Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum07

Polecane posty

No to dodam. Jasne że każdy ma prawo. Ale mnie chodziło o coś innego. Tzn dla kogo, dla jakich środowisk dane medium jest tworzone. W OGROMNYM skrócie. GW dla inteligentnych, media rydzykowe dla reszty... TL też była dla reszty. Znikam...

Czyli rozmowa tutaj jest dla ciebie niepoważna shatyn. Wreszcie się przyznałeś :D >> Jakie może być zaufanie do PAŃSTWA jeżeli jeden premier mówi nie płaćcie abonamentu na TV ... a inna władza ściga za to ludzi ? Dziki kraj 🖐️

PISowskie trolle opłacane przez centralę rozpowszechniają wiele nieprawdziwych tez , półprawd i kłamstw a chłoną to gąbki wychowane na fejsach i memach a więc na prostych, płytkich przekazach. Zauważ jak zmienił się język polityki na przestrzeni ostatnich 15 lat. Dominują przekazy dnia, bon moty dla ciemnego luda..stosują je wszyscy politycy. W dzisiejszych czasach rzadko kto rozumie dłuższe wypowiedzi na których można się skupić. PIS odrobił tą lekcję a inny się jeszcze uczą. x Zabrzmiało to jak pochwała tej startegii pisowskiej.. Język sie zmienił własnie przez media prawicowe (np jak posłuchać takiego pospieszalskiego czy drugiego oszołoma cejrowskiego), którzy wyspecjalizowali się w ustawianiu tez i dążenia do ich spuentowania wg ustalonego przez siebie scenariusza. To ma być profesjonalne dziennikarstwo? Żenada i tyle. Ja wiem że elektorat pis to w sporej cześci młodzież, ale bez przesady. Chyba jednak więcej jest tych katoli co łykają prawdy objawione przez ojczulka Teddi i miłośiernie nienawidzą wszystkich lewaków, liberałów, uchodźców czy niemców.. czyli sprawców polski w ruinie ;) ;)

Gość gość
shatyn 18;43 nie ma to jak dobre samopoczucie :D:D:D

Gość szeregowy Czereśniak
Bruno Shatyn dziś gaz musztardowy dziś Wg wielu żyjących jeszcze opozycjonistó z PRL dzisiejsze Wiadomości w TVP przypominają dziennik z PRL. Ale gawiedź woli czepiać się TVN-u bo wie lepiej, w końcu to mośki, lewactwo i inna zaraza x x Chyba nie tylko dla opozycjonistó ale dla każdego w miare myślacego człowieka. --_-- ułomnego, który uważa się za normalnego. / pełno ci takich w domu bez klamek / Shatyn. Wy macie dostęp do neta????

im wiecej czegos zakazujesz komukolwiek i gdziekowiek,to cos czego zakazujesz staje sie celem samym w sobie x To chyba jednak dotyczy tylko małoletnich. Myślący ludzie mają w tej materii hamulce.. Więc: pudło ;) Tak sie czasem zastanawiam, co drugi twój post powalona, jest o lub do shatyna.. To jak to tutaj jest z tym twoim 12 letnim przesiadywaniem .. on tu jest bo za toba lata (tak chyba pisałaś) czy ty tu jesteś bo on jest ? ps z ciekawości pytam ;)

Gość gość
No tak dziunia uciekła, bo chyba albo nadal wg niej jestem shatynem albo jestem nowy a z nowymi sie nie gada.. bo gryzą ;) Tak przy okazji nie siedzę tutaj 12 lat.. ani 10 ani nawet 5. Więc jestem nowy. (to tak celem poznania). Zaglądam sporadycznie bo ciekawie tu piszą o tym co jest mi bliskie- czyli obłudzie pisu. A wracając do powalonej- zawsze uważałem że jedną największych cnót myślącego człowieka jest umiejętność przyznania się do błędu i powiedzenia: przepraszam, nie miałem/am racji. TNR

"powalona" tego jeszcze nie grali :D >> " Zabrzmiało to jak pochwała tej startegii pisowskiej.. " >> Stwierdzam fakt że PIS świetnie sobie radzi z mediami elektronicznymi i przekazem dnia. To nie tylko moja refleksja zresztą. Ale jak chcesz uznać to za pochwałę to ok. :classic_cool: "Ja wiem że elektorat pis to w sporej cześci młodzież, ale bez przesady" >> Akurat na temat elektoratu nie wypowiadałem się co do jego struktury .. ale słuszna uwaga żę nie każdy wyborca pislamu to szeroko rozumiana młodzież

Zaglądam sporadycznie bo ciekawie tu piszą o tym co jest mi bliskie- czyli obłudzie pisu. >> Jest Ci bliska obłuda PIS ? Czyli pochwalasz bycie obłudnym :-P:classic_cool: Powalona była by z Ciebie dumna, obłuda to jej drugie imię.

Jest Ci bliska obłuda PIS ? Czyli pochwalasz bycie obłudnym jezyk.gifcool.gif Powalona była by z Ciebie dumna, obłuda to jej drugie imię. x No przecież wiadomo o co chodzi. Powinno być "bliska mi jest krytyka obłudy pis".. Ale wy tu poprawni jesteście ;) Powalona dopóki mnie nie przeprosi za obrażanie itp, nie jest dla mnie wymiernikiem czegokolwiek.

