Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Gość aanto śka
No to w końcu jaki był cel tej ekshumacji, przeprowadzonej na mój koszt. A trotyl wykryto? Może jeszcze poczekać z pochówkiem szczątków i dokładniej je zbadać żeby, za kilka miesięcy nie robić następnych ekshumacji, nie niszcząc przy tym sarkofagu, wybudowanego na mój koszt, z białego alabastru, bo coś przeoczyli. Szopka normalnie. I przepraszam za powtórzenia ale jestem zdenerwowana bo jutro płacę czynsz a nikt nie chce mi dołożyć ani grosza.

Gość gość
No i nowy sarkofag juz gotowy. Wyglada na to ze jestesmy mistrzami w szybkosci tworzenia takich imponujacych konstrukcji :D

Gość gość
Smoleńska katastrofa wydarzyła się bez wątpienia z winy załogi która mimo braku warunków do lądowania zeszła poniżej wysokośc***asa.

Gość gość
ja to tak z pewną dozą nieśmiałości pragnę przypomnieć wszystkim wyznawcom i członkom AMBER-PO-WSI-PSL-GieW-N-KOD-SITWY oraz Schetynie i gabinecikowi cieniasów, że rządziliście przez 8 lat mając większość w sejmie mając większość w senacie mając wszystkie samorządy mając po swojej stronie 99% mediów mając po swojej stronie wszystkich sędziów mając po swojej stronie Q żeplińską z całym tym PeOwskim-TK mając swojego Rzecznika-PO mając swój NIK mając swoje CBA mając swoje CBŚ mając swoja prokuraturę mając WSZYSTKIE INSTYTUCJE w Polsce i w UE a co zrobiliście dla Polski i Polaków ??? zadłużyliście Kraj na ponad 1 BILION 180 miliardów oficjalnego zadłużenia zadłużyliście kraj na ponad 4 BILIONY ukrytego długu podnieśliście NIEKONSTYTUCYJNIE wiek emerytalny okradliście ludzi z OFE łamiąc konstytucje razem z TK wybudowaliście zaledwie POŁOWĘ obiecanych autostrad za to najdrożej na świecie podnieśliście 23 podatki NIE SPEŁNILIŚCIE ani jednej swojej obietnicy wyborczej za to "wyprodukowaliście" ok 7200 afer, aferek, przekrętów, malwersacji. Ale nikt was nie skazał bo klika sędziów z Q żeplińską na czele was broniła, więc dziś zamknij swoją PeOwską wredną twarz kolego schetyno „JA CIĘ ZAŁATWIĘ” bo nie macie żadnego prawa wypowiadać się o rządach ludzi uczciwych, którzy całą swoja energię skierowali na zwykłych ludzi.

Gość gość
A ciekawe Shatyn dlaczego przerywasz tak ważną aktualnie rozmowę

Gość gość
gość dziś > zmień dilera