Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena919191

Poznanie rodziny chłopaka, bardzo proszę o rady

Polecane posty

Gość lena919191

Witam Was Mój chłopak chce żebym poszła z nim na urodziny jego ojca, podkreślam że jeszcze nie poznałam w ogóle jego rodziców, a wiadomo że na takich urodzinach będzie też inna część rodzinki jak rodzeństwo ich rodziny itp :/ czy to w ogóle dobry pomysł żebym z nim poszła czy wybić mu to z głowy? mówi że jego rodzinka jest fajna na luzie, że brat mnie ukocha i wszyscy przyjmą miło, nie ukrywam że bardzo się cykam, bo to już nie poznanie samych rodziców , a więcej osób :( i w ogóle jak z prezentem? doradźcie coś proszę

Gość gość
czego sie boisz? I tak to kiedyś nastąpi. Widze że brak ci pewności siebie a faceci nie lubią takich lasek. Predzej czy pozniej facet cie zostawi jak będziesz taka cicha bojąca sie myszka. Idz i poznaj wszystkich, tym lepiej dla ciebie ze od razu większość poznasz za jednym "zamachem"

Gość lena919191
no niestety mam problem z pewnością siebie, ciągle nad tym pracuję ale to nie takie proste. Możliwe że faceci nie lubią takich lasek i że przez to może mnie zostawić, ale nie będę udawać kogoś kim nie jestem, bywam nieśmiała, ale lubię poznawać nowych ludzi, z tym że no ta sytuacja po prostu jest dla mnie podwójnie stresująca, to jednak jego rodzina... a co myślicie odnośnie prezentu skoro nie znam jego ojca? najlepiej pogadać chyba o tym z chłopakiem?

Gość gość
no a jaka chcesz być na tym pierwszym spotkaniu z jego rodziną? chyba najważniejsze żebyś była sobą no nie? A ty chcesz sie jakos wielce przygotowywać na ten dzień? Dzień jak codzień i nie ma co wydziwiać. Prezent kup razem ze swoim chlopakiem. Nie wiem co, tu już ci chłopak najlepiej doradzi co jego ojciec lubi

Gość lena919191
bardziej zastanawiałam się czy wypada się wbijać na urodziny jego taty gdy nie znam w sumie jeszcze nikogo, czy mu to odradzić, bo on już w sumie zdecydował za mnie, powiedział że idę z nim i nie mam wyboru...

" gość dziś czego sie boisz? I tak to kiedyś nastąpi. Widze że brak ci pewności siebie a faceci nie lubią takich lasek. Predzej czy pozniej facet cie zostawi jak będziesz taka cicha bojąca sie myszka. Idz i poznaj wszystkich, tym lepiej dla ciebie ze od razu większość poznasz za jednym "zamachem" " Zawsze może dostać w czambo:P.Dlatego też wolę nie zapraszać:P.

Gość lena919191
tak od nich na miejscu a potem chłopak poprawi :P zawsze się stresuję ze nie będzie tematów do rozmowy, że wypadnę dziwnie, no ale w sumie trudno jak będzie tak będzie, najwyżej mnie nie polubią