Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobiłam

Oceńcie moje zachowanie :(

Polecane posty

Gość co ja zrobiłam

Byłam wczoraj w klubie. Nie wypiłam dużo. Dwa piwa. Zaprosił mnie do tańca jakiś facet. Zaczęliśmy tańczyć. Coraz odważniej. W końcu poszliśmy w ślinę. Obmacywaliśmy się i całowaliśmy ostro do końca imprezy, całą noc, na parkiecie, pod ścianą, w loży... Po wszystkim rozeszliśmy się i tyle. Czuję się jak jakaś łatwa szmata. Proszę szczerze i dosadnie.

Gość gość
Po prostu piwo podziałało i bliskość ciał plus muzyka. Uwazam, że nie zachowałaś się jak szmata. Dałaś się ponieść chwili, emocjom.

Gość Agnieszka3100
spoko wyluzuj....pobawilas sie i tyle:)

Gość gość
Jak widać te dwa piwa dla ciebie to o wiele za dużo... a ostanie badania w jednym z klubów warszawskich pokazały że około 5% regularnych bywalców zarażonych jest wirusem HIV, a w klubach dla gejów odsetek ten wynosi prawie 10%. Także zarażenie się HIV w klubie jest bardziej prawdopodobne niż wypadek samochodowy.

Gość gość
I prawidłowo się czujesz, czasem bywam w klubach ale tamtejszych szmat nawet kijem nie tykam, bo łatwo o załapanie jakiegoś syfa.

Gość co ja zrobiłam
Dajecie zielone światło takiemu zachowaniu? Ja nie mogę tego przeboleć co zrobiłam. A gdzie czas na poznanie tej drugiej osoby zanim pozwolę na coś takiego? :(

Gość gość
Jesli zle sie z tym czujesz to po prostu nie powtarzaj takich sytuacji. Ale przestan sie samobiczowac, wiekszosc ludzi i kobiet i facetow zaliczylo takie cos i to nie raz... jestes mloda, pobawilas sie i tyle, nikgo nie zdradzilas, szkoda czasu na zale;)

Gość gość
Dajecie zielone światło takiemu zachowaniu? x Sama dałaś sobie zielone światło, a teraz radzę się przebadać abyś nie zarażała innych idiotów... chociaż w sumie selekcja naturalna debili by się przydała.

Gość gość
Ktoś tam pisze, że większość ludzi zaliczyło coś takiego... Mam prawie trzydzieści lat, jestem kobietą, lubię tańczyć, bywam w klubach regularnie, i nigdy nie zdarzyło mi się obmacywać czy całować z kimś obcym. To dla mnie niedopuszczalne. Muszę kogoś dobrze poznać, aby na to pozwolić, i aby czerpać z tego przyjemność. ;)

Gość gość
Gratulujemy! Masz wirusa opryszczki 👄

Gość gość
Dziwne, że robiłaś to całą noc, że nie przerwałaś po pierwszym pocałunku, że dopiero dzisiaj zdałaś sobie sprawę co zrobiłaś. Następnym razem też nie przerwiesz po pocałunku, a że będziesz w ustronnym miejscu puścisz się z obcym, a że to było złe uświadomisz sobie rano. Gdzie Twoje natychmiastowe hamulce?

Gość gość
beznadzieja ,ale myślę że autorka zrobiła coś więcej niż lizanie się ..

Gość gość
Jeśli się nie puściłaś i nie masz chłopaka, męża czy narzeczonego to szmatą nie jesteś, ale jak szmata się zachowałaś i masz zadatki, żeby nią zostać. Bałbym się wiązać z kimś takim jak Ty.

Nigdy, ale przenigdy nie wmawiaj sobie że jesteś "szmatą". Takie stereotypy kreują te, które chcą się rżnąć a nikt nie chce ich nawet patykiem dotknąć, czy faceci, którzy z racji władzy pieniędzy, nie tylko kobiety ale zwykłych ludzi traktują jak szmaty. Chciało ci się i tyle. Tak to traktuj. I jak znowu cię poniesie, to nie daj sobie włożyć bez gumy.

Gość gość
Zadatki na szmatę masz. :(

Gość gość
Chciałbym Cię spotkać w klubie. :) Przelizałbym Cię ostro, a później ostro w*****ał. :) Takiej jak Ty na pewno by to się spodobało. :)

Gość gość
Heh nowy w mieście jaki debil ja pierdole jakie bzdety tu dopierdalasz heh kurwa nie moge autorka to typowa ściera ale dobrze że potrafi sie przyznać do tego chuj że przed ludzmi ale przed samą sobą a tak wogóle to na tych dyskotekach jebanych to wylęgarnia takiego ścierwa i niech sie nikt nie pruje bo chuj mu w ryj jak ktoś sie zestra domnie

Gość gość
Popieram poprzednią wypowiedz a ty szmata jesteś i tyle

Gość gość
Skąd się takie biorą... :(

Gość gość
17.19 Ty gościu masz szmaty w pracy i to wiele

Gość gość
tylko w polsce jak dziewczyna przelize sie ostro z facetem w klubie jest nazywana szmata hehe.Jedzcie matły za granice to wam gały wyjda gdy zobaczycie co tam sie dzieje w klubach

Gość gość
o tak jedźcie za granice i przywozcie hiva, będziecie światowcami:D

Gość gość
Rób co chcesz. Ale nie wiąż się nigdy z facetem, żebyś go przypadkiem nie zraniła. Bo łatwo Ci to przyjdzie skoro już teraz lubisz się w sposób bawić.

Gość gość
Heh tak tak wypierdalać kurwy za granice najlepiej do ciapatych śmieci będą was ruchać na przemian z kozami wy głupie jebane kurwy a później granat w pizde i nastepną koze i białą kobiete ruchają

Gość gość
Tak jest za granicą jest fajnie cwele się jebią w d***la super tranzystory i chuj wie co jeszcze brakuje konkretnej osoby żeby zrobiła porządek z tym syfem ktoś domyślny wie o czym mówie

Gość gość
Kobieta na poziomie, z klasą, tak się nie zachowuje. Na szczęście to tylko namiętne pocałunki, wybaczalne, bo seks to już inna sprawa. Wyciągnij lekcję i nie powtarzaj tego bledu. Btw. Ile masz lat?

Gość gość
Kto będzie z tym porządek robił i brudził sobie łapy. Omijac takie coś, bo to jest siedlisko chorób, a zdrowie jest jedno.

Gość co ja zrobiłam
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Liczę na więcej. Mam 22 lata.