" No przecież wiadomo o co chodzi. Powinno być "bliska mi jest krytyka obłudy pis".. Ale wy tu poprawni jesteście oczko.gif Powalona dopóki mnie nie przeprosi za obrażanie itp, nie jest dla mnie wymiernikiem czegokolwiek." >> Wy ? Bliskie Ci są takie zwroty rodem z komuny ? :-P xxx Właśnie Ci pokazałem jak na kafe łatwo obrócić kota ogonem. Tak często robią różne trolle ale ja tylko żartowałem rzecz jasna i wiem o co Ci chodziło. Powalona ma długą i wspólną historię z shatynem, łączy ich toksyczny układ wyzwisk ale i czasem udanych dyskusji w zależności od jej nastroju...

A ja tu jestem 8 lat na kafe a shatyna znam od 6 lat i wciąż nie przestaje mnie zadziwiać ( czy to komplement czy wręcz przeciwnie niech sobie każdy dopowie wedle sympatii :-P) spadam na czas jakiś ale mam was na oku 🖐️

A ty powalona widzisz różnicę pomiędzy omamami a faktem, że nie każdy jest shatynem ? ps. czekam na przeprosiny i pozostawiam z tą myślą ;) tnr

Gość gość
"my lubimy ze soba pisac"- napisala tepa strzala ktora codziennie sie w tych dyskusjach osmiesza a pozniej slyszy ze jest kretynka. Kabaret :D

Gość gość
Taka Odurzona spedza tu dzien po dniu. Loguje sie rano zaraz po kupie i czeka zeby Shatyn cos napisal. Wtedy mu dowali i upusci troche zolci z jej jakze ciekawego zycia w realu. Albo przyjdzie Ifcia i pogadaja sobie o plotku, albo poliza sobie o***ty. Albo przyjdzie jej facet Mirek, bo to taki zwiazek realnych i netowych pasozytow. W realu ciagna zasilki, w necie przysysaja sie komus do tematu i trolluja 24 na dobe. Nikt normalny, kto nie zgadzalby sie z Shatynem, Baranem, czy kimkolwiek innym, nie siedzialby tu latami zeby moc sie powyzlosliwiac. Dyskusja bywa krotsza, dluzsza, ale nie przyp*****lasz sie do kogos na kilka lat. Tym bardziej ze padaly tez zyczenia smierci i deklaracje zabicia ze strony Odurzonej. Konkluzja jest jedna. Normalni przychodza, odchodza, a to tutaj traktuja jako przerywnik w zyciu. Psycholki Odurzona i Ifcia, razem ze zdziadzialym Mirkiem beda tu gnic*****erdziec w stolek na zasilku do smierci. Bo to zwyczajna banda psychicznych odpadow :)

Gość gość
Oczywiscie wziela mnie za Shatyna. Nikt inny nie moze w jej wyobrazeniu nabijac sie z pasozyta :) Co jeszcze dobitniej pokazuje jak ta koza musi byc psychiczna ze tu siedzi non stop od lat :D

Gość gość
tak miedzy nami mowiac gazowniku,a kim ty jestes?zeby tutaj kogokolwiek oceniac?-znasz nas?-widziales nas-?-zamieniles z nami chociaz jedno slowo w realu? > A co to za różnica? W realu czy na kafe? Chcesz powiedziec, że masz kilka twarzy? :P

Gość gość
napisal "uwielbia"

Gość gość
otulona nie wiem dlaczego i czym się tak emocjonyjesz policz do 100 1 2 3 4 5 6 7 8

Gość gość
dopóki członkowie PO[przestępczej organizacji nie będą siedzieć w więzieniach i nie będą im odebrane zdobyte w wyniku przestępstw majątki , uważam , że w Polsce jest bezprawie!

Gość gość
gość dziś dopóki członkowie PO[przestępczej organizacji nie będą siedzieć w więzieniach i nie będą im odebrane zdobyte w wyniku przestępstw majątki , uważam , że w Polsce jest bezprawie! > zmień dilera

Gość gość
otulona_snem dziś x nikt nie ma prawa ubliżać drugiej osobie, niezależnie kiedy i gdzie jest (czy w realu czy tutaj) tylko dlatego, że ma inne poglądy nikt ciebie tutaj na siłę nie trzyma jak sie nie podoba to zrób rząd i znikaj stąd :p

Gość gość
Afryka była bogata, pod rządami białych. Weźmy Zimbabwe, kiedyś bogaty rolniczy kraj, dzisiaj bez pomocy humanitarnej ludzie by pomarli. Jak to się stało? Murzyni zrobili pokojową rewoulcję, wyrzucili białych z kraju, a prezydent Mugabe głosił hasło że biały nigdy nie będzie miał ziemii w Zimbabwe. Różne organizacje międzynarodowe wydały kupę kasy by przeszkolić murzynów do uprawiania roli, a do tego dali im nasiona, bydło, sprzęt i paliwo, a murzyn jak to murzyn, nasiona i bydło zjedli, sprzęt posprzedawali na częśc****aliwo sprzedali. Nie uprawiali ziemi tak jak robili to biali, kraj dotkną głód, a Mugabe błagał białych rolników by wrócili. Ale biali rolnicy mają ich gdzieś, po tym jak ich wygnali i przejęli majątki.

Gość gość
PO[przestępcza organizacja]

Gość gość
Odurzona kiedys grozila innym userom smiercia :o Tepy kuref..

Gość gość
Kierwa Odurzona, jaka ty jestes tepa :D:D Co ma mnie zdradzac skoro nie jestem Shatynem, idiotko na zasilku? Nie kompromituj sie pustaku :)