Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż wreszcie powiedział wprost dlaczego nie zajmujje się naszym synkiem. Przykro

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż nosił ze mną na zmianę córkę,tak się darła...z dnia na dzień przestała ok.5Miesiąca Dostawała kropelki inacol,bebiko Comfort i dosłownie gdy miała ataki biegaliśmy po mieszkaniu :( bo tylko to pomagało...bujaliśmy w foteliku samochodowym ,rumianek,koper itd itd...to była RZEŹNIA na szczęście ma teraz ponad 2lata i jest o nieeebo lepiej! Dziewczyny dużo siły i wsparcia wam życzę,bo dalej mam ciarki na plecach na myśl o porodzie i okresie niemowlęcym od 1-6miesiąca na szczęście to minie,życzę aby jak najszybciej..

Gość gość
Mam do Was pytanie. Jeżeli dzieciak ciągle się drze, ma sucho, nie jest głodny itd. a noszenie go uspokaja, to znaczy, że nie dolega mu nic poważnego. Idąc dalej, jak mu dacie poryczeć to może sam się uspokoi i nic mu się od tego płaczu nie stanie? Tak teoretyzuję, nie mam dzieci, nie znam się, ale ma to dla mnie jakiś sens.

Gość gość
gość dziś Noto niech ryczy. Stanie mu się coś z tego powodu?

Gość gość
gość dziś I pewnie zraz postaracie się o drugie?

Gość gość
A własnie ze nie! Bedzie jedynakiem. Nie mamy nikogo do pomocy i sami nie damy rady.

Gość gość
up

Gość gość
Też jestem ciekaw dlaczego nie można tego dziecka zostawić, żeby sie wyryczało. Stanie mu się coś z tego powodu?

Gość gość
22:30 jesteś poy****y kaczanie. Jak widać na załączonym obrazku twoja matka właśnie zostawiala cie do wyryczenia - i wychowała debila i osobę bez uczuć. Wyobraź sobie zw jesteś nieszczęśliwy lub coś cie boli a nie umiesz mówić i twoja matka zostawia cie do wyryczenia czyli olewa. Jak siw czujesz? Debilu.

Gość gość
A najbardziej szokuje mnie fakt ze nadal mnóstwo rodziców robi tak jak proponuje idiota powyżej. To po co wy te dzieci macie? Wpadki same i wyzywacie się na niewinnych dzieciach? Dodać nalezy tez ze w dobie takiej dostępności gumek i tabletek trzeba być wyjątkowym idiota by wpaść. Zawsze twierdziłam i utrzymuję ze inteligentnemu człowiekowi nie zdarza się coś takiego jak wpadka.

Gość gość
Tak to jest jak się zmusza męża do ojcostwa.

Gość gość
gość dziś Jeżeli rodzic sobie nie radzi, jest znerwicowany itd. a dziecku nic poważnego nie jest (no bo chyba nie jest jak przez samo wziecie na rece sie uspokaja) no to dlaczego nie można zostawić go płaczącego? Co mu się stanie?

Gość gość
Ojciec to ojciec a nie druga matka. Za parę lat dziecko nie będzie pamietalo kto je nosił na rękach ale będzie wiedziało kto zapłaci za studia, samochód czy pierwsze mieszkanie. I wtedy to matka wyjdzie na ta mtora przeszkadzała tacie zarabiać pieniądze.