Nuta65 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Saguś ,spokojnie .......jak czegos nie doglądniesz to napewno Ci bliscy darują. Anoolko ,tez się zdziwiłam że w pracy jesteś. Dopiero sie turystki rozglądaja ,fotki na pewno będą. Temperatury duze ,ale jak sie da wytrzymać ,to dobrze . Pieski zadowolone ,ja też bym była przynajmniej maja towarzystwo jak Pańcia do pracy jedzie :) Maniu ,muszą byc pyszne Twoje nalewki i pięknych szkłach ,tak pisze Anoolka .Teraz mozna faktycznie wszystko kupić ,ja już nie wyrabiam .Oddałam rzeczy prawie nie noszone ,teraz przytyłam i znowu trzeba kupić ,ach .....Wiosną schudnę :) Ja wczoraj miałam niespodziankę .Zadzwoniła Pani z kliniki ,miałam miec rezonans w maju ,zapytała czy przyjadę 29 go tego miesiąca,zgodziłam się.Za chwilkę wybywam na pobranie krwi ,potrzebne wyniki z kreatyniny. Zostawiam pozdrowienia dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Saguś ,spokojnie .......jak czegos nie doglądniesz to napewno Ci bliscy darują. Anoolko ,tez się zdziwiłam że w pracy jesteś. Dopiero sie turystki rozglądaja ,fotki na pewno będą. Temperatury duze ,ale jak sie da wytrzymać ,to dobrze . Pieski zadowolone ,ja też bym była przynajmniej maja towarzystwo jak Pańcia do pracy jedzie :) Maniu ,muszą byc pyszne Twoje nalewki i pięknych szkłach ,tak pisze Anoolka .Teraz mozna faktycznie wszystko kupić ,ja już nie wyrabiam .Oddałam rzeczy prawie nie noszone Ja wczoraj miałam niespodziankę .Zadzwoniła Pani z kliniki ,miałam miec rezonans w maju ,zapytała czy przyjadę 29 go tego miesiąca,zgodziłam się.Za chwilkę wybywam na pobranie krwi ,potrzebne wyniki z kreatyniny. Zostawiam pozdrowienia dla Wszystkich ,teraz przytyłam i znowu trzeba kupić ,ach .....Wiosną schudnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 21, 2016 chyba trzeba przepchnąć ,i dwa razy kliknęlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bońcia 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Zagadka! Ile jest wanien w Babajewie Anoolki? A może całkowicie brak???:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opty 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Aska, pamietasz wanienki na shoppingu? Ino Manie trza sciagnac zeby ozdobila i kapiolke bedziecie mogly mi przygotowac.... Manka, wstawaj! Podokuczaj mi troche! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2016 Narazie tylko na probe Zobacze czy pojdzie Super ze dziewczy dolecialy I ciesza sie sloneczkiem w Australii Probuje pisac z tabletu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2016 Nie widze wpisu ale mode akurat popadlam na przepychanie? Nie wytrzymalam I wlaczylam Net na swieta Less placing Chyba szalu dostane the dwa poprzednie slowa to bylo leze plackiem a widzicie na co mi ten tablet przerabia? I toprawie wszystkie slowa? Jezeli tylko nie zdaze zobaczyc I poprawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2016 Tak w skrocie dostalam w podarku od wspolpracownika wirus grypy Myslalam ze umieram, ale jakos wyzylam Prawda narazie moge tylkolezec nawet czytac nie bardzo moge oczy strasznie bola i glowa peka sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2016 Anoolka pewnie w wannie moknie? Mam nadzieje ze Yoanka ja przynajmniej od sasiada pozyczyla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2016 Wpisu daliej nie widze moze jako goscia nawet nie ma zamiaru wysylac aja tu sie produkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tojayoana 0 Napisano Grudzień 21, 2016 GODA ? ? ? :D To chyba telepatia, rozmawiałyśmy o Tobie, czy Ty masz polskie korzenie ? Zdrowia życzę, ale dopiero NA ŚWIĘTA, bo jeszcze teraz się trochę musisz kurować, niech Rodzina się postara . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goda Napisano Grudzień 21, 2016 Nutko, dobrze,ze udalo sie tak przelozyc na blizej to badanie Sagus, wspolczuje, ze masz pelne rece pracy, wiem jak to jest , bo ostatnio najczesciej ja u mamy na cala rodzine szykowalam W tym roku niech mlodsza siostra zrobi, szkoda ale nie dam rady pojechac, noi boje sie ze moge tego wirusa imprzekazac No nie, szalu dostane bez klawiatury nie umiem pisac Teraz powoli nadrabiam z czytaniem, na ile mi oczy pozwola Przeczytalam, jak Nutka w lesie z samochodem zamarzala, horror, wlasnie w takich wypadkach dopiero docenisz komorkowy telefon Kiedys moj maz jeden w lesie pchal samochod prawie pol km zeby zaprowadzic z gorki, myslalam ze wiecej na grzyby nie pojedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tojayoana 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Opty, Ty też kąpiółki oczekujesz ? DZIEŃ DZIECKA mamy nieustająco, w morzu się wykąpiesz. A wanienki byly cudaśne, kształt niespotykany, w końcu do chłodzenia piwa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 21, 2016 No super☺ ja tam o was teraz ciagle mysle, przypominam jak ja tam bylam, jakie cudowne wspomnienia mam , jakich wxpanialych ludzi tam spotkalam Szkoda,ze wtedy nie poznalam jeszcze Anoolki Wybaczcie mi za literowki, bo mam za grube palce, za cholere nie moge popasc w to miejsce, ktore trzeba poprawic, musze wtedy cale slowo kasowac Korzenie moje sa raczej z wilenszczyzny, ale to przecierz tez byla Polska. Dziadek moj ze strony mamy jest pochwany Bisztynku, jeden z wojkow tez tam, a wojek ze strony taty zyl we Wroclawiu, tam tez jest pochowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 21, 2016 To macie az tyle piwa? Wanienkami? No to obawiam sie ze nie zechcecie wracac do Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Godus jest Twoj wpis ale cos forum szwankuje i raz pokazuje raz nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Godus no i bardzo dobrze ze właczylas neta ilez mozna byc bez kontaktu z kulezankami :Dno maja tyle piwa ze i w ykapac sie w nim moga pół lodowy zapchane rowno Optus no jak takie fajne wanienki to prosze mi przywiezc to bede zdobic dla kulezanek :DTY se wystawisz pod daszek i bedziesz sie moczyc a Yoanka tez w swoim ogrodku bedzie miałą oczko wodne :D obiecuje ze ozdobie :D A widziałam ze juz degustacja buteleczek sie zaczyna :P a normalnych zagramanicznych trunkow to tam nie ma:P:P Nutka nalewki to Opty moje tylko butelki znaczy opakowanie nalewek :D To super jak podgonione badania zawsze juz nie musisz czekac . Bonciu a ja karpia nie robie bo moje chłopy daly mi zakaz :D oni najlepiej filety lubia :D Anoola no mało było tych bombek ale nastepne swieta tez bedą to dostaniesz .A jak pisałam to w butelkach malowanych nalewka OPty . Hihi piesie mądre wykorzystaly gosci do zmiany z wyczajow . Hihi Opty pracowite dziewcze i na dodatek młode to jak popiele Ci fachowo to przynajmniej bedzie porzadek przed chatą . No jak tubulec sie spalił to juz zupełna herezja to jak Ty nad tym oceanem spacerowałas jak nawet nie zahartowałs skory :P:P juz to widze pewnie siedziłas w jakiejs knajpce w cieniu :P:P Sagus czytałam dzis fajny artykuł Młynarskiej o takich swietach ze jeno robota i nerwy i zmeczenie i znaczy trzeba luzikowac bo wazniejszy jest nastroj a nie zmeczenie i pikny stoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 21, 2016 No tak popiasalam i poszlo w kosmos Dziwnie tak, tylko jedno zdanie jak widze zostalo ....hehe.. ale glowne, o oiwie... Tu myszki nie ma, nie ma w czym copy schowac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiyork 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Nie wiem czy poszlo czy sklasowalam. Dodam ze ostatnio zakrecona jestem na maksa. Dopiero dzis zabralam sie za dokonczenie porzadkow w domu,wieczorem pojechalam po choinke,ubierac bede dopiero jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opty 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Ale mam dobrze ! Sniadanie pod nos podstawione, zrobione przez pracowita Yoanke, kawa teraz w duzym kubasku pachnie - zyc nie umierac ! Zaraz jedziemy daaaleko ! Pogoda sie zmienila, pada lekka mzawka, jest TYLKO 23 stopnie, musze sie grubo ubrac !!!! Acha, ten wpis wyzej to nie moj, tylko Anulka sie nie zalogowala i na moje konto poszlo. Musze jeszcze poczytac gdzie jedziemy. Milego dnia !