Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, ze teraz wiele kobiet jest bardziej męskich niż kobiecych?

Polecane posty

Gość gość

Klną, piją, palą, ubieraja się po męsku, to one chcą zdobywać facetów i w ogóle mają taki męski styl bycia, ubieru, czy nawet z postury nie są zbyt subtelne?

Gość gość
chwila...to męskość = palenie, picie i przeklinanie?

Gość gość
taurus woman = tomboy at heart c my little dickie boy :)

Gość gość
żyjemy w takich czasach w których "tradycyjnie kobiece" cechy - czyli ogólnie bycie ofarą losu po której można deptać - nikomu nie służy

Gość gość
Ale żeby być kobiecą nie trzeba być ofiarą losu, tylko mieć pewne kobiece cechy np. kobiecy styl ubierania, kobiece gesty, zachowania itd, a jednocześnie można być dobrze wykształconą i zaradną, ale kiedy trzeba można też udawać troche bezbronna, a jak patrze na niektore kobiety to one sa strasznie malo kobiece

Gość gość
A faceci? C***y płaczliwe, bierne potulne skomlące nieudaczniki?

Gość gość
czyli nosić rzeczy niepraktyczne, ale takie które podobają się...facetom. Nie każdy jest delikatny i nie każdemu się kobiece ubrania podobają.

Gość gość
Jest latwe wytlumaczenie. Kobiety musza byc bardziej meskie, bo mezczyzni staja sie coraz bardziej zniewiesciali...

Gość gość
poza tym dlaczego ktoś ma chciec udawać bezbronnego? Po co? Mnie by było głupio udawać głupią i niezaradną.

Gość gość
No faceci też niektorzy stali się zniewieściali, trochę przerażające to jest :D Ale naszczęscie nie wszyscy, tak jak nie wszystkie kobiety są męskie, ale tak obserwuje, ze wiele z nich jest

Gość gość
Ta "męskość" kobiet kończy się wtedy jak trzeba wnieść coś ciężkiego. Ciekawe czy któraś by wstała z ziemi jakby dostała porządnie w ryj :D wątpie

Gość gość
a ty byś wstał? Nie, oczywiście, że nie. Podobnie z wnoszeniem cięzkich rzeczy.

Gość gość
16:34- po to bo faceci się lubią takimi opiekować, a jak kobieta wszystko wie, na wszystkim się zna itd. to facet nie czuje się wtedy facetem przy takiej kobiecie. Faceci też nie lubią takich totalnych sierot co trzeba je prowadzić za rączkę, ale jak czasem poudaje się taka troche nieporadną to ich to kręci

Gość gość
Wy głupie k***y, nawet nie macie siły odkręcać słoików :D

Gość gość
nie trzeba mieć do tego siły. Słoiki otwiera się bardzo łatwo

Gość gość
Moj da rade sila dloni sloik odkrecic, wiadomo. Ale sie przy tym zbryzga caly zawartoscia. Zero pomyslunku, same miesnie :P

Gość gość
Warto udawac głupią i niezaradną. Na przyklad podczas przegladu technicznego samochodu :P To i pan mechanik sam lampki zalozy, jakby cus...

Gość gość
ja nie lubię facetów którzy nie czują się męsko jak nie mogą opiekować się kobietą i nie chciałabym w związku w którym musialabym udawać głupią. Po co? KAŻDY czasem potrzebuje pomocy i wsparcia, mężczyźni też. Mój partner nie musi udawac idioty żebym się o niego troszczyła więc czemu ja miałabym to robić?

Gość gość
i wmówi, że coś jest do wymiany kasując trzy razy tyle co normalnie bo głupia lala nie umie sama "swiatełek wymienić".

Gość gość
Kobiety musza byc bardziej meskie przy zniewescialych, niezaradnych mezczyznach. Do otwierania sloikow sa takie tanie narzedzia, ze nawt 100-letnia staruszka je otworzy :-) Prac smierdzace skarpety i gacie za pomoc przy otwieraniu sloika :):)

Gość gość
faceci są ok, po prostu większość nie jest upośledzona jak autor i nie myśli, że żeby być męskim to trzeba pić, palić i przeklinać :P

Gość kobieca czy nie
A ja jestem kobietą, która jest totalną przewrażliwioną, niezaradną ofiarą losu i jednocześnie jestem nieco męska tzn. jestem dość silnej postury (ale mam też talię,biodra,dużą pupę), noszę raczej casualowe unisexualne ciuchy i co ciekawe sporadycznie umiem sporo wypić i klnę wtedy jak szewc. Do tego średnio kręcą mnie gadki o kosmetykach i shoppingu - choć przyznam że mam słabość do kupowania w necie. To dopiero tragedia co?

Gość gość
Jak sie swiatlo przestalo palic to raczej kazdy glupi (nawet ten co udaje) wie, ze trzeba je wymienic. I fajnie jak kogos sie wrobi do tego. Jeszcze mnie nigdy za to nie skasowal, widocznie kazdy sadzi po sobie, albo tak trafialas ;)

Gość gość
ani nie trafiałam ani też mnie nikt nie skasował...ale nie miałam też genialnych pomysłów prosić o wymianę żarówek. Po prostu nigdy mi przez myśl nie przeszło, że mogę czegoś takiego sama nie zrobić.

Gość gość
A kto powiedzial, ze ja sama sobie nie wymienie? :D Ale jak jedziesz na przeglad i Ci sie swiatlo mijania zjaralo to raczej nikt nie bedzie czekal az sie dobierzesz i wymienisz ;) A jak udasz, ze nie umiesz to pan wymieni :)

Gość gość
możesz też jak człowiek poprosić zeby przy okazji wymienił światlo, a nie udawać głupią. Po co to?

Gość gość
jakbys nie wiedziala to mechanicy na przegladach nie sa od wymiany. W zasadzie powinien mnie skasowac za przeglad, ktorego nie przeszlam i odeslac do wymiany. Wiec robienie z siebie slodkiej idiotki pomaga mi zaoszczedzic 100zl. Ludzie robia gorsze rzeczy dla kasy :)

Gość gość
widzisz, ty musisz z siebie robić słodką idiotkę, a ja mogę zwyczajnie uprzejmie poprosić...

Gość gość
Wyobraźcie sobie taka kobieca kobietę jak idzie na budowę w swoich kobiecych szpilkach i wpada w błoto po kolana. Robole z budowy nie są w stanie ułożyć prosto nawet jednej cegły. A narada na budowie takiej kobiecej kobiety, gdzie wszyscy panowie budowlańcy w tym inżynierowie przeklinają jak szewc. I teraz ta kobieca kobieta , mimo, że również jest inżynierem traktowana jest przez roboli i inżynierów jak panienka z okienka, co zabłądziła na budowę przypadkiem - tak jest traktowana przez facetów kobieca kobieta wykształcona, zaradna, inżynier. Sami faceci spowodowali, wręcz wymusili na kobiecych kobietach, ze jeśli wchodzą w środowisko męskie muszą się do nich dopasować bo inaczej nie są traktowane jak ludzie , ale jak jakieś gorsze nic nierozumiejące stworzenia.

Gość gość
Kobieta może być silna i bez tego