Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak wypłat 500plus w listopadzie??

Polecane posty

Gość gość
dziś Ja mam dwójkę i zdrowo je odżywiam...więc o wychowaniu wielodzietnej rodziny mam pojęcie.I kasa z 500+ na czas zawsze się przydaje bo nie karmie dzieci garem pomidorowej na kostce Winiary i mielonymi ze skór i pazurów. Podstawą jest u nas zdrowa dieta a to kosztuje i dzięki dodatkowej gotówce mogę dzieciom serwować zdrową żywność bez ograniczeń,bo to dla mojej rodziny priorytet.

Gość gość
Ja już nawet nie czekam.W wiadomościach mówili ,że ci którzy dostali w listopadzie nie dostaną w grudniu...

Gość gość
A ja się właśnie z pracy zwolnilam... I nie dostałam 500 w listopadzie... Co mam teraz zrobic? Nie mamy oszczędności

Gość gość
Ja też uważam,że 500+ to kompletna pomyłka.Choć sama pobieram,ale tylko dlatgeo,ze idzie z moich podatków.Ale jest to patologia,która moim zdaniem im szybciej się skończy tym lepiej.Inaczej zrujnuje Państwo.

Gość gość
Ten program BARDZO podzielił ludzi. Jedni jadą na drugich. Jak ktoś zajdzie w ciążę to na pewno, bo 500 + :D, a nikt nie bierze pod uwagę, że teraz rodzi wyż z lat 80-tych, ale oni mogą mieć po jednym i koniec :) Skorzystały rodziny wielodzietne :)

Gość gość
Przecież jest dopiero 25, u nas zawsze wypłacają 29-30-31, więc jeszcze jest czas.

Gość gość
Mi dzisiaj nareszcie przyszło :D -dolnośląskie

Gość gość
U mnie tez sie spóźniają parę dni - mazowieckie

Gość gość
Ja tez nie dostałam do tej pory chyba PiS sie przeliczył można to porównać do świeżakow w biedronce !!!!! I to jeszcze przed świetami chyba wyborów już nie wygrają

Gość gość
ja wiem że tym patologicznym zamieniają na bony może dopytajcie bo bony ma was czkają :-) a wy na kase czekacie ????

Gość gość
21 08 aha więc jak ja mam więcej dzieci to nie mogę się zdrowo odżywiać ??? pracować ???? i udzielać na kafe bo jesteś lepsza mają tylko dwoje dzieci ??? Super podejście życzę Ci wszystkiego najlepszego i twoim dzieciakom też :-) Wiem jakim typem mamy jesteś po wpisach mi wystarczy :-) ja taka nie jestem i dobrze mi z tym ...

Gość gość
dziś Nie chciałam Pani urazić i może moja wypowiedź była arogancka...ale to Pani naskakuje na ludzi którzy czekają na 500plus bo im te pieniądze są potrzebne.

Gość gość
Ja myśle ze PIS teraz zajmuje sie wydobywaniem szczątków zwłok !!!!! Oczywiście nikogo zmarłego nie obrażając , bo chyba to było sedno sprawy wygrania wyborów a to co naobiecywali to mydlenie oczu i teraz cała kasa poszła na nowy marmur na pochówek !!!!!! A my którzy mamy trudna sytuacje możemy poczekać bo trzeba na marmur zarobić . Ludzie sa różne przypadki i nie tylko patologia potrzebuje pomocy i życzę tym którzy nie rozumieją zeby nie mieli co wpier....

Gość gość
Ja pierniczę... Kiedyś musialyscie sobie radzić bez tych pieniędzy, a tu taki jazgot już, bo się spóźniają :D

Gość gość
Wiesz , ja z wyplaty kupuje pampersy jedzenie dla nas i dziecka , chemie i środki higieny , ubrania itp a z 500+ oplacam rachunki , bo 500+ zawsze mam ok 20 dnia miesiąca a rachunki do 23-24 , moge zyc i bez tych pieniędzy ale jak juz sobie inaczej rozplanowalam , kupilam ubrania na zimę i teraz nie dostalam tych pieniędzy to nie wiem czy mamy przez tydzien nie jesc czy nie placic rachunków

Gość gość
19.11 sprzedaj ubrania które kupiłaś :) a tak na poważnie to nie wiem jakim trzeba byc kretynem, zeby wszystkie wydatki podporzadkowac pod jakiś niepewny program no i jak można nie mieć oszczędności?

Gość gość
To ty jesteś kretynem ze sie wypowiadasz ! Wiesz co to znaczy nie mieć matki ojca i problemy zdrowotne , nie każdy ma super życie , wiec przestań kretynie oceniać tylko zamknij ryj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia

Gość gość
19.28 co za slownictwo... Patologia pełną geba... Uspokoj się

Gość gość
Slownictwo na jakie zasługujesz ! Piszesz takie bzdury ze głowa mała . Nie znasz życia , nie doznałeś biedy , i życia od Ciebie niezależnego wiec daj spokój i zajmij sie sobą a nie oceniaj innych . I to prawda jeśli sam tego nie doznasz to g .. wiesz . I nie pisz już bo sie kompromitujesz

Gość gość
dokładnie najlepiej nie oceniać :-)

Gość gość
Dostalam dzisiaj , z trzydniowym opóźnieniem , mazowieckie

Gość gość
Nasze władze można bo jak ktoś sie na coś powołuje , ze rodzina i życie jest najważniejsze niech weźmie za to odpowiedzialność a nie na coś sie decyduje jak mu pasuje . Teraz bedą sie rodzic dzieci nienormalne ale 4 tys dostaniesz . Paranoja . Ale na te które już sa nie ma kasy . Sprowadzmy Arabów i im dajmy

Gość gość
do gość wczoraj - by ciebie trafiło razem z tymi rządzącymi, jaka cholera nie gotuje gara zupy bo podatnicy dają jej za pieprzenie się 500+ a sami gotują gar zupy bo nie mają za to, że pracują za co żyć. Boże pokarał tych bałwanów za te 500+, bo oni zyją kosztem biednych pracujących

Gość gość
Boże jaki idiota ! Przypomnisz sobie kiedys te slowa , uważaj bo noga może sie złamać każdemu i zobaczysz co to zbaczy a teraz zamilcz , bo twoje myślenie jest zerem

Gość gość
A ja z mezem pracuje on 2200 -2400 zł ja na poł etatu mamy na troje dzieci 500+ i tak wciąz jestesmy nie bogaci!Ale z reką na sercu przyznaje ze łatwiej z 1500+!Aczkolwiek wszystko drozeje,powoli, stopniowo!

Gość gość
Boże pokraj tych co wprowadzili 500+ za pieprzenie się i rozmnażanie a pracujący za swoją prace czy emeryci po 30-40 latach pracy nie maja za co żyć. BOŻE ZLITUJ SIĘ NA PRACUJĄCYMI

Gość gość
Następny idiota , Hitler nie zrobił wszystkiego do końca bo nacja to nacja kretynie , bo ty raczej z Polski rodem nie jesteś słysząc twoje wypowiedzi ! Jeszcze chwilam i K.... Mac będziesz gadać po chińsku

Gość gość
Boże pokraj tych co za darmo rozdają nasze wypracowane pieniądze a my za pracę dostajemy jałmużnę, WIDZISZ A NIE GRZMISZ, Zlituj się nad nami pracującymi i emerytami, bo nie mamy za co żyć za swoją pracę.