Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które doświadczyły kryzysu wieku średniego u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Mój po 20 latach małżeństwa w wieku 42 lat odszedł do 27 letniej dziewczyny, sam się przyznał że niby się zakochał i chcę rozwodu, nie robiłam problemu, bo sama miałam kochanka, tylko brakowało mi odwagi żeby zakończyć to małżeństwo, więc w sumie było mi to na rękę. Niestety młoda pogoniła mojego byłego mężulka dość szybko. teraz mamy poprawne relacje ze względu na syna.

Gość gość
19:14 - nie brakuje takich. Kieruje nimi miłość. Do pieniądza oczywiście. A stary debil jara się, że ma z kim jeździć na motorku i seksić.

Gość gość
mój mi powiedział oficjalnie że pociągają go ciut młodsze , ale mnie też kocha ;(

Gość gość
Mój mąż koło 50 bardzo się zmienił, zaczął chodzić na basen na siłownie lepiej się ubierał no i tak jak czułam stała za tym inna kobieta, młodsza od niego 15 lat, wyrzuciłam go bo ja zdrady nie umiem wybaczyć, dzieci mamy już dorosłe, syn do dziś z ojcem nie rozmawia

Gość gość
Niektórzy faceci +50 rzeczywiście są fajni, ale do młodych mężczyzn im daleko. Po co więc te wszystkie próby odmłodzenia?

Gość gość
Wg. mnie, jeśli mężczyzna coś sobą reprezentuje, jest w miarę zadbany i wysportowany to nawet mając te 50 lat może się podobać młodej dziewczynie. Nie każdy facet robi się tatuśkowaty a potem dziadkowaty :-)

Gość gość
dziś moje obserwacje pokrywaja sie z czescia twoich, mam tylko zastrzezenie do facetow po 50 -*zadbanych i do rzeczy*. W jakim sensie zadbani ? ostatnio obejrzalam pare calkiem nowych polskich filmow z aktorami po 50 i powiem ci ze jestem w szoku- worki pod oczami, brzuchy...Nie jest za dobrze.

Gość gość
gość dziś A dlaczego syn nie rozmawia z ojcem?

Gość gość
widzę że wszystkie tu piszące mamy ten sam problem z facetami , odwala im w pewnym momencie chcą być maczo i pokazac przed innymi że go stać

Gość gość
Dziwicie się? Jesteście starymi zgorzkniałymi babami, których nie stać na żadne szaleństwo, boicie się eksperymentów, które mogłyby ożywić wasze pożycie małżeńskie, więc nic dziwnego, że chłopy nie wytrzymują. Możecie mieć pretensje tylko do siebie zawistne rozklapiochy. Mąż autorki to mądry człowiek, który czerpie z życia ile się da, bo wie, że nikt za niego życia nie przeżyje. Nie to co ona.

Gość gość
dziś szukaja radosci zycia - i nie musi nia byc mlodsza kobieta.Wy kochacie swoje telewizyjne seriale, ksiazki, zakupy, w zycie wkrada sie rutyna, wam nie przeszkadza, ale mezczyzna potrzebuje tlenu- dzieci prawie dorosle, pora pomyslec troche bardziej o swoich wlasnych potrzebach. Budza sie z letargu. Chyba lepiej pozno niz wcale, o ile nie chodzi o zdrade.

Gość gość
Kobieto "odwala" za to z chwilą zapłodnienia i zwykle robią się dzieciocentryczne, a potem wnukocentryczne. Facetom odwala za to trochę później, są inaczej skonstruowani niż my, biologia ich inaczej wyposażyła. Są płodni do późnej starości i podświadomie starają się to wykorzystać. Chcemy czy nie, jesteśmy tylko zwierzętami, które mają trochę bardziej rozwiniętą korę mózgową niż inne i choć nie chcemy tego przyznać, kierujemy się w życiu instynktem. Tak mężczyźni jak kobiety, tylko każde na swój sposób.

Gość gość
gościu 19,29 akurat ja zgorzkniała nie jestem nawet bardziej wyluzowana niż moje kochanie , bardziej sexi a on tylko tyle że oprócz kryzysu ma gruby portwel

Gość gość
mój maż pracował jako kierowca autobusu, czesto w delegacjach wiec okazji do zdrady mu pewnie nie brakowało po 40 odszedł do młodszej, było mi cieżko ale jakos uzłozyłam sobie życie i chyba jestem szcześliwa, a na pewno spokojniejsza niz za czasów naszego małzeństwa

Gość gość
kierowcy autobusu są okropni każdy ma d**e na boku, jak marynarz na kazdym przystanku inna

Gość gość
Przepraszam za siebie, ale nie wytrzymam. Pisze się portfel a nie portwel.

