Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każda kobieta w związku robi loda wypowiadajcie sie kobietki

Polecane posty

Gość gość
jak twoj czegos nie lubi to znaczy,ze to nienormalne i zboczone,ostatni gosciu? hmmm.......

Gość gość
Ja mojemu nie robie bo on nie lubi.on woli normalnie i bez zboczen x Ha ha ha, dobry żart.

Gość gość
Nie ma dla faceta nic bardziej podniecającego i wspaniałego, jak świetny lodzik. Każdy o nim marzy. Laski które twierdzą, że nie, wymuszają na swoich facetach że niby oni nie lubią. Ale tacy faceci są coraz bardziej sfrustrowani, że ich kobieta to kłoda.

Gość gość
Kłoda to jak jest sztywna w łożku, a nie kiedy nie robi loda. Nie wszystkim to pasuje. Mnie to obrzydza i nie zamierzam klękać przed facetem jak przed panem i władcą. Może wy po prostu lubicie się dławić i łykać spermę, uważając się za gorące kochanki.

Gość gość
Przed panem i władcą? Hm, ty masz raczej problem ze swoim przerośniętym ego.

Gość gość
Ależ one są gorącymi kochankami, najbardziej pożądanymi przez facetów. Takimi, którym przyjemność sprawia, że facet jęczy z podniecenia i rozkoszy. I potem odwdzięcza się kobiecie tak samo. Kłody wolą klasycznie i po ciemku, to musi być mordęga dla faceta z taką się zadawać.

Gość gość
Większość tak, ale nie łudźcie się- nie sprawia nam to przyjemności i nie lubimy tego robić.

Gość gość
"Nie ma dla faceta nic bardziej podniecającego i wspaniałego, jak świetny lodzik." x mów za siebie krypto-geju. dla prawdziwego faceta nie ma nic lepszego niż porządne, ostre ru/chanie. ci, którzy wolą orala od klasycznego rżnięcia to jakieś cio/ty...

Gość gość
O matko i córko, jeśli sprawia to kobiecie przyjemność niech robi co chce, jeśli nie podniecają ją takie praktyki to nikt nie może ją zmuszać, czy tak trudno Wam to pojąć? Ważne żeby robić z partnerem to co lubią obydwoje. Gderanie że każda kobieta ma pieścić oralnie jest głupotą, tak samo jak stwierdzenie że seks ten jest obrzydliwy i trzeba być ku/wą żeby to robić. Pytanie brzmiało czy każda tak robi, jak widać po odpowiedziach - nie każda.

Gość gość
"A dajcie spokój. Wstyd mi za Was kobiety Ja się szanuje ale lubię na ostro i dla mnie robienie loda to najważniejszy element seksu oczko.gif tak samo jak minetka - a to już was nie obrzydza, ciekawe Nie wiem jak można kwestionować robienie loda. Myślałam ze to normalne Ja się nie dziwie ze faceci was nie chcą potem albo zdradzają jak wy niczego nie robicie nudziary Może jeszcze seks wanilia i za klapsa w tyłek nie odzywacie się miesiąc ? Okropieństwo Nie rozumiem jak można tego nie kochać. A facet chciałby zerżnąć a tu nima" xxx Nie rozumiesz, bo jesteś ograniczoną kretynką, nie rozumiejącą, że każdą osobę podnieca co innego.

Gość gość
ja nie robie bo nie mam faceta.nie lubie

Gość gość
gość dziś 5:35 - a ciebie kobieto ma kto zerżnąć? mam wrażenie, że nie. jak jest się w związku to o tej porze nie pisze się na forum bo nie ma na to czasu ani rąk jezyk.gif xx Już Ty się o to nie martw:) Tłumaczyć się i tak nie będę, po za tym temat nie dotyczy pory uprawianego seksu, a jego jakości:) Zastanawiam się na serio, że też są takie zamknięte kobiety i staram się to zrozumieć:) Myślę, że mają jakieś blokady, coś ich ogranicza i szczerze życzę im, aby ktoś dał im bodźca który je otworzy na nowe doznania:)

Gość gość
Ja nie robie bo moj nie lubi. Moze jak by chcial to bym zrobila tylko nie wiem czy bym sie nie brzydzila. Za to lubi jak wezme w raczke i ja tez tak lubie.

Gość gość
Haha...nowe doznania do porzygania ?

Gość gość
Moja buzia jest do calowania i nie do obsmarkania.

Gość gość
ja sie brzydze

Gość gość
Ja lubie robic loda, lubie tez troche perwersji i szczypte szorstkosci :-p

Gość gość
A ja jestem fetyszystką robienia loda ;) Bardzo mnie to podnieca i sprawia przyjemność.

Gość gość
Ja nie robie bo moj nie lubi. x Weź przestań, to takie głupie że aż śmieszne.

Gość gość
mów za siebie krypto-geju. dla prawdziwego faceta nie ma nic lepszego niż porządne, ostre ru/chanie. ci, którzy wolą orala od klasycznego rżnięcia to jakieś cio/ty... x Kryptogeju? Żałosny jesteś pajacu, pewnie ty wolisz być ******nym w dup,ę, bo już swoje fantazje tu przedstawiłeś. A ostre rżnęcie nie kłóci się wcześniej ze świetnym lodem, no ale co taka c***a jak ty może wiedzieć, błaźnie.

Gość gość
Nie mógłbym być z laską, która nie potrafi cieszyć się seksem i nie kręci ją seks oralny (w obie strony). Szybko bym takiej podziękował, może faktycznie powinno być tak, że kobiety-kłody powinny wiązać się z jakimiś cipouszami-kłodami i będzie git. A świetny seks dla tych, którzy wiedzą o co kaman.

Gość gość
Ja nigdy nie robilam i nie robie

Gość gość
Nie moglabym byc z facetem, ktory chce orala. Szybko bym takiego pogonila

Gość gość
Raczej on pogoniłby ciebie, uwierz lala, szybciej niż byś się spodziewała.

Gość gość
"Ty od lala" popaprancu.Kobiety to ty w tv.sobie poogladaj bo zadna cie nie zechce i tego twojego zdechlego fiuta wsadz se w swoja morde .

Gość gość
Jak baba jest z gosciem dla kasy to musi ciagnac druta:D

Gość gość
Ja bym nie mogł z kobieta ktora robi cos tak obrzydliwego i wstretnego ci mezczyzni ktorzy chca seksu orlanego powinni dostac raka krtanii z tej dewiacji bo nikt normalny nie bedzie czegoś takiego chciał

Gość gość
Ja bym nie mogł z kobieta ktora robi cos tak obrzydliwego i wstretnego ci mezczyzni ktorzy chca seksu orlanego powinni dostac raka krtanii z tej dewiacji bo nikt normalny nie bedzie czegoś takiego chciał

Gość gość
Ja robię ale nie lubię. wierzchołek mogę jeszcze popieścić chętnie ale problem w tym, że faceci chcieliby najlepiej wepchać swojego druta po same kule a anatomia gardła po prostu na to nie pozwala. Ciekawe ilu z tych męskich entuzjastów loda chętnie wepchałoby sobie 20 centymetrowy dezodorant do gardła (to mniej więcej takie uczucie).