Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szejten

Pamiętajcie o jutrzejszym obgadywaniu rodziny na grobbingu

Polecane posty

Gość Szejten

Bo Krzyśka jeszcze chłopa nie ma, Anka znowu w ciążę zaszła pewnie dla 500 plus. Edek i Olka drugi raz za granicą na wakacjach byli, nie mają na co kasy wydawać. Zenek ma nowy Tv, a Wiolka nazwała syna Miłosz tak dziwnie. A ta Gośka takie buty paskudne ubrała do torebki nie pasują i tylko jeden znicz postawiła.

Gość Bofoelo
Bo ludzie myślą że rytuały ich zbawią... albo co ludzie powiedzą jak świeczki nie postawią mimo że nie wierzą... nawet jak myślą że to pogański rytuał.

Gość gość
Hehehe a trup chociaz ma spokoj i nie musi sluchac tej calej patologii. Bo wziol umar i nie zyje.

Gość Szejten
I jeszcze nastoletnia Dżesika przeglądająca fejsa tak żeby mama nie widziała.

Gość Bofoelo
Smutne ale prawdziwe. Trochę to takie jak ciężki omam. Jakby ludzie stracili kontakt z rzeczywistością. A jakby taki zmarły wstał to by się może zdziwił jak ten świat wygląda.

Gość gość
plotkary sa wszędzie i każdego dnia,to chodzące trupy w babskim ciele ,bo się nudzą,ja to bym porozmawiala o czyms głębszym ale nikt tak nie rozmawia albo kościelne teksty albo ploty ,zawsze to samo

Mój ojciec za każdym razem, gdy spotykamy się na cmentarzu, klnie na swojego, martwego w wieku 29 lat kuzyna. A jeśli nie klnie, to mnie z nim porównuje. :D Patologia pełną gębą. :classic_cool:

Gość gość
Marian cholera, weź postaw prosto ten znicz. Jak to wygląda? Co ludzie powiedzo?

Gość gość
A moja matka tysiąc razy przestawia stroik i znicze i za każdym razem pyta ładnie? Ładnie? :/