha przykład autentyczny ...

Gość gość
masakra...czy mieszkanie z nimi to jedyne wyjście? ;-/ Czas po ślubie ,we dwoje jest najpiękniejszy i chcecie go zmarnować? narzeczonemu to pewnie bez różnicy bo to jego rodzinny dom ale ty? zastanów się DWA RAZY czy nie lepie wynająć.

Gość gość
Gdyby to był chociaż dom z osobną kuchnią,łazienką A TAK? BRAK PRYWATNOŚCI, wtrącanie we wszystko...nie wyobrażam sobie tego.

Gość gość
Jest jeszcze opcja taka,że do waszych figli przyłaczają się teściowie i jest wesoło,teść w******y cię w kakao żeby nie było,a syn chyba mamusię będzie musiał puknąć

Gość gość
a czy seks musi być tylko w łóżku i tylko w domu? no ludzie, troche wyobraźni, bo seks można uprawiać WSZĘDZIE, nawet w kinie na tylnich rzędach w środku tygodnia gdy mało lud******inach, w przebieralni w sklepie, w kiblu w PKP, w taksówce, w lesie czy na ławce w parku w nocy.... oj macie bardzo ograniczoną wyobraźnie biedaki

Gość gość
Chcemy kupic mieszkanie ale to tak od razu siw nie da, musimu odlozyc kase na jakis wklad do kredytu

Gość gość
Tylko nie róbcie sobie dziecka, bo już w ogóle będziecie się kisić jak ogórki w słoiku.

Gość gość
O dziecku na razie nie ma mowy ale ja chcę normalnego seksu,preferuję seks analny i bardzo przy tym piszczę jak mi zwieracz rozciąga siusiakiem i to stanowi problem w mieszkaniu z teściami

Gość gość
Zawsze możecie włączyć głośno muzykę. Tylko zamknijcie drzwi, bo jak teściowa przyjdzie z prośbą o ściszenie to dostanie zawału.

Gość ertetet3434
to wy się nie brzydzicie robić takich rzeczy?

Gość gość
Niestety,teść nie znosi głośnej muzyki,próbowałam już smarowac się tam róznymi lubrykantami ale i tak boli rozkosznie :-)

Gość gość
Wynajmijcie sobie mieszkacie, bo wstyd być tak niesamodzielnym. Dorośli ludzie po ślubie i mieszkają z rodzicami, jak dzieci? Kochaś powinien znaleźć sobie lepszą pracę, zarobi na mieszkanie to będzie miał gdzie cię brać od tylu.

Gość gość
Kochaś powinien znaleźć sobie lepszą pracę, zarobi na mieszkanie to będzie miał gdzie cię brać od tylu. xxxx w polszy zarobi na mieszkanie :)

Gość gość
Nie chcemy popadać w długi na samym wstępie,tak wszystko jest ok. tylko z tym seksem problem,niestety podejrzewam też,że teść się onanizuje pod naszymi drzwiami.

Gość gość
Nie rozumiem po co pchać się teściom na głowę? Biedni, na starsze lata zamiast spokoju to znowu synowa na głowie ;-( Kolej jest taka, że dzieci wyfruwają z gniazda, a nie że przytaszczają kolejnych domowników ;-( Skoro chcecie odłożyć pieniądze i kupić mieszkanie to kupcie i wtedy bierzcie ślub, uprawiajcie ślub, róbcie dzieci... Nie piszcie tylko, że teściowie tak chcą, że im to na rękę z jakiegokolwiek powodu...nie uwierzę. Moi teściowie mieli 2 synów. Mój mąż młodo wyszedł z domu, bo wyjechał na studia do innego miasta i już w sumie do domu rodzinnego nie wrócił. Mieszkaliśmy jakiś czas w mieszkaniu służbowym męża gdy po studiach pracował jeszcze w W-wie, później już w swoim mieście zbudowaliśmy dom. A młodszy brat mojego męża niezbyt chętny jest do pracy i sobie zaplanował życie z rodzicami. Jest to wygodne - obiadki z deserami, nic robić nie trzeba. Tylko teraz po latach, kiedy ma żonę i 2 dzieci, teściowa, która nawet chętna była na to ich mieszkanie po ślubie, bo chyba nie wyobrażała sobie żeby ktoś miał zadbać o jej synka równie dobrze jak ona, jest zmęczona i znerwicowana. Ma wiecznie dzieci na głowie, robi za darmową opiekunkę/sprzątaczkę/kucharkę... nie ma sekundy spokoju. Często przyjeżdża do nas i wcale nie chce do domu jechać, bo jak sama mówi "wiecznie głośno" ;-( Całe życie pracowała w hałasie, myślę że należy jej się cisza i spokój jak wszystkim dziadkom/babciom/emerytom, którym do mieszkań wciskają się dorosłe dzieci z rodzinami. Żal mi tych ludzi.

Gość gość
Pójdźcie do hotelu, jak nie macie gdzie kopulować.

Gość gość
Rodzice bardzo często nie chcą zostawać sami, mają pomoc, ktoś chodzi po domu i przyjmują chętnie dzieci do siebie. Chyba że te dzieci powodują więcej problemów.

Gość gość
Moj seks wygląda jak moj mężczyzna, ale my nie mieszkamy u rodziców. Jak nie masz intymności to lepiej się wyprowadź. Lepiej ciasne, a własne.

Gość gość
kolejna 150 ta menda która idze z du/pą do teściów trzeba nie mieć honoru i ambicji żeby pchać się do mieszkania teściów i to kobieta bo jeszcze jestem w stanie zrozumieć że córka mieszka u matki bo wiadomo jakie czasy ale żeby dziewczyna do domu chłopaka/narzeczonego/męża idzie na chate na krzywy ryj to dla mnie najgorszy gatunek ludzki . ja jak byłam młoda to wynajmowałam kawalerkę z mężem byleby nie być u teściowej na łbie i poradziłam sobie w życiu, teraz mam nowy dom, nowe samochody, firmę i synowi 18 letniemu kupiłam mieszkanie.Ale to trzeba być człowiekiem ambitnym i samodzielnym i nie uczepiać się teściów żeby jakoś przeżyć , po 20 latach będziecie czekać na spadek bo groszem nie będziecie śmierdzieć.

Gość gość
17:22 Takie sztuczki są fajne jako urozmaicenie ale cały czas chować się po kątach jak jakieś uczniaki? ;-) A W DOMKU ROMANTYCZNA ATMOSFERA...teściowa za ścianą ogląda na cały regulator ''M jak Miłość''a teściu ma problemy toaletowe co słychać i czuć nic ..tylko dochodzić ;-)

Gość gość
To o seksie analnym to podszywy ! No ale my tam cale zycie nie chcemy mieszkac. Teraz nie odlozylismy bo odkladalismy na wesele, az tyle nie zarabiamy.

Gość gość
18:32 i kto to mowi, sama wychowalas lenia nieambitnego skoro mamunia mieszkanie mu kupila

Gość gość
19:03 moj syn już nawet w wieku 18 lat wie co to praca i nie przyprowadzi dziewuchy pasożyta mi do domu bo mu powiedziałam już jak miał 16 lat że nie ma takiej opcji i mnie sie słucha .Zazdrościsz? Nie tak jak niektórzy po 27 lat, 30 i pasożyta matce na głowę przyprowadzają , lenie i nieroby ,przegrańce życiowe, państwo Kiepscy.Chociaż nawet Kiepscy są lepsi i mądrzejsi bo Walduś panny do domu nie wprowadził.

Gość gość
ja jak byłam młoda to wynajmowałam kawalerkę z mężem byleby nie być u teściowej na łbie i poradziłam sobie w życiu, teraz mam nowy dom, nowe samochody, firmę i synowi 18 letniemu kupiłam mieszkanie.Ale to trzeba być człowiekiem ambitnym i samodzielnym i nie uczepiać się teściów żeby jakoś przeżyć , po 20 latach będziecie czekać na spadek bo groszem nie będziecie śmierdzieć. xxxxxxxxxxxxx brawo ty