Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was wie czym się różni ciało 18 latki od 30 latki ? są różnice ?

Polecane posty

Gość gość

pytanie raczej do facetów, tych doświadczonych obojętnie czy z koleżankami, dziewczynami czy prostytutkami...

Gość gość
a czym twoj mozg sie rozni od mózgu kota? chyba niczym, kot nawet mądrzejszy jest bo nei zadaje takich zwyrolskich pytan :D🖐️

Gość gość
Ogólnie 30 to zwisy tu i tam, nie polecam

Gość gość
gość dziś Ogólnie 30 to zwisy tu i tam, nie polecam x zwisy to w tym wieku miala tfoja stara, to czy ktos ma zwisy nie decyduje wiek baranie

Gość gość
dlatego stwierdzam ze takie pytania są na poziomie krwa istot z iq kota szczura albo wiewiórki

Gość gość
a w ogole to facet ma zwisy od zawsze i se żyje, jaja mu zwisają z fiutem a na starosc brzuchol i zyje, idzcie sie leczyc wszyscy

Gość gość
Inaczczej wygląda osiemnastolatka od piętnastolatki i dwudziestolatka od trzydziestolatki. Wystarczy porównać sobie na zdjęciach. Różni się dojrzałością.

Gość gość
30 wygląda jak ufo,zielenieje i rosną jej czułki :/

Gość gość
Jak dajesz 30 to 18 ma ci to za złe, taka to różnica

Gość mnietowisi
zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety !

Gość gość
Jak dajesz 30 to 18 ma ci to za złe, taka to różnica

Gość gość
gość dziś Jak dajesz 30 to 18 ma ci to za złe, taka to różnica x chlopie ciebie 18 nie zechce bo masz IQ wiewiórki bueheheh

Gość gość
zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety !zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety !zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety !zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety !zmarszczki szyjne , o tym wiedzą dzieci w przedszkolu , że te zmarszczki powiedzą prawdę o wieku kobiety ! I tak można w kółko...

Gość gość
typowy janusz czy seba ma zmarszczki wokół chvja, chvj mu juz po 30 nie staje a bedzie sie wymądrzał jakby mial 15 ;)🖐️

Gość gość
gość dziś Jak dajesz 30 to 18 ma ci to za złe, taka to różnica x chlopie ciebie 18 nie zechce bo masz IQ wiewiórki bueheheh X Jestem pszykładnym menżem ojcem i menszczyznoł. Nie chce 18 bo mam swojo 56 letnio żone.

Gość gość
Większość 30tek ma okropne pomarszczone ciała i płaskie tyłki i zwisające cycki jak pomarancze. Widziałam w tym roku nad morzem.Ale faceci też nie lepsi bo 30 latek z brzuchem jakby połknął piłke lekarską to norma.

Gość gość
bylam w tym roku nad morzem z kolezankami 30, zadna z nas nie ma zwisow, tluszczu, zmarszczek nic z tych rzeczy

Gość gość
ZADBANA 18 i 30 NIE RÓZNI SIE NICZYM - tj szczupla, wysportowana niestety z wiekiem ludzie stają się leniwi, coraz więcej stresów, obowiązków, brak czasu...wiec czesto sie gorzej wygląda, jesli jakaś ma już dziecko to tez to widać, nawet jesli nie przytyła to sylwetka się zmienia, nie uwierze nigdy w brednie że po ciązy wyglada sie identycznie, pamietam kolezanki z liceum i teraz, co z tego ze niektore nie mają zmarszczek ? po sylwetce widac ze do dojrzałe kobiety a nie nastolatki, nie da sie tego opisać, trzeba by zrobić fotki kilkunastu kobietom w roznym wieku, zaslonic twarze i wiekszosc by mniej wiecej poprawnie odgadła ktora ma 18, ktora 30, ktora 50-60

Gość gość
Hehe ale leszcze ///OCZY -zmarszczki pod oczami po tym kafeteryjni chłopcy sie poznaje :D 18 na ogoł choć nie zawsze mają lepszą cerę . To z tego co zobaczycie na ulicy :) .

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 29 lat, i generalnie nie widzę istotnych różnic między 18-latką a 30-latką. Wszystko z nimi w porządku. Śliczne są jedne i drugie.

Gość gość
dziś po ciazy mozna wygladac tak samo jak przed a czasem i lepiej, nie wszystkie kobiety traca figure, napewno te, ktore po przybraniu na wadze udaja, ze usiluja cos z tym zrobic ale genetyczne uwarunkowania:-D nie pozwalaja na sukces. Po co pisac bzdury ze figura wszystkim drastycznie zmienia sie z wiekiem. Zapewniam cie ze wiekszosc ludzi naprawde moze zachowac piekna figure, niestety, wiekszosci sie nie chce. A drogie panie zawsze beda wyglaszaly idiotyczny poglad , ze zadbana kobieta to ta ktora ma piekny makijaz, ubranie kamuflujace tluste uda i sterczacy brzuch, hybrydy na paznokciach i dziesiec sztuk zimowych kurtek :-D

Gość gość
Jestem 30letnia kobieta. Opowiem różnicę na swoim przykladzie, idąc od gory. Włosy: teraz lepiej sie układają ale są rzadsze niz 12 lat temu. Ale też mniej sie przetluszczaja. Jednak zdecydowanie lepiej umiem dobrać fryzurę niz wtedy, wiec wlosy wygrywaja 30letnie z 18letnimi. Twarz: no cóż, widac roznice. Mam drobne zmarszczki pod oczami. Buzia bardziej kobieca, ale i tak lepsza niz jak mialam 18 lat, wtedy mialam twarz dziecinna, jeszcze niedokladnie zarysowana szczeke itp. Mialam pryszcze, dzis nie. Takze twarz wygrywa dzisiejsza, ale najlepsza byla jak mialam ok 25 lat. Szyja: bez zmian Piersi: minimalnie bardziej opadly, ale za to sa wieksze i maja lepszy ksztalt, takze dzisiejsze wygrywaja. Brzuch: niestety mam rozstepy ktoryxh kiedys nie bylo Pupa: znacznie lepszy ksztalt, wtedy mialam plaskod***e, dzisiaj mam calkiem ladne kragle biodra Uda: wtedy byly szczuplejsze. Łydki, stopy bez zmian.