Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z mężczyzną z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Uważacie, że takie coś ma sens. Spotkaliśmy się w pracy, fajnie się z nim rozmawia. Nie jesteśmy dziećmi, mamy prawie po 30 lat. I to nagle okazuje się, że ma trzyletnią córkę, którą sam wychowuje, bo jego dziewczyna rozstała się z nim i nie mają kontaktu. Mało mówi na ten temat, a ja nie chcę pytać. Uważacie, że warto walczyć, czy poddać się?

Gość mnietowisi
wielu jest takich facetów , którzy zostali sami 'z dzieckami' jak powiadają Ślązacy , ponieważ KOBIETA poszła poszaleć i zostawiła 'bajtle' facetowi do wychowania a facet to często GÓRNIK albo jakich 'charakterny' facet bardzo ciężko pracujący nie zostawi swojego 'bajtla' bez pomocy i angażuje swoją całą rodzinę do pomocy i często Babcia JEST najlepszą instytucją aby być Babcią dla 'bajtla'

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze, może się otworzy. Jeśli na tym etapie ma jakieś tajemnice to później może być jeszcze gorzej. Związek powinien opierać się na wzajemnym zaufaniu i szczerości. Jeśli on nie jest do tego skłonny to lepiej odpuść, zanim za bardzo się zaangażujesz. Jeśli nie przeszkadza ci to, że ma dziecko to mu o tym powiedz. Może bał się twojej reakcji. Porozmawiaj z nim na poważnie i powiedz, że nie masz nic przeciwko i chcesz znać sytuację. Mam nadzieję, że wam się ułoży. Ale pamiętaj, że jeśli nie on to ktoś inny.

Gość mnietowisi
facet z dzieckiem, z 'bajtlem' , który ma oparcie w swojej rodzinie , gdy 'bajtla' wychowuje Babcia w czasie godzin pracy jego Ojca moim zdaniem - kobieta poznana przez Ojca tego 'bajtla' , czyli przyszła kochanka, konkubina, żona ma potrójne zadanie jako : kochanka, konkubina, żona czy da radę , czy się wyrobi na zakręcie i na łuku drogi jako żona , matka, kochanka , konkubina ? moim zdaniem bardzo musi chcieć się starać aby została do rodziny przyjęta i zaakceptowana jako SWOJA !