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Jeszcze slowko do Mani.... Pamietasz paskudo jak jedziesz do raju? Nigdy przez kilka dni nic nie piszesz wiec teraz poczekaj trzy tygodnie..... az ja regularnie zaczne pisac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 21, 2016 wredoto Ty se mozesz spasowac boś gospodyni ale Turystki maja s przet naszykowany do klikania i niech sie nie obcyndalaja bo za 3 tygodnie to zapomna co zwiedzały i widziały :P:P A pozatym to jak było spotkanie w Raju czy na Brzozowej to relacje miałas na bieżąco zdawane :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiyork 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Dzien dobry:) Uzupelnilam zalglosci w czytance, NIe mam glowy do pisania,czeka mnie jeszcze duzo,pracy w domu uzupelnienie zakupow,jak pisalam zdana jestem tylko na siebie. Z tego wszystkiego do stomatologa zamiast w piatek poszlam w poniedzialek,dostalam kolejna recepte na antybiotyki,robi sie zapalenie Jak minie stan zapalny bede wyrywac. Nutka:) Ciesze sie ze wyniki masz dobre,dobrze ze wizyta przyspieszona nie ma co sie na zapas martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Megi ☺teraz pewnie kazda z was jest zakrecona, tylko ja sie wyleguje, sumienie mnie zagryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Megi ☺teraz pewnie kazda z was jest zakrecona, tylko ja sie wyleguje, sumienie mnie zagryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiyork 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Maniu:)Jak to mowia szewc bez butow chodzi. Pierogow dla nas zostalo mi tylko dwadziescia,mysle ze do jutra znikna:) Choinke udalo mi sie kupic nawet ladna ,ale wczoraj zalozylam jedynie lampki. Sagus:) Slyszalam nieraz o modrej kapuscie,dopiero teraz doczytalam przepis. U nas gotuje sie przewaznie bigos,a od paru lat do skladu potraw dolaczyla biala kielbasa. Opty:) Yoanka:) Ciesze sie ze milo spedzacie czas,w pieknym miejscu,przyjemnie czyta sie Wasze relacje . Anoolka:) Piszesz o sldziach wlasnie przypomialam sobie ze trzeba dokupic,i namoczyc.Ja karpia przekladam zawsze cebula zeby pozbyc sie zapachu mulu. Ciesze sie ze swieta spedzisz w milym towarzystwie:) Pomalu koncze mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie w miar udany uda mi sie dokonczyc to co zapalnowalam. Nie dam sie wyprowadzic z rownowagi,co sie ostanio zdarzalo. Boncia:) Goda:) Pozdrawiam serdecznie zycze milego dnia i udanego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Przynajmniej wtym roku nie bedzie obrzarcia na swieta oni kupia jakies salatki, luby zrobi rybe, najwyzej usmarze sledzia , mala zrobi ciasto. Zreszta jeden plus takej mojej sytuacji to calkowity brak apetytu Opty poogladalas gdzie pojedziecie, to nam moglas napisac, Taaak juz wiem czemu u Anoolki waga zepsuta...... Tak to jest kiedy Yoanka sniadania szykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Poddaje sie juz po raz trzeci z calego mojego tekstu idzie tylko jakis malenki kawaleczek .... Nie ma sansu tak pisac, osobiscie tu, gdzie nie wiem jak skopjowac, to cale te moje meczace pisanie na takim tablecie jest do d**y ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Taaak juz wiem czemu u Anoolki waga zepsuta...... Tak to jest kiedy Yoanka sniadania szykuje cale szczescie, ze was glowne domowniczki zaakcptowaly , ciekawe,ze nie sa zazdrosne o Anoolke Boncia, doczytalam sie ,ze ze tez mialas problemy ze zdrowiem i ze sprawa rozwodowa nie jest skonczona, wspolczuje Nigdy nie myslalam, ze to moze tak rosciagac sie w czasie, toz slabsza kobiete normalnie zabiloby moralnie, a co robic kobiecie ktora nie jest finansowo uniezalezniona? Wysle bo znow mi przepadnie tak, jak wczoraj dwa moje posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Nie zwracajcie uwagi na te ostatnie moje wpisy, to twor mojej chorej glowy i kafe, ktora ciela moje posty w niespodziewanch miejscach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach