Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez sen utwór przybysz

Polecane posty

Gość gość

Mama 33 lata, dwójka dzieci w wieku 14 i 9 lat. Przesłuchałam ten utwór na youtubie przed chwilą i myślałam że się porzygam......

Gość gość
Ja tego nawet nie planuje sluchac.

Gość gość
Psychiczne babsko

Gość gość
Ciekawość u mnie zwyciężyła, śmigałam po necie i mnie naszło... Mam takie duże dzieci, nie planuję kolejnego, ale jeśli się przydarzy to pokocham od dwóch kresek na teście aż do momentu aż zamknę oczy.....

Gość gość
O czym to ? O wstrętnych płodach co straszą kobiety sukcesu ?

Gość gość
Ciekawa i pouczająca piosenka, dziękuję, nie znałam :)

Gość gość
o nieudolnych babach co przez sen wypinają dupę mężowi i przez przypadek zachodzą w ciążę a potem czują się jak w więzieniu przez biedactwo które w ich łonie rozpoczęło swoje życie.....Ja tak to zrozumiałam, może jestem jakaś niedouczona i się mylę...

Gość gość
"Ciało jest domem, a dusza-gościem"... To zdanie wystarczy, by stwierdzić, że prędzej, czy później nie będzie mogła spojrzeć sobie w twarz ze strachu, złości, wracających wspomnień... Boi się swojej duszy, dlatego ucieka się do ciała... Bo ciało boli przez chwilę, a dusza-może przez całe życie... Ja jej (Natalii) tego nie życzę, bo to nie życie, mając zrujnowaną psychikę, ale uważam, ze ta piosenka, jak i jej wywód przyniósł skutek odwrotny do zamierzonego...

Gość gość
Dusza gościem ?? Co to za pyerdolenie ?

Gość gość
Ja nic jej nie życzę, p******a baba która zabiła dziecko dla swojej wygody i się tym chwali. Nie wiem co to znaczy starać się o dziecko bo ja moje sobie dostałam od tak, nim pomyślałam byłam w ciąży, może za wcześnie ale mam, kocham i nie wyobrażam sobie życia bez nich...Starsze urodziłam tydzień po maturze, młodsze poczęte z miłości tak samo... Żyjemy z mężem już 14 lat i mamy się dobrze:-)

Gość gość
ładna piosenka, z sensem, osobista... nie wiem, o co wam chodzi? :o

Gość gość
gość wczoraj wiesz, ile "dzieci" "zabiły" twoja matka, babki, ciotki? Gie wiesz, a bardzo, bardzo prawdopodobne, że każda z nich miała aborcję choć raz. Na Wigilię żadnej z nich ręki nie podasz, zanim ci oświadczenia nie podpiszą? A już jak nie daj panie masz w rodzinie lekarzy ginekologów, to na 100% każdy ze starszego pokolenia to "masowy morderca".

Gość gość
Nie miałam do czynienia z aborcją bo moja mama tego nie zrobiła chociaż lekarz jej powiedział że "nic z tego nie będzie". Teraz mam siostrę super dziewczynę, urodzoną w roku 1985.

Gość gość
o tej siostrze to ja gość z 23.49

Gość gość
gość dziś Czyli w tym przypadku nie usunęła. O inne pytałaś? Tak, jak i inne kobiety w rodzinie? Bo statystyki z tamtych lat są nieubłagane, i ciężko uwierzyć, żeby akurat w jednej rodzinie były same "święte" ;)

Gość gość
Moja mama nie usunęła mojej siostry, przez to nie jestem jedynaczką. Może tam gdzieś u was, u ciebie, przerywało się ciąże w osiemdziesiątych latach. U nas NIE!!!!! Często z mamą o tym rozmawiam i opowiada mi o tym co robiły jej koleżanki, znajome, pracodawczynie...Ja bym nie mogła tak..W NASZEJ RODZINIE NIKT TEGO NIE ZROBIŁ

Gość gość
gość dziś jaasne... bo twoja matka była przeciw, to pewnie nikt się jej nie przyznał, że zrobił inaczej. I tyle. W mojej rodzinie rozmawiało się o tym otwarcie, wiem, że moja mama nie zrobiła choć rozważała przy 3 ciąży (i powiedziała, że przy czwartej zdecydowałaby na pewno, bo zwyczajnie nie mieliby gdzie tego dziecka podziać), ale np. jej siostra a moja chrzestna już tak, bo dzieci w ogóle mieć nie chciała a ówczesna tabletka zawiodła. Babcię też udało mi się namówić na opowieści, ponoć większość z jej rówieśniczek choć raz miała "zabieg"... Ona sama 2 razy, potem 4 dzieci.

Gość gość
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" Zamknijcie pyski i zajmijcie sie soba.Niejedna zrobila o 1000 razy gorsze rzeczy.Troche pokory mohery.Umieja tylko oceniac.Swiete jestescie???Jestescie Bogiem??

Gość gość
"Dawniej kobiety skrobaly się na potęgę.Na pewno wasze matki i ciotki mają za sobą aborcję."No uwielbiam ten argument.Miałam babkę, która kradla.I co, mam w związku z tym mówić, że złodzieje są spoko?

Gość gość
Zastanawiam sie skad tyle nienawisci w katolickim kraju???Natalia sama odpowie jesli juz za to zrobila,zdecydowala o swoim zyciu. Jestem matka dwójki dzieci gdybym wpadla z trzecim ,mimo niedogodnosci wszelkich urodzilabym,to moje sumienie i moja sprawa. Nie wchodzi sie z ubabranymi buciorami w nie swoje życie. Polacy tak łatwo wydają osady,plują jadem i wydalaja cala żółć na innych...smutne to. Ja jestem za zyciem,w czarnym marszu udziału nie bralam,ale odpowiadam za swoje zycie , dajcie spokój tej dziewczynie.

Gość gość
Nie wchodzi sie z ubabranymi buciorami w nie swoje życie. x Właśnie. A Natalia Przybysz właśnie to zrobiła. Usunęła jej wybór, jej sumienie, ale po ch/uj o tym trąbi, kiedy na ulicę wyszło tyle kobiet w obronie obecnej ustawy antyaborcyjnej. Walczy się o to, aby mieć wybór przy trudnej ciąży, gwałcie i chorobie, a ta piz/da się odzywa jaka to ulga pozbyć się problemu. Tym samym zaszkodziła marszom, więc tak naprawdę wlazła z buciorami w życie kobiet, które dotknęła prawdziwsza tragedia. Nie mogła się tym pochwalić kiedy indziej, tylko teraz?

Gość gość
Natalia pewnie "zmotywowana' przez Gazetę Wyborczą która ją namówiła na zwierzenia o wielkiej uldze z "oczyszczenia macicy " :( :( .To nie tka że ktos jej wlazł z buciorami do tzipy to ona upubliczniła swoje intymne historie...I skoro tak zrobiła to ludzie maja prawo komentować .