Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam was :) Mam taką jedną myśl, dosyć sporo się na czytałam i teraz nie jestem pewna. Nie chodzi o to, że się obawiam tylko, że bywam dosyć chorowita i nie chciała bym zrobić krzywdy maleństwu gdyby miało być. A więc do rzeczy. Poprzednie miesiączki były regularne jednak ostatnia spóźniła się 3 dni i w tym czasie było dosyć dużo beżowego śluzu, szyjka była dosyć wysoko i taka jakby miększa. Na 3 dzień wieczorem przyszedł okres, był dosyć bolesny, ale następnego dnia już nic nie bolało tylko krwawiłam, nie było to mocne, lecz w miarę długie bo aż 7 dni, ale tak sporadycznie, nawet czasem wkładka wystarczała. Pod koniec właśnie tego okresu zaczął mnie boleć brzuch i w sumie do teraz mam uczucie dyskomfortu w podbrzuszu jak przed okresem. Boli mnie głowa, miewam mdłości i chodzę prawie, że co półtora godziny, godzinę siusiu :D Mój chłopak powiedział, że mam większe piersi, zostały takie jak z przed okresu. Czy to może być ciąża? Mam cykle 28-29 dniowe, a kocham się prawie dziennie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i jestem ciekawa czy to to ;D

Gość gość
Proszę o odpowiedź, chwilowo nie mam jak zrobić testu :)

Gość gość
Po co kolejny temat? Skoro testu nie możesz zrobić to musisz czekać aż bedziesz mogla albo idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
Wiem, ale na wszystko muszę poczekać, a ciekawość zżera, a fora też po to są :)

Gość gość
Rany to sie trzymaj jednego tematu a nie zakłada nowego bo nikt nie odpowiedział. Wystarczy cos w temacie napisać i znajdzie sie wyżej na liście tematów. Sama nie wiesz co się dzieje a tutaj myślisz ze wróżki siedza? Musisz poczekać gdy bedziesz mogla zrobic test i wtedy sie dowiesz.