Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, ze teraz wiele kobiet jest bardziej męskich niż kobiecych?

Polecane posty

Gość gość
A może dla większości facetów kobiety to są przede wszystkim panie w wieku 15-20 i dlatego takie niedojrzałe zachowania im się tak kojarzą z kobiecością. I wszystko jasne.

Gość gość
jeżeli przez kobiecość rozumiesz tego typu upośledzenie to nie jestem kobieca i nie zamierzam być :)

Gość gość
STAROPANIENSTWO jak nic. Jak ktoś jest kobiecy to od najmłodszych lat.

Gość gość
"gość dziś - co ty pieprzysz? poród to poród (tutaj często dochodzi potem niechęć do żeńskich narządów intymnych itd.) wiadomo, że widok trupów, zwłok i różnych obrzydliwych rzeczy lepiej znoszą faceci. praca w prosektorium, balsamiści, ratownicy medyczni- to zawody zajmowane praktycznie tylko przez facetów. 95-99% użytkowników stron z różnymi obleśnymi rzeczami typu sadistic, stron typu gore itd. stanowią faceci, więc daruj sobie jakieś rzekome badania, liczą się fakty.

Gość gość
Na podstawie tego co niejeden tu pisze można wysnuć dość kontrowersyjny wniosek, że niejedna 30-cha powinna się uczyć kobiecości od 7-latki, sorry ale tak to niestety widzę. :o Wygląda na to, że prawdziwa kobiecość to w dużej mierze infantylność - bycie zależnym, strachliwym, słabym, nieświadomym/głupkowatym jak dziecko które dopiero uczy się wszystkiego itd., interesowanie się przede wszystkim "zabawkami" w wypadku kobiet to będą kosmetyki, ciuchy, torebki itd.).

Gość gość
"u mnie nie jest naturalnie piszczenie i inne dziwne zachowania na widok pająków, to nie są "kobiece" zachowania." x a kto mówi o piszczeniu? rozmowa była o zwykłym strachu, a raczej obrzydzeniu na ich widok.

Gość gość
poród to poród? Wiesz jak wygląda trup? Trup w prosektorium wygląda przede wszystkim CZYSTO. Jeszcze nie jest opuchnięty, nic się nie sączy, nie ma krwi. To jest dużo przyjemniejszy widok niż krew przy porodzie. Po prostu niektórzy faceci to pipki. A swoją drogą większ kto trupami obraca w szpitalu? Pielęgniarki. Większość pielęgniarek to kobiety.

Gość gość
autor wypalił głupotę z tym piszczeniem na koncertach, a wy tak przeżywacie :D Ja wcześniej napisałam o tym, że facet, który boi się pająków to według mnie piczka (i myślę, że wiele kobiet miałoby podobne zdanie) i wywiązała się jakaś głupia, niepotrzebna dyskusja. Sama nie znosząę pająków i nie wyobrażam sobie aby mój facet się ich bał. To faceci mają więcej testosteronu, a testoron odpowiada za odwagę, więc to oni mniej powinni bać/brzydzić się owadów itp. i już :P

Gość gość
" Trup w prosektorium wygląda przede wszystkim CZYSTO. Jeszcze nie jest opuchnięty, nic się nie sączy, nie ma krwi." x ratowników medycznych oczywiście pominęłaś, jak i inne stanowiska :) i co z tego, ze trup jest czysty? :D durny argument. większość ludzi odczuwa jakiś strach/obrzydzenie przed trupami, większy nawet niż przed uszkodzeniami ciała na żywym człowieku. głównie tylko faceci są chętni na takie stanowiska, bo z natury są mniej wrażliwi na tego typu widoki. poza tym przy sekcji zwłok czasem trzeba tego trupa "otworzyć".

Gość gość
A ciekawie kto robi makijaż nieboszczykom (ogólna pielęgnacja przed pochówkiem)... Pewnie tez mężczyźni...

Gość gość
Generalnie kobiety tracą to co nazywa się kobiecością i tyle w temacie. Któraś napisała że 30cha powinna uczyć się kobiecości od 7 łatki. No cóż, młode dziewczyny może nie 7 latki ale powiedzmy nastolatki są naturalne w zachowaniu. Później im odp*****la jakiś feminizm i zamieniają się w babochlopa.

Gość gość
a ja całe życie nie byłam taką mimozą. Trupa się bać? Krwi? To jest po prostu śmieszne

Gość gość
ja często odnoszę wrażenie że jestem bardziej męska od wielu moich kolegów. ale to WY panowie, mnie do tego zmuszacie, tak jak ktoś wcześniej napisał, trzeba się do was dostosować , inaczej to kaplica. broń Boże pokazać jakąś bardziej wrażliwą kobiecą stronę w męskim towarzystwie, zmieszają z błotem, wyśmieją. tacy właśnie jesteście.

Gość gość
"a ja całe życie nie byłam taką mimozą. Trupa się bać? Krwi? To jest po prostu śmieszne" x chyba nie rozumiesz słowa "mimoza", nie ma ono nic wspólnego z lękiem przed nieboszczykami, który dot. dużej części spoleczenstwa, co widać po setkach komentarzy pod art. o pracy w prosektorium/balsamistach jkakludzie ich podziwiają, zazdroszczą odwagi itd.

Gość gość
a co, myślisz, że trup wstanie i cię ugryzie? :D