Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 31

Ktora cipka wam sie lepiej podoba?

Polecane posty

Gość gość
pobierz plik? chyba żartujesz

Gość Agnieszka3100
a teraz? prosze o szczere odpowiedzi!

Gość jestem gość
nie zdziwiłbym się gdyby to była ta sama:) ujęcia są różne, gdyby były takie same można oceniać rozumiem, że pytanie dotyczy odwiecznego problemu - bułeczka czy motylek jeśli na tej podstawie ocenia kobietę facet, to należy go kopnąć w d.. żeby poleciał daleko ja osobiście wolę... c..ki gorące i chętne. motylki lubię w ustach, są takie delikatne. bułeczki jak są pięknie wydepilowane tobłyszczą jak jedwab. ech... najlepiej jest... w środku. wiem że odp Cię nie zadowala, ale ja uważam, że takie stawianie sprawy nie ma sensu, a na pewno dla prawdziwego faceta

Gość Agnieszka3100
wlasnie mam buleczke:)fota nr 1 wszystko schowane w srodku na wierzchu gladka jest ....czy to sprawia problem podczas oralu? Bo wszystko mam w srodku i mam uczucie ze facet musi sie niezle pomeczyc jezyczkiem.:) jestem tez waska wewnatrz

Gość jestem gość
przecież każda łechtaczka jest nieco schowana:) a płatki na zewnątrz to tylko dodatkowe delikatne ciałko do lizania i ssania. zresztą co kto lubi. poza tym pamiętaj, że dla faceta wazne jest żeby było Ci dobrze więc (jak jest mądry i nie jest gówniarzem egoistą) jak już się dobierze do Twoich zakamarków to odpowiednio o wszystko zadba. o to się nie martw. na pewno sporo facetów woli patrzeć na bułeczki, ale wierz mi jak przyjdzie co do czego to liczą się usta, dłonie, dotyk, ciepły oddech na szyi, języczek, wilgoć w miejscach intymnych. erotyzm jest w głowie a nie piersiach biodrach czy cipce. :)

Gość gość
No to się ciesz dziewczyno, bo masz idealną i prawidłową cipke :) Te komentarze co tu się czasem pojawiają że ktoś woli motyla, to piszą same posiadaczki motyli. Poprawiają sobie tym samoocenę. Nie wierzę żże komuś, motylek się może podobać. Może to najwyżej zaakceptować, jeśli dziewczyna fajna.

Gość gość
Żeby ocena była obiektywna, to obydwie cipki powinny być w takiej samej pozycji :)

Gość jestem gość
o takich "męskich" facetach własnie pisałem. sami wyłażą. proponuję Ci gościu abyś pochwalił się swoim członkiem i zapytał dziewczyny czy im sie podoba wg mojej intuicji masz 10 cm.

Gość gośćiowaona
12.08 Śmieszy mnie Twoja wypowiedz. Nie dosyć, że piszesz w imieniu wszystkich,a powinnaś za siebie (tak,myślę, że jestes dziewczyną)to jeszcze wiesz co się komu podoba ;) Zluzuj. Dojrzały,mądry i inteligentny mężczyzna nigdy by nie wypocił takich bredni :)

Gość gość
Ależ motylki są piękne :) tak samo jak krzywe nogi i zęby :) Najlepiej się oklamywac. Tylko ciekawe, że nikt sobie nie operuje z bulki na motylka, a zęby sobie ludzie raczej prostuja a nie krzywia :D

Gość gość
ocho, kolejny z małym ptaszkiem

Gość gość
Ja wole lizac cipke niż drugi tyłek :P oczywiście wolę male motylki takie co wystają 0,5-1,5cm, takie są najlepsze, wygląda to bardzo kobieco i jest co ssać :)

Gość jestem gość
do kretyna z 12.35: zęby widać, a proste zęby mniej się psują. z krzywymi nogami się rodzisz i nic nie poradzisz na to. Jeśli jest to dla Ciebie kryterium oceny kobiety, to napisz sobie to na czole zeby nie oszukiwać. Miejsca intymne są zakryte a odkrywa się je dopiero w ostatnim stadium poznania/kontaktu/.../ z kobietą. Wobrażam sobie, że spodobała Ci się dziewczyna (bo miała proste zęby i nogi), jakoś udało Ci się nie pokazac swojej osobowości i zaciągnąłeś ją do łóżka. Zobaczyłeś motylka i powiedziałeś, O NIe! Co zA OCHYDA, OPADA mi, rezygnujesz i wychodzisz. Mam nadzieję, że usłyszysz kiedyś od dziewwczyny: ale malutki, albo: wcale go nie poczułam, albo: już po wszystkim???

Gość gość
Wszystkie sa spoko, byle były zdrowe.

Gość jestem gość
dokładnie tak

Gość gość
oni są cudowni!!!mhmmmm www.sexy-kamerki.xweb24.pl/l/3/ona

Gość gość
przecież pierwsze zdj to nie cipka tylko wzgórek łonowy, zdjęcia prawidłowego nie umiesz znaleźć? :O

Gość gość
Jeśli dla kogoś c**a jest priorytetem.GRATULUJĘ:D

Gość gość
Jakbys nie wiedziała to jest operacja powiększania warg sromowych mniejszych. A i gdy kobiety je pomniejszaja to tez nie wycinają sobie wszystkiego tylko zamiast wystawać 3cm wystają po operacji 0.5cm http://agklinik.com/wp-content/gallery/galeria-zdjec-labioplastyka/labioplastyka-10.jpg https://www.estheticon.pl/contentimgs/ba/b575940a575941.jpg Dalej mają motylki tyle że mniejsze.

Gość gość
Jestem kobietą i podnieciła mnie druga fotka.

Gość gość
Bez sensu porównywać cipki w dwóch różnych pozycjach, jedna rozkraczona, a druga na stojącą... to tak jakby porównywać penisa w stanie spoczynku i wzwodu. A tak poza tym, to tylko cipka, kobieta jako całokształt ma się podobać a nie tylko jej wybrany fragment ciała.

Gość gość
Na pierwszym zdjęciu nawet cipki nie widać, tak więc bardziej pobudza zdjęcie nr.2

Gość gość
Jestem kobietą i mam motylka, powiem szczerze, wolałabym mieć bułkę,chyba estetyczniej wygląda niż flakowaty motyl nawet mały:(

Gość gość
Motylki, z nimi jest więcej zabawy, cudo!

Gość gość
Rozne ujecia wiec trudno ocenic ale wole tzw. Bułeczki gdzie więcej jest schowane więc nr 1. Ale motylki nie są złe, żeby nie było...

Gość gość
No ja Aga zdecydowanie wolę tą pierwszą, tak zwaną bułeczkę!! Mógłbym z godzinę taką pieścić i całować. Gdyż to czysta przyjemność. I do tego wygolona!!

Gość Agnieszka3100
czyli bez paseczka?:)