Gość gość
sorry wiem ale piszę na niepolskiej klawiaturze

Gość gość
Nic takiego nie ma miejsca gdy ludzie spędzają aktywnie czas we dwoje, mają pasje, nie żyję wyłącznie dziećmi, wnukami i obowiązkami. Niestety polskie kobiety rzadko podzielają upodobania partnerów. Nawet nie próbują czego przykładem jest autorka, która nigdzie nie wsiądzie na motor.

Gość gość
ja mam 40 paro letniego szefa i cały czas sie do mnie dowala, komplementuje, zagaduje, ociera się o mnie przechodząc, juz mam go dość, ale póki co jestem miła bo nie chce stracić pracy, najgorsze jest to że jego żona to naprawdę fajna babką, zadbana, zgrabna z klasą inteligentna, nie wiem czego on szuka

Gość gość
kobiety przechodzą klimakterium a faceci dezynfekcję mózgu

Gość gość
gość dziś Może zona nie jest nim zainteresowana tak jak on by chciał? Kobiety często potrzebują swoich mężów, aby ci je zapłodnili a potem uczestniczyli w wychowywaniu dzieci. Te kobiety zaś całą swoją uwagę i miłość przelewają na dzieci. Mężczyźni chcą czegoś innego. Podobno większość kobiet za najważniejsze w swoim życiu uważa dzieci a większość mężczyzn swoje partnerki.

Gość gość
ludzie nie powinni byc ze soba 30 i wiecej lat, predzej czy pozniej ktos zauwaza, ze chcialby ,ale niestety nie moze, zyc inaczej, ze juz do konca swych dni bedzie wegetowal

Gość gość
"... najgorsze jest to że jego żona to naprawdę fajna babką, zadbana, zgrabna z klasą inteligentna, nie wiem czego on szuka " Może fajna jest dla innych, a w domu dla męża wiecznie niezadowolona wredna morda.

Gość gość
gość dziś No jasne. Szczególnie, że żony po rozwodzie puszczają tych facetów w skarpetkach. Moja znajoma oświadczyła swojemu mężowi, który odchodził do młodszej, że da mu rozwód jak zostawi jej wszystko i będzie płacił na nią alimenty(!). To jest dopiero miłość do pieniędzy, ale starej żony a nie młodej kochanki. No i facet rzeczywiście zostawił tej znajomej wszystko, ale alimentów sąd jej nie przyznał.

Gość gość
może w ogóle nie powinni zakładać związków , mieć potomstwo itd całe życie być singlem i być psem biegającym za suczą

Gość gość
"A dlaczego syn nie rozmawia z ojcem? ' mamusia n*******la na tego złego ojca, jaką krzywde wyrządził, a on tylko chciał zacząć normalnie żyć bez patrzenia na ciągle nadąsaną jędze...młody bedzie miał trudne życie, bo będzie traktował kobiety jak księżniczki i dostawal od nich kopale w d***la

Gość gość
Tkwienie w nieudanym związku jest bez sensu. może jak dzieci są małe i potrzebują rodziców ma to jakieś uzasadnienie, ale później? Życie jest jedno i nie warto go marnować żyjąc z osobą, z którą nie jesteśmy szczęśliwi. I tak właśnie w wieku około 50-tki, kiedy dzieci wyfruwają z gniazda, wiele osób uświadamia sobie, że już coraz mniej tego życia przed nimi i trzeba w końcu robić to co się chce i żyć tak jak się chce.

Gość gość
Ja mam 26 lat partner 39.On zaczyna to przechodzić(koło 40 zgadza się).Kiedyś byłam wspaniała dla niego a teraz po 5 latach związku ogląda się za szczuplejszymi z większymi piersiami,nie takimi w moim stylu.Już nawet nie zaprzecza,jak go podjudzam pytaniami typu "ładna"?"lepsza ode mnie?"Albo rzucam mimowolnie "też chcę mieć takie piersi".Jednak na szczęście mamy podobny gust muzyczny.Chociaż tyle dobrego.

Gość gość
czy w po pięćdziesiątce , kilkadziesiąt lat w jednym związku nie można żyć jak się chce razem ? można jesteśmy tego przykładem

Gość gość
Oczywiście, że można żyć razem kilkadziesiąt lat. Jak ludzie się dobrze dobrali i jest im ze sobą dobrze to pewnie, że można.