Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaolaola28

Czy on chce czegos wiecej niz kolezenstwo

Polecane posty

Gość Olaolaola28

Pracuje z mezczyzna (29) od stycznia ale jakis czas temu zwolnil sie moj bezposredni manadzer i ten tymczasowo go zastepuje. Do tej pory ledwo mielismy okazje porozmawiac ale to sie zmienilo. Presja w pracy jest ogromna, ktoregos razu podczas spotkania z nim w pracy (indywidualne spotkanie podsumowujace) kiedy wyjasnilam mu co robie i jaki jest zakres moich obowiazkow on sie oburzyl. Bo robie jakies 5 razy wiecej niz przewiduje moja umowa. Nie wytrzymalam napiecia i polecialo pare lez, spotkanie z 1h rozciagnelo sie do 2. Bardzo mnie wspieral, zrobil porzadek z zakresem mojej odpowiedzialnosci. Nastepnego dnia cala grupa z pracy poszlismy na piwo (jego urodziny), bylo ok ale pozniej wszyscy sie zmyli. Zapytalam go czy chce jeszcze jedno piwo, byl bardzo chetny wiec zostalismy i fajnie nam sie gadalo. Bylismy pijani ale nie mam z tym problemu, na koniec podalam mu reke ale on mnie przytulil, po kolezensku. Tydzien pozniej znowu poszlismy cala paczka na piwo, spedzilismy razem prawie caly wieczor. Impreza przeniosla sie do niego do domu. Nie jestem typem imprezowiczki wiec gdy ludzie sie bawili ja sie troche wycofalam, poszlam do drugiego pokoju gdzie nikogo nie bylo (bylam po paru piwach i chcialam chwile odpoczac). On przyszedl i mimo tego ze sama sobie chcialam posiedziec i wyganialam go zeby poszedl do swoich przyjaciol, to on siedzial ze mna. Dla swietego spokoju poszlam do reszty zeby po chwili sie znowu zmyc, a on znowu przyszedl i chcial siedziec ze mna. Cala noc probowalismy nastawic zegarek (koszmar!) z zwiazku ze zniana czasu :) Mialam wowczas chlopaka (zerwalismy ostatnio) i nie wiem dlaczego ten ciagle mnie pytal dlaczego jeszcze jestem ze swoim chlopakiem. Nie odpowiadalam bo to byla moja sprawa. Powiedzial, ze gdybym byla jego dziewczyna to on by mnie ciagle gdzies zabieral a nie tylko siedzial w domu jak moj chlopak. Wzielam sie do roboty i pogrzebalam na jego telefonie szukajac mu randki na Tinderze ale chyba nie byl zadowolony. Lubilam go ale to wspolne siedzenie mnie troche krepowalo wiec postanowilam skonczyc temat mojego chlopaka a zaczac temat randek tego kolegi. Lajkujac zdjecia innych dziewczyn i pytajac czy ta albo tamta mu sie podoba ani razu nie odpowiedzial. Powiedzial tylko ze w takich sprawach jest bardzo niesmialy. Jak wychodzilam do domu to przytylajac mnie na do widzenia tak smiesznie poczochral mnie po plecach palcami ze az mi dreszcze przeszly. Od tamtej pory codziennie piszemy do siebie na whatsapp, sa to naprawde dlugie dyskusje. Ktoregos razu w pracy rano na moim biurku czekal na mnie lizak ktorego dostal w pracy na jakims spotkaniu ale ja tez sie dzieke ze wszystkimi jedzeniem (codziennie) wiec potraktowalam to jako taka kolezenska wymiana. W srode zaprosil mnie do kina (nawet nie bylo jak pogadac) ale zasugerowalam cos ze to nie moze byc randka. Sek w tym ze ja i moj chlopak sie rozstalismy niedawno a ja nie wiem czy ten 29 latek mnie tylko lubi czy moze cos wiecej?

Gość Olaolaola28
Dodam, ze ten facek uwielbia swoj telefon, jest to doslownie jego trzecia reka bez ktorej nie moze zyc. I dlatego sie zastanawiam jak to traktowac bo pewnie tak samo pisze z innymi osobami...

Gość Olaolaola28
I jeszcze dwie rzeczy- on nie wie ze ja i moj chlopak juz nie jestesmy razem oraz na tej imprezie u niego w domu jego wspolkokatorka zadala mi pytanie dlaczego jeszcze jestem ze swoim chlopakiem, ze zasluguje na kogos lepszego itd. Nie pamietam abym jej kuedykolwiek wspominala o jakichs naszych problemach, moze mimochodem? Znam ja slabo, pracowala w naszym dziale, we 3 wynajmuja dom (ona, jej chlopak no i ten facet o ktorym jest caly ten post).