Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabawki mają wasze dwulatki?

Polecane posty

Gość gość

Czym najbardziej lubią się bawić? Szukam inspiracji. moja bawi się głównie lego, ma kilka zestawów duplo i je uwielbia. lubi też piłki, lalki. Chciałabym jej trochę urozmaicić zabawę.

Gość gość
Drewniane warzywa i owoce, u nas hit, ale maly nie ma jeszcze 2 lat, zna juz wszystkie ,-)Zamierzam mu kupic zestaw warzyw i owocow do krojenia.

Gość gość
Mój też się bawi duplo, lubi wszelkiego rodzaju samochody, ma 3 jezdziki i szaleje nimi na podwórku, hulajnoge, rowerek biegowy, bardzo lubi udawać ze pijemy herbatę, ma taki zabawkowy czajnik, mnóstwo książeczek, które lubi przeglądać i chce żeby mu czytać, ostatni hit to piętrowy garaż na samochody. Ma dużo zabawek, nie będę wszystkich wymieniać

Gość gość
Moja dwuletnia córka bardzo chętnie bawi się zabawkową kuchnią. Sporo też ma klocków. Ma też wózek dla lalek i chętnie wsadza tam lalkę i paraduje po mieszkaniu z tym wózeczkiem. Ma mnustwo kolorowych pacynek lubi gdy ja wymyślam jej bajkę i poruszam tymi pacynkami. Kilka też się znajdzie kolorowych książeczek. Z moją pomocą lubi lepić z zestawu pley do (nie wiem jak to się piszę), mogła by godzinami lepić właśnie z tego zestawu. Ma sporo lalek i misiów. Ale najchętniej bawi się pley do i pacynkami :-)

Gość Migość
My zaczelysmy z corka 'tworzyc' a wiec plastelina, kredki, wycinam tez rozne ksztalty z kolorowych papierow a ona przykleja na papier. Ma kuchnie i ja bardzo lubi, duplo, drewniane klocki. Dostala tez od moich rodzicow Arke Noego ze zwierzatkami i bardzo duzo sie tym bawi. Zaczela tez ukladac puzzle takie 6 elementowe max. No i do wyjscia do parku kupialm jej hulajnoge i musze przyznac ze bardzo sie jej spodobalo.

Gość gość
Moja Cora ma już w prawdzie 2,5 ale najbardziej puzle 15-24elementy. Drewniane układanki ze zwierzątkami , kredki i kolorowanki , domek dla lalek, pociąg z literami który układa jak puzle, dzięki niemu dziecko zna litery oczywiście nie wszystkie, książeczki zwykle klocki. A teraz dostanie na święta lego duplo taki pociąg bo widziala go w gazetce i bardzo jej się podobał.