Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien taki krotki i nie zdazylam za widoku wyjsc na dwor

Polecane posty

Gość gość

patrze a za oknem ciemno. jak zyc w ciemności?

Gość gość
Miałaś dziś godzinę więcej leniu

Gość gość
nawet nie wiem jakim cud ten dzień minal. wstaliśmy ok 9.30 zrobiłam sniadanie. obejrzałam barwy szczęścia. i szykowałam córke do kościoła. poszla z tata. na 11.30. po drodze zahaczyli sklep i plac zabaw ja zostałam i robiłam obiad. wrócili ok.14. zjedlismy obiad. potem zrobiłam gofry. zjedliśmy i 17 .00

Gość gość
a co miałaś na obiad że robiłaś go ponad 2 godziny?

Gość gość
Po obiedzie mogłas iśc na ten swój dwór, a po powrocie zrobić gofry. napchałas doope i nigdzie tego nie spaliłaś, grubasie

Gość gość
Ja tez mam licznik na karte to mnie zjechali tu ze jesten patologia i ze margines społeczny . :O A sama chciałam taki i musiałam za niego zapłacić to mi tu wciskali ze tylko tym co nie płacą dają taki. Zasciankowe kafeteryjne wieśniaki . ogólnie ja mam czynszu zima teraz 450 zł latem 290 . TV tel stacjonarny i internet razem kolo 100 zł . I prąd raz na miesiąc wychodzi od 70 zł do 100 zależy jak opłaty biorą za przesył no i gaz 40 zł raz na dwa msc .mieszkanie 60 m .

Gość gość
nie robiłam obiadu 2 h.na necie siedzialam zostało mi z wczoraj mielone mieso dodałam warzywa i zrobiłam pulpety. obrałam ziemniaki i wstawiłam. zrobiłam mizerie. ok 15 zjedliśmy obiad. pomylam naczynia. potem dziecko wrocilo od koleżanki z bloku obok. bo obiecałam im gofry. posiedzieli zjedli jakies 1,5 h. i znow poleciała do koleżanki.

Gość gość
To co ty robisz cały dzień? My byliśmy na weekend w Sopocie; rano zdążyliśmy się wyspać, zjeść śniadanie, "zrobic się", spakować , opuścić apartament, pojechać do Gdańska, pozwiedzać, zjeść obiad, wrócić 200 km do domu, odwiedzić jednych i drugich rodziców i "za jasnego" byliśmy w domu, od 17 leżę z winiem w łóżku.

Gość gość
A po co opychasz dziecko do kościoła jak sama nie poszłaś?

Gość gość
wczoraj byliśmy caly dzień po za